lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Baklažány Orient

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 6.3.2002
späť
Späť

Poslať
 

400 g mladých baklažánov, 120 g húb, 100 ml bieleho vína, 2 paradajky, 40 g tuku, 1 čajová lyžička Solamylu, 1 cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, citrónová šťava, hladká múka, mäsový vývar, 1 čajová lyžička cukru, 1 bobkový list, celé nové korenie, mleté čierne korenie, soľ.

Baklažán olúpeme a nakrájame na tenké kolieska. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a necháme odležať na 2 hodiny. Pustenú vodu utrieme, obalíme múkou, opražíme v rozohriatom tuku, pridáme nadrobno nasekanú cibuľu, rozotrený cesnak a opäť opražíme.
 Paradajky sparíme vriacou vodou, olúpeme, nakrájame a primiešame k baklažánom. Pridáme očistené huby, ktoré sme nakrájali na plátky a podlejeme vínom.
 Osladíme, okoreníme celým novým korením a bobkovým listom, pokvapkáme citrónovou šťavou, zahustíme Solamylom rozmiešaným vo vode.Podlejeme mäsovým vývarom a udusíme domäkka. Podávame s čerstvým chlebom.

 


Diskusia k článku:

mňam! :-)
Neregistrovaný - nena, 27.4.2004 08:49, nena(`na`)post.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!