lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Chrumkavý morčací steak

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 14.1.2002
späť
Späť

Poslať
 

4 plátky z morčacích pŕs po 150 g, 40 g masla, mleté čierne korenie, soľ. Chrumkavá kôrka: 50 g tvrdého syra, 30 g masla, 2 cibule, 1 strúčik cesnaku, 1 viazanička sušenej petržlenovej vňate, 1 lyžica strúhanky, 2 lyžice orechov, pol lyžice nastrúhanej citrónovej kôry.Morčacie rezne umyjeme a osušíme. Posypeme mletým korením a zakryté necháme stáť pri izbovej teplote. 
 
Na kôrku olúpeme cibuľu a cesnak, ktoré nakrájame nadrobno. Za stáleho miešania ich opražíme na 5 g masla. Prisypeme strúhanku a opražíme dozlata. Primiešame nastrúhanú citrónovú kôru, orechy.
Syr nahrubo nastrúhame. Morčacie mäso prudko opražíme na horúcom masle. Potom ho necháme na minime z každej strany prepiecť 3 až 4 minúty. Osolíme ho. Na steaky rozdelíme cibuľovo - bylinkovú zmes, posypeme strúhankou a syrom. Jemne pritlačíme. V rúre zapekáme na najvyššom stupni asi 3 minúty.
Vhodné je obložiť ho dusenou zeleninou.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!