lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Meno Alfonz

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 28.1.2002
späť
Späť

Poslať
 

Toto meno pochádza zo staronemeckého Hadalfuns, čo znamenalo pripravený na boj. Niekde sa uvádza, že je to meno francúzskeho pôvodu. Ja sa skôr prikláňam k prvej verzii, pretože sú to uvážliví a výkonní ľudia, rodení generáli.

Sú veľmi aktívni a svoju potenciálnu výbušnosť premieňajú na dôraznosť a dôslednosť. Predstavia si bojové pole a trpezlivo pracujú na jednotlivých pozíciách postupu s jediným cieľom: zvíťaziť bez ohľadu na to, aká bude obeť. Pripomínajú sedemhlavého draka. Keď im odrežú jednu hlavu, narastú im dve nové, ale cieľ nestratia z očí. Problémom je, že jedna hlava často komplikuje život druhej hlave, ak ide o súkromie lásku a rodinu. Milujú, ale žiarlia, vyžadujú vernosť, ale oni ju neponúkajú. Vo vzťahoch   už nie sú takí jednoznační ako v pracovnom postupe. Najviac problémov im spôsobuje panovačnosť, neprispôsobivosť a nechuť rozobrať problémy a hľadať spoločné riešenia. Určite to nie sú muži konsenzu. Na druhej strane zmes emotívnosti, agresivity a dominancie z nich robí neodolateľných samcov pre všetky submisívne samičky. Keďže sú činorodí ich partnerky sa s nimi nikdy nenudia. Skôr umierajú od únavy, lebo udržať ich šialené tempo života nie je jednoduché. Pre bujnú fantáziu a istú dávku filantropie sú z nich dobrí politici, vedci, výskumníci, vysokoškolskí učitelia, projektanti, spisovatelia, cestovatelia. Hoci na prvý pohľad pôsobia dosť neprakticky, zdanie klame. Sú veľmi praktickí a robia všetko pre to, aby si podriadili svet okolo seba. Ak neprekročia hranicu tyranie, je príjemné spolupracovať s nimi na spoločných projektoch, pretože sú úspešní a majú šťastie. O miere dávania a brania sa s nimi radšej nebavte. Cit pre harmóniu im nič nevraví.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!