lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Baby nebláznite!

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 20.3.2002
späť
Späť

Poslať
 

Chudnutiu sa venujeme na stránkach Lady rovnako často, ako sa mu venujú samotné ženy. O diétach sme popísali desiatky článkov. Napriek tomu, že z nich jednoznačne vyplýva, že bez pohybu a zmeny životosprávy sa človek bez ujmy na zdraví nedopracuje k ideálnej postave, existujú ešte stále ľudia, ktorí chcú veľa jesť, málo sa hýbať a byť krásni. Za hry s čertom musí človek vždy zaplatiť. Platí to aj v tomto prípade.


Hltanie zázračných tabletiek na chudnutie je stále silným lákadlom. Priemysel s týmto tovarom bohatne a nešťastné ženy menia jednu značku za druhú a pritom platia a platia. Často aj svojim zdravím. V Taliansku v týchto dňoch odobrali licenciu na predaj Reductilu po tom, čo sa ukázalo, že má priveľa negatívnych vedľajších účinkov. Príčinou je hlavne sibutramin, ktorý tabletky na chudnutie obsahujú. Neoverené zdroje uvádzajú stovky poškodených žien a tri prípady úmrtia. V Toríne sa po výskyte niekoľkých závažných ochorení pozorovaných v súvislosti  s užívaním týchto tabletiek na redukciu hmotnosti začalo vyšetrovanie, ktoré vyústilo do rozhodnutia ministerstva zdravotníctva, zakázať distribúciu a predaj Reductilu. Prvými príznakmi vedľajších účinkov bola zmena srdečného rytmu, problémy s trávením, poškodená žalúdočná flóra, zhoršený stav žlčníkových ochorení a v neposlednom rade zvýšený tlak, alebo zmena nízkeho tlaku na tlak striedavý, nechutenstvo, bolesti hlavy, nespavosť. O obľube tabletiek na chudnutie svedčí aj to, že hoci je tento liek na trhu ešte iba 22 mesiacov, iba v Taliansku ho predali 300 000 balení. Pričom americký výrobca  Abbot Laboratories ho vyváža pod rôznymi názvami do sedemdesiatich krajín sveta. Predpokladá sa, že ho užíva viac ako osem miliónov ľudí. Taliansko sa stalo jedinou európskou krajinou, ktorá zakázala jeho distribúciu, kvôli nevhodným vedľajším účinkom. Predpokladá sa, že keby išli aj ostatné európske krajiny touto cestou, tento liek by nahradil iný, možno práve od tej istej firmy. Ženy chcú chudnúť a výrobcovia bohatnúť. Nezdá sa vám, že aj tu ide iba o peniaze? Je len vašou vecou ako sa k poznatkom o redukcii váhy postavíte. Nezabúdajte však, že daň za pohodlnosť je veľká a účet vám raz bude predložený. 

 


Diskusia k článku:

Zaludocna flora bude asi chyba, lebo ak je v zaludku flora, je to vacsinou Helicobacter pylori a to je potom blbe. Jedine tato bakteria ma totiz system na to, ako prezit v silnej kyseline chlorovodikovej. Autor myslel asi crevnu floru, ktora je vacsinou prospesna, lebo okrem napomahania traveniu, vyraba aj potrebny vitamin K.
Neregistrovaný - medicka, 6.9.2002 11:56
POTREBUJETE SCHUDNÚŤ? www.SCHUDNUTIE.sk zdravo a trvalo!
Neregistrovaný - schudnutie, 8.9.2004 14:21, schudnutie(`na`)centrum.sk
Na internete je aj vyjadrenie firmy, ktorá vyrába Meridiu (v niektorých krajinách sa predáva pod názvom Reductil) o tom, že tento liek je bezpečný. Nuž si každý vyberte sám, čomu budete veriť. V článku sa píše o tom, čo všetko tento liek môže spôsobiť. Vedľajšie účinky má ale takmer každý liek, či nie. Tu ide o čosi celkom iné. Reductil nie sú zázračné cukríky - dám si, a schudnem. Mali by sa užívať rozumne, pod dohľadom lekára a len ako podporný prostriedok pri chudnutí, spolu s nízkokalorickou stravou a pohybom. Mne Reductil veľmi pomohol - užívala som ho 3 mesiace, okrem toho som zaradila do svojho denného programu 30 minút rýchlej chôdze, a za tie 3 mes. som zhodila 20 kg. Je tomu pol roka, a nenabrala som ani jediné kilo späť! Takže, prosím, nerobte z liekov na chudnutie strašiakov. Sú to lieky ako každé iné - ak sa bez rozmyslu budete napchávať napríklad Ibuprofenom, takisto si môžete poškodiť zdravie. S mierou, pod dohľadom lekára a pri dodržiavaní predpísaného postupu - to je predsa všeobecné pravidlo, ktorého sa treba držať pri užívaní akéhokoľvek lieku, či nie?
Neregistrovaný - M., 19.6.2005 16:29
ja reductil uzivam tiez a mozem povedat, ze nesuhlasim s autorom tohto clanku a priklanam sa k nazoru, ze vobec nie je taky ako ho opisuje dotycny/a hore v clanku. je o liek, kt. predpisuju dietologovia v pripadoch obezity, keby boli take zle pre cloveka ako sa nas o tom snazil presvedcit autor clanku, uz davno by neboli na trhu a nepredpisovali by sa nadalej. uz som vazne vyskusala takmer vsetky lieky a jedine reductil napomaha k zmene zivotospravy. clovek nemava chute na sladke a vazne chudne. je dolezite pit vela tekutin kedze reductil urychluje metabolizmus. tym, ze reaguje priamo na CNS je dokaz, ze fungovat musi. ludia, kt. mavaju obvykle vyssi tlak by mali byt pod dozorom lekara, ale inak nic ine robit nemusi. u seba som spozorovala viac energie a som ovela vitalnejsia a to som este len v procese chudnutia. cize suhlasim s nazorom aby ste nerobili s liekov na chudnutie strasiakov!!
Neregistrovaný - zirka, 22.7.2006 21:56
sibutramin, jedina ucinna latka v lieku Reductil, je derivat amfetaminu tj relativne nebezpecna droga ktora podobne ako napr pervitin pôsoby na CNS a sposobuje okrem strati chuti do jedla aj euforiu a pocit energie, zivotni optimizmus - a samozrejme riziko zavislosti. da sa po nom schudnut - ale z rozumom a velmi velmi opatrne
Neregistrovaný - eli, 24.12.2006 11:54, vex(`na`)gmail.com
ja som ho zacala brat, a na treti den mi je hrozne. mam krce v bruchu, nafukuje ma. neviem, co robit, hned som ho vysadila. pritom som jedla rozumne.
Neregistrovaný - , 19.1.2007 23:47
sibutramin nema z amfetaminom spolocen zhola nic. A uz vobec nie je jeho derivat. Nema antidepresivne ucinky , akopopisuje eli z 24.12.06, inak by bol marketovaný akom antidepresivum. patri medzi selektivne serotonin ergne lieky / SSRI/, ktroe so sebou riziko zavislosti neprinasaju, naopak,zavislosti rozneho typu sa nuimi liecia, nie vsak reductilom. Reductil spolu s kognitvno behavioralnym pristupom odborníka je ucunným liekom v uprave stravovacieho rezimu ktore vedie nie k znizeniu hmotnosti ,ale k normalizácii BMI. Pa a pište.
Neregistrovaný - slavo, 18.2.2007 23:50, slavoster(`na`)gmail.com
súhlasím s autormi predchádzajúcich príspevkov. Užívam týždeň aj niečo schudla som asi 2kg ale podstatné je, že mám energiu ktorú som nemala, znížila sa chuť na jedlo, cítim sa psychicky fajn a naštartoval sa mi metabolizmus. Držím diétu a cvičím samozrejme pritom. Som pod lekárskym dozorom a doma si meriam aj niekoľko krát do týždňa tlak. Nie je to zázračná pilulka ale mne zatiaľ pomáha ale človek sa musí snažiť aj sám
Neregistrovaný - AĎA, 13.3.2007 08:20, Ada-viking(`na`)post.sk
mam znamu,ktora schudla z 10mg balenia za 3mesiace 10kil a vyzera fajn,citi sa lepsie,ale musela dost cvicit a samozrejme zlepsit zivotospravu.Som farmaceut,no myslim si,ze tento liek je urceny vacsinou pre velmi obeznych ludi,nie pre ludi kt,maju 2kila navyse,takze pozor.
Neregistrovaný - , 6.4.2007 16:13
Ja berem reductil už mesiac a schudla som 2 kg.Ale vôbec nešportujem a každý deň si dám nejakú sladkosť.Prcé dni mi bolo strašne zle.nevedela som vôbec spať a búšilo mi srdce.Potom som si dala prestávku asi 3 dni a teraz mi už je lepšie len to srdce stále cítim.
Neregistrovaný - , 23.4.2007 17:01
Boze, ludia, co ste schopni urobit pre schudnutie. Jednoducho, nechapem, hlavne posledny príspevok. Niekomu je zle, busi mu srdce a len berie ten liek a berie. Spamatajte sa. Najlepsia cesta ku schudnutiu je pohyb a pevna vola v neprejedani sa a hlavne nejest po 17.00 hod. Nemysliet na to vsetko, brat to ako prirodzenost. prijat to vsetko ako vlastny zivotny styl a nesledovat sa. ze mam nejake to kilo navyse? No a co? Niekto je zase podvyziveny a nemoze pribrat. Hlavne je vsak zdravie. Preto neodporucam ziadne lieky na chudnutie. Mojim heslom je: spravna vyvazena strava, obmedzenie tukov a pohyb a pohyb a pohyb a k tomu vsetkemu vela vitaminu C, hlavne v prirodzenej forme, vela citrusov a podobne. Prec s chemiou! Ved sa zamyslite nad tym, kolko chemie mate v potravinach, co vsetko dychate a navyse k tomu este nevahate sa pchat pofidernymi tabletkami nejakeho vyrobcu, ktory tuzi len a len zbohatnut, ako aj jeho distributeri. V dobrom vam radim: zabudnite na cipsy, hranolky, majonezy, tatarske omacky, vyprazane rezne, zemiakove placky a vselijake mastnoty a uprednostnujte ovocie, zeleninu, jogurty, jogurtove napoje atd. A vysledok sa dostavi. Nie vsak o tyzden, ani o dva, ale presne o tretinu takeho dlheho casu, ako dlho ste sa nespravne stravovali a holdovali pohodliu. Tak zdar vam, vela stastia.
Neregistrovaný - lalla, 23.5.2007 14:53,
Ja som zacala Reductil uzivat pred styrmi dnami a musim sa priznat,ze je mi velmi ...velmi zle a po precitani prveho clanku som sa rozhodla,ze s nim koncim.Naozaj si treba asi najst uplne inu cestu k chudnutiu.Prajem vsetkym aby sa im to podarilo aj bez naho ! Ja sa o to pokusim.
Neregistrovaný - Gejby, 7.6.2007 21:44
Ahojte. Asi tak, ako každý-á z vás, aj ja sa pokúšam zhodiť nadbytočné kilá. už sa neviem na seba pozerať. Najhoršie na tom je, že mám problém sa už aj hýbať a neviem na seba nič kupiť. Preto vás chcem všetkých poprosiť, či by ste mi nepomohli, ako zohnať reductil. Mám rozum, nebrala by som ho nezmyselne, samozrejme, že by som aj nadalej cvičila, čo som už aj začala. Ak by mi ho niekto dokonca zohnal, poslala by som mu sadu 4 dvd Tae bo cviečenie, zamerané na zlepšenie kondičky a tiež spalovanie tukov pomocou vlastnej váhy. Zatiaľ sa majte a dufam, že sa mi niekto ozve.
Neregistrovaný - Sue, 26.6.2007 19:04, zuzi777(`na`)pobox.sk
ja užívam reducktil 5 mesiacov..a schudla som 14 kg.. a nemozem povedat ze by som nejako extra zmenila zivotospravu..viacej pijem..a menej jem to ano..lebo nemam tie stavy obzerstva..a uz sa nezobudim o 4. rano aby som zjedla celu cokoladu..citim sa lepsie.. je to v tom ze zjem tretinu porcie a som syta..a kolkokrat si spomeniem ze som nejedla ..ze by som sa mala najest.. predtym som isla vecer spat..a uz som sa tesila na ranajky..tento stav uz nemam a vobec mi nechyba.. neverila som nikdy žiadnym tabletkam..tieto mi predpisal lekar..a som za to vdacna..
Neregistrovaný - , 1.8.2007 12:43
Moja kamarátka začala brat reductil 15 mg a schudla za 3 mesiace asi 17 kg, upravila si stravu, no nehýbe sa viac, uz ho užíva vyse pol roka, vraj nespozorovala žiadne vedlajšie účinky, ale prílis sa sleduje, bojí sa, že ak prestane s užívaním, priberie. Na svoju výšku je uz dost stihla. Ja sa stale neviem odhodlať, mam nadvahu asi 10 kg, a stale nemôžem schudnuť, je pravda, že sa prejedam a mam veľa stresu, uzivam mesiac L-carnitin, ale necvicim, a tak mi vôbec nezabral. Odhodlavam sa na reductil, ale bojim sa, aby mi neposkodil srdce, pečen a obličky. Nuž, ale asi musime niesť daku dan. Drzte mi palce, po vyplate idem na to!!!
Neregistrovaný - bacula, 9.8.2007 10:44
igtub raesc rxyomtle izwhego igsvpx lgsupr cqbkx
Neregistrovaný - haleycgwb ydzvmfin, 22.8.2007 10:57, dwockhg(`na`)mail.com
Aj ja som začala s reductilon. Zatiaľ som len v úplnom začiatku, tak uvidím. Jedno je však pravda, zmenila som aj stravovanie, nenapchávam sa večer a po nociach. Mám trochu obavy z vedľajších účinkov, ale zatiaľ som spozorovala len zvýšené potenie a tak sa nalievam vodou. Snáď sa mi podarí schudnúť a potom to udržať aj bez liekov. Tak držte palce!
Neregistrovaný - , 22.8.2007 21:24
Reductil (sibutramín) je liek používaný na liečbu obezity. Nie je určený pre ľudí, ktorý majú nadváhu pár kilogramov, sú leniví a hľadajú najjednoduchší spôsob ako schudnúť. Reductil nie je tou správnou voľbou. To, že Reductil potrebujete určí lekár. Nie sám pacient. Áno, Reductil má nežiadúce účinkz, nakoľko ide o derivát metamfetamínu - tak ako napr. extáza. Je riziko, že naň vynikne závislosť, preto ho treba užívať pod lekárskym dozorom. Vzskztuje sa tzv. "opica uprostred týždňa" t.j. spasmz žalúdka, nevoľnosť, nauzea - pocit na vracanie, depresia" presne ako pri extáze, ide o farmakologicky podobné látky. Moji pacienti majú s Reductilkom dobé výsledky, preto ho netreba haniť, ale yároveň mať pred ním rešpekt.
Neregistrovaný - , 4.12.2007 13:46
Pribrala som za päť rokov 30 kg. Napriek cvičeniu, kontrole v strave, vynechaní sladkostí a sladkých vôd.. Cely proces začal tým, že som prestala spávať. Myslím, že je to stres a dnešný štýl života. Pod kontrolou lekára a po všetkých vyšetreniach som začala brať spomínaný Reductil. Nemám žiadne nežiadúce príznaky, takže pokračujem s liečbou. Vie, že je škodlivý, ako každý liek, ale nie škodlivá aj samotná obezita? Ako budú na tom o pár rokov moje klby, ako budú vyzerať výsledky na Cholesterol, tlak, srdce a iné? Volím menšie zlo.
Neregistrovaný - blondyna, 30.1.2008 17:26
ja tiez s nim zacinam no musim az 15mg bo desat mi bolo malo snad sa to podari ked ini maju take pekne vysledky
Neregistrovaný - monulik, 31.1.2008 21:59
ludia berte reduktil ,budete ako moj brat ,nespava ,ma strasne vela energie je strasne podrazdeny a velmi sa zmenil vzdy u neho vidim 2-3 balenia na stole .Podla mna to ma nieco spolocne s navikom a je to droga zial zatial oficialna!!!
Neregistrovaný - apaÄŤ, 13.2.2008 15:43
Ja som už užila jedno balenie Reductilu a schudla som asi 1 kg nechápem jak ztoho ľudia chudnú 17 kg.Popritom cvičím a nejem extra porcie.Som zvedavá kedy sa to chudnutie naštartuje
Neregistrovaný - Sisi, 27.2.2008 10:33
Začala som užívať Reductil pred 15 dňami a zatiaľ som nič neschudla. Jem podstatne menej ako predtym, cvicim pravidelne 3x do tyždna a nič. Tak neviem v čom je problem...Tiez si neviem predstaviť, čo robia ženy že schudli 17 kg...
Neregistrovaný - , 14.3.2008 11:22
ja
Neregistrovaný - b, 21.3.2008 21:02
schudol som 18 kíl za 5 mesiacov
Neregistrovaný - ayax, 23.3.2008 12:09
nemohol by mi niekto zohnat reductil, bez predpisu?
Neregistrovaný - eirien, 25.3.2008 21:00, eirien(`na`)post.sk
Ahojte, som farmaceut a len som si cital nejake prispevky a skusenosti s jeho uzivanim. chcem len podotknut, pre tych, ktori majú problemy s krvnym tlakom (hypertenziu) alebo zvyseny rytmus srdca (az tachykardie), tak neblaznite a prestante s tym. Ved predsa neriskujte zlyhanie, fibrilaciu alebo infarkt!!! Este chcem podotknut, pre tych, ktori neschudnu aspon 2kg za 4 tyzdne, tak tam uzivanie asi nema zmysel a zbytocne sa organizmus a hlavne pecen zatazuje. A to, ze je to derivat amfetaminu - to nie je pravda. To ze ma podobnu strukturu ako amfetamin (to asi kvoli fenyletylovemu zoskupenia - chyba vsak aminoskupina na C1 a okrem toho je tam cyklus), este vobec nemusi znamenat, ze ma aj ucinky uplne identicke ako amfetamin. A o zavislosti sa v SPC vonkoncom nehovori. K urcitym zmenam osobnosti by vsak mohlo dojst, kedze posobi v mozgu, no o tom tazko nieco sudit. Mnoho lieciv posobi na kazdeho jedinca individualne. U niekoho vyvolaju masivne NU a u niekoho ziadne a zvlast u tych, ktore posobia cez receptory v mozgu. Vdaka.
Neregistrovaný - DA, 27.3.2008 02:35
A ozaj, uz je aj lacnejsia alternativa, generikum Reductilu od Zentivy LINDAXA a stoji tak polovicu co Reductil.
Neregistrovaný - DA, 27.3.2008 15:22
dobrý den chcela by som sa opýtať že koľko stojí taký reductil a že či je iba na lekárský predpis...Dakujem s
Neregistrovaný - keka, 5.4.2008 01:37, fajcikovak(`na`)zoznam.sk
Ja som reductil začala užívať asi pred 3 rokmi a za skoro dva mesiace som schudla 11 kg.Avšak po necelom roku som všetko spať nabrala aj s úrokami odvtedy mám navyše 26 kg.Metebolizmus sa mi úplne zbláznil.
Neregistrovaný - neregistrovaný - AS, 6.4.2008 14:11,
no mám s toho v hlave dobrú kašu čo mám robiť?mám cukrovku potrebujem schudnúť redukcil som zacala uzivat pod lekarským dozorom a dostala som aj tabletky na upravu tlaku a dodržujem dietu a cvičím a ked teraz čítam že sa to môže po skončený užívania vráťiť(váha)tak načo to hlcem???No neviem neviem asi dolezie na mňa depka a čo teraz hm????
Neregistrovaný - zúfala, 25.4.2008 20:41
myslim, ze s ty pribratim je to individualne. Urcite sa uz nebudes moct vratit k povodnemu sposobu stravovania a je to boj na cely zivot. Je to nespravodlive, ze niektori ludia mozu papat co chcu a nepriberaju. Ja som uzivala Reductil a schudla som dost vela - 54kg. Dlho som si vahu udrziavala, ale po case som pribrala tak som sa opat spamatala a zase ho uzivam a opat chudnem. Uz nikdy sa nechcem vratit na svoju maximalnu vahu - 132kg!!! Ked som prestala pred viac ako 2 rokmi uzivat reducktil moja vaha bola 78kg. Po case som sa dostala na 85kg a tak sa opat snazim dostat sa spat pod 80kg.Pri uzivani Reductilu zvlasam vedlajsie ucinky (nespavost & zapcha),tak ho uzivam. Uz nikdy sa neviem vratit spat na svojich 132kg.
Neregistrovaný - , 26.4.2008 06:43
ahoj ja si chcem tiez kupit ten reductil,ale idem rovno na 15mg dufam,ze mi to neuskodi.Ked som neskusala 10mg::hm? V Cechach su tie tablrtky najpredavanejsie.Len tam su ako zadara. a tu :,(,,
Neregistrovaný - , 26.4.2008 22:32
ahoj, tiež mám značnú nadváhu, BMI 38, teraz sa chystám k lekárke na preventívku a pokiaľ bude všetko OK, porozprávam sa s ňou aj na tému reduktil. každý z vás má iné skúsenosti, rozhodnúť sa je ťažké, ale ak mi to aj doktorka schváli, skúsim. koľko asi stojí balenie na mesiac? treba si to dávať predpisovať po častiach alebo na nejaké 2 - 3 mesiace naraz?
Neregistrovaný - vierka, 29.4.2008 13:48
vsetko som si prcitala a neviem co robit, potrebujem zhodit asi 15 kg, ale sa liecim na hypertenziu a bojim sa ze mi to ublizi, pred rokmi som brala adipex ktorý mal takmer podobne ucinky, ale to som este nemala zvýšeny krvny tlak....
Neregistrovaný - , 6.5.2008 19:25
ahoj, bola som na tej preventívnej prehliadke a namerali mi vysoký tlak. tak mi pani doktorka predpísala lieky na tlak, ale ked som sa jej pýtala na reduktil, neprotestovala. vraj má pacientov, ktorí s ním majú pekné výsledky a ked budem chodiť na kontroly s tlakom, tak nevidí dôvod, prečo by som ho nemohla brať. EKG bolo v poriadku, tak už ho pár dní beriem. o výsledku poinformujem, dúfam, že bude čím. a ked nie, aj tak to za pokus stálo. držím palce aj ostatným. čaute
Neregistrovaný - vierka, 7.5.2008 09:35
Aj ja potrebujem zhodiť,myslím tiež s reductilom, ale mám problém..Som dva mesiace na champixe a neviem či sa tieto dva lieku budú "znášať". Poradí niekto fundovaný??
Neregistrovaný - DeDe, 10.5.2008 18:23
AHOJ JA SA NEVIEM ROZHODUT CI REDUCTIL,ALEBO ADIPEX? PORADI MI NIEKTO? kOLKO STOJI NA PREDPIS ADIPEX? CHCEM 100TABL. ?? PROSIM ZA RADU DIK :)
Neregistrovaný - Lucinka1182, 12.5.2008 17:28
keby nahodou tak Lucinka1182@azet.sk
Neregistrovaný - , 12.5.2008 17:28
Ja som zacala s užívaním reductilu 10mg asi pred dvoma týždňami. Schudla som 1,5kg. Vedľajšie účinky zatiaľ nepozorujem, samozrejme som zmenila aj jedálniček, vynechala som zemiaky, ryžu, cestoviny. Mäsko si dám, ale len kuracie. Neviem ako to pôjde ďalej, ale snáď to bude OK. Všetkých pozdravujem.
Neregistrovaný - mária, 15.5.2008 09:22, mackovam(`na`)gmail.com
Prosím vás uveďte niekto cenu ,koľko ste zaplatili za Reduktil ? Mne má zajtra dať diabetolog Lindaxu -máte niekto s ňou skúsenosti? Mám vysoký tlak,tachykardiu,depresiu,astmu -na všetko užívam lieky a chcela by som schudnúť.Mám strach,že ten liek mi môže uškodiť . Problém je v tom,že som lekárovi nechala zálohu 400.-Sk a teraz neviem či mi ich bude chcieť vrátiť,ak odmietnem tie lieky.
Neregistrovaný - Ema, 21.5.2008 18:34
Ahojte, idem sa pochváliť. Reduktil užívam 17 dní a 6 kg je preč. Ide to celkom dobre, fakt nepociťujem chute jesť všetko nakopu, takže sa mi podarilo skrotiť aj môj jedálniček. Prevláda zelenina, dokonca som zaradila aj jogurty, ktoré inak z duše neznášam. Ema, nemám toľko problémov ako Ty, ale tiež som začala užívať lieky na vysoký tlak a beriem pritom aj Reduktil. Nie je s tým žiadny problém. Škatuľku 28 ks na mesiac, 10 mg, som platila 868,- Sk, ale magistra v lekárni mi povedala, že tá cena je teraz nižšia preto, že je v akcii o 30% lacnejší. Takže hodlám pokračovať aj naďalej, veru mám ešte z čoho chudnúť. Tak držím palce aj ostatným.
Neregistrovaný - vierka, 22.5.2008 07:45
ahoj Vierka.... smiem sa spytat z akej vahy si zacala chudnut? Ja som zacala s Reductilom 15mg, vcera tak som vemi zvedava, ako mi to pojde dole. Momentalne vazim 78-79kg. Mam dost velku nadvahu, tak som zvedava ako dopadnem. :-)
Neregistrovaný - Tamara, 22.5.2008 14:01
ahoj Tamara, chcela by som mať tú tvoju "dosť veľkú nadváhu" - ja som začínala zo 120 kg, ono to možno aj preto ide trochu rýchlejšie ako u tých, čo majú navyše len nejakých 10 kg. ale podporuje ma aj rodina, deti so mnou pekne papkajú šalátik, aj ked sme boli viac zaťažení na mäso. dnes nám stačí na večeru jogurt s vločkami a nejaká zeleninka. ale varím takmer denne aj naďalej, len polievku spravím hustú zo zeleniny a bez zápražky. okúsili sme aj sójové mäso, to úspech nemalo, ale myslím, že keby sa prekryla tá zvláštna vôňa cesnakom alebo niečím iným aromatickým, dalo by sa to s ryžou zjesť. len na cvičenie som lenivá - ale cestu z práce už absolvujem po svojich, nie busom, tak aspoň tak. určite sa to podarí aj Tebe, len treba vydržať. ozvi sa neskôr, ako pokračuješ.
Neregistrovaný - vierka, 23.5.2008 08:18
Neboj Vierka, urcite Ti dam vediet ako napredujem... Co sa tyka tej nadvahy, tak u mna je to naozaj nadvaha. Ja som totiz pribrala cca za 3 roky z 57kg! No skor som sa vyzrala, to je presnejsie..... Dala som uz dole nejakych 7kg, ale aj tak mam stale dost vela pred sebou. Neboj, ked sa budeme podporovat, pojde to lahsie. :-)
Neregistrovaný - Tamara, 23.5.2008 10:14
Ahojte, no ja uzivam Reductil treti mesiac a schudla som len 8 kg z 80- na 72 kg. Este pokracujem v uzivani, vaha ide dole stale pomalsie aj ked stale papam rovnako ako na zaciatku. Tak dufam ze to len "telo strajkuje " a opat sa to nastartuje. Som pod lekarskym dohladom.
Neregistrovaný - , 23.5.2008 12:36
Ahoj ja ho beriem tyzden a mam dole 1kg. Ale jem len o 7:00h jeden rohlik a na obed jeden rohlik cvicim brusaky a krutim na bicykli a nic.Myslim,ze aj keby som ich nebrala tak tolko schudnem.Nechapem ako niekto tolko chudne... Robite nieco ine???? Odpiste mi Lucinka1182 dik
Neregistrovaný - Lucinka1182, 25.5.2008 15:51
JA TIEŽ HO BERIEM Už 4 MESIACE PRVÉ BALENIE SOM BRALA V NOVEMBRI ZTOHO SOM SCHUDLA 6 KG POTOM MESIAC SOM VYNECHALA A ZASE SOM TO BRALA 2 MESIACE PODARILO SA MI SCHUDNUť Z 85 KG NA 65 KG JE TO FAJNÉ LEBO NEPRIBERAM NASPäť A VIEM KORDINOVAť SVOJU HUť DO JEDLÁ NEMALA SOM ŽIADNÉ VEDLAJŠIE ÚčINNKY OKREM TOHO ŽE SOM AKTíVNEJšIA MáM 35 ROKOV A JE TO FANTASTICKÉ CíTIM O 10 ROKOV MLADšIA
Neregistrovaný - AGATA, 30.5.2008 08:26
Tak je za mnou dalsich par dni uz beriem reductil 2 tyzdne a moja vaha je stale rovnaka iba jedno kilecko je dole,ale to som ani nejedla tak... Ja to uz naozaj nechapem ako to,ze mi to vobec nezabera...Som z toho uz chora :,(,, Ako ostatny tolko chudnu a ja nic? Mam 160cm a 69kg je to strasne... Uz neviem ake tabletky by mi zabrali,lebo tie co kazdy chvali mi nezaberaju tak? :,( Lucinka1182
Neregistrovaný - , 31.5.2008 14:04
ahoj, tu Vierka. tak prvý mesiac mám za sebou, výsledok - som o 7 kg ľahšia a spokojnejšia. väčšinu som schudla za prvé dva týždne, ale mala som veľké problémy so zápchou, tak som denne jedla polievky, aby sa to aspoň trochu upravilo. iste si dám reductil predpísať znova, a teraz asi skúsim 15 mg balenie. len sa nejako neviem dokopať k cvičeniu, na to som moc lenivá. sem tam chodíme s deťmi bicyklovať, ale sem tam aj grilovať, aby sa to správne vyvážilo. sladké som nejedla už mesiac, síce raz áno - na oslave som si dala kúsok torty, ale neprejavilo sa to nejako. lucinka, nebuď taká skeptická, mať 69 kg pri 160 cm nie je až taká pohroma, ako mať 120kg pri 178 cm. ale chápem to, že sa chceš niekomu páčiť a myslíš si, že to bude len tým, že schudneš. mne môj muž aj po 10 rokoch manželstva a 35 pribratých kg povie - si krásna. taká, aká si. a hlavne si moja. takže hľadaj takého, čo ťa ocení s každým tvojim kilečkom.
Neregistrovaný - vierka, 3.6.2008 08:11
ahojte tu vsetci ktory chudnu,len tolko neberte ziadne tsbletky,ja cvicim 3 mes.vo fitku a mam 11kg dole a nejem po 16.00.uzivala som ADIPEX v 1998 a schudla som 21kg a mam to naspat.tak vam rodi cvicte,nepapajte sladke a mastne a vysledky pridu,ani mne to neslo hned ale som vydrzala a mam to co som chcela CHEMIA NEROBI DOBROTU NEROBTE SI SAMI SEBE ZLE,FARMACEUTICIA JE NAJVACSI PODNIK NA ZARABANIE PENAZI,len malo kdo tu pochopi treba len pozozmyslat.Pa,DASA
Neregistrovaný - , 3.6.2008 17:24
ahojte ja tiez uzivam reductil 10mg 7.den, a musim povedat, ze za prve tri dni mi sli 3kila dole... okrem ineho, prestala som pocitovat neustalu chut na sladke, a nejem uz vobec vecer. Velmi ma to tesi. Tie tabletky naozaj nie su zazracne cukriky, ale su akymsi pomocnikom. Ti, ktori ste ich uzivali, a pribrali ste naspat, tak ruku na srdce kolki z vas po kure s tabletkami sa opat vratili k starym zvykom. hmm??? este k tym vedlajsim ucinkom - liecila som sa na hypertenziu a vobec nepocitujem nejake problemy, jediny vedlajsi ucinok je, ze mavam redsiu stolicu a to hlavne po mliecnych vyrobkoch. Inak, drzim vam vsetkym palce...
Neregistrovaný - , 4.6.2008 13:03
Ahoj tak ja uzivam reductil 3 tyzdne a mam dole iba 3kg. Neviem lde je problem,ze nechudnem ako vy...A verte,ze je mi to velmi luto a hlavne preto,lebo je tu leto fnuk. Mam 67kg 160cm este takych 10kg aspon keby sa podarilo :,(,,, uz neviem co mam robit..Lucinka1182
Neregistrovaný - , 7.6.2008 13:53
ahojte...prosím vás baby mňa by len zaujímalo či je možné si zakúpiť reductil už aj bez lekárského receptu dakujem
Neregistrovaný - Monika, 8.6.2008 22:33
Ahoj Monika ja som si ho kupila na predpis vraj sa inac neda a je to pravda. Ale ked poznas lekarnika tak mozno ti ich da,ale zacvakas viac to urcite... Ja som dala za 15mg 28 tabl.-1030sk na predpis! A to su vraj teraz na akciu.. Tak neviem..
Neregistrovaný - , 9.6.2008 19:38
ahojte vsetci zufalci aj stastlivci.Drzim vsetkym palce nech vam to v zdravy ide to chudnutie a pripajam sa vdaka vasim prispevkom aj ja.uz ma caka v lekarni 98 ks balenie len som si to mala premysliet ci ozaj risknem ale ano.Idem na to teraz mam 77 Kg a mala som uz aj 58,5 tak sa citim ako pingu ked sa mi tie stehna o seba suchaju fuj.Ale aspon mala omluva ze mam 3 rocne dietatko tak sa sama sebe omluvam.ha ale zrkadlo ma hned prebere.tak pa a drzte palceky.Sophia
Neregistrovaný - , 9.6.2008 22:53
čaute v klube zúfalcov aj ja patrím do vášho klubu užívam reduktil-15 už dva týžne. schudla som držte sa ....pól kila... Já to nechápem v hlave mi ztoho zametá ale to je všetko.. Dúfajme a zúfajme Sisi
Neregistrovaný - , 12.6.2008 10:47
Ahojte všetci ja som si kúpila reductil 15mg bez receptu tu u nás s tým nerobia žiadny problém jeden deň mi ho objednali a na druhý deň som si šla preň to bolo včera a dala som si včera 1 tabletku a ráno som sa odvážila a mala som o 1 kg menej neviem či to bolo preto že bolo ráno a mala som prázdny žalúdok uvidíme po 1 týždni a musím povedať že sa mi zdá že som ho kúpila lacno teraz že je v akcii tak ma 1 balenia 28tabletiek stálo 984Sk tak som si hneď kúpil dve balenia bola by som si aj viac ale neviem či mi to bude pomáhať potom uvidím, dúfam nedopadnem tak že neschudnem lebo ja očakávam od tohto lieku dosť a mám kamarátku ktorá fakt schudla tak že som ju ani nespoznala a to ma naštartovalo.......(chcem aj ja)
Neregistrovaný - Kvetinka98, 13.6.2008 11:19, Fajcikovak(`na`)zoznam.sk
ahoj tak ja som schudla z celeho balenia 28 tabl. zo 70kg na 66,5kg kupila som si este jedno balenie tak uvidime co to spravi,ale zda sa mi ze je to dost malo ked ostatny chudnu az 10 kg za mesiac... Lucinka1182
Neregistrovaný - , 13.6.2008 19:24
No ja beriem 10 mg od marca. Schudla som presne 10 kg. Som rada ze to ide tak pomaly, dufam potom ze to tak rychlo nenaberiem spat. A aspon som sa naucila stravovat. Je to lepsie ako rychlo schudnut a potom sa vratit spat k starym zvykom.
Neregistrovaný - shureido, 17.6.2008 12:49, lpv(`na`)pobox.sk
Ahojte tak sa darííí sa tesim,po 9 dnoch mam 3,5 kg. dole.Aj menej papam,nemam chute na blbosticky ale stravujem sa normalne nie suchare.to je super.dufam ze to takto pojde dalej.pa drzim vsetkym palceky.Sophia
Neregistrovaný - Sophia, 18.6.2008 22:35
ahojte tak ja beriem 8 dní tabletky samozrejme musím povedať že si dávam pozor aj na stravu ale sami dobre viete že nie ste od nich hladná iba oči jedia a to je pre mna ten problém ja by som vôbec nejedla celý deň keby že nemusím variť a tak ..... takže som schudla po 8 dňoch mala som 69,3 a teraz mám 66,5 takže malilinký úspech ale ako píše shureido radšej pomaly ako rýchlo aj keď aj ja by som chcela aby som rano vstala a mala o 10kg menej ...ale som rada aj takémuto postupu .....a chcela by som sa opýtať že keď náhodou otehotniem pri braní reductilu či to neublíži bábätku samozrejme ako náhle to zistím tak to prestanem brať ďakujem a musím povedať že tie kg na mne ešte nevidno že som schudla ale ja sa cítim lepšie a každý deň ráno sa vážim a zatiaľ vždy je tam o ten menej a dôležité je že sa cítim normálne
Neregistrovaný - Kvetinka98, 19.6.2008 10:59
tak ja neviem kde je chyba ale ja uz beriem druhe balenie a musim povedat ze mam dole iba 4kg a to som vybrala okolo 35 tabl. Tak neviem kde je chyba lebo chodim aj do fitka a nejem vela vobec... a nic
Neregistrovaný - , 19.6.2008 22:08
prosim vas nemôžete mi ho tu niekdo zohnat??alebo poradit nieco ucinne na chudnuti kontaktujte ma na 69_sue@azet.sk dakujem
Neregistrovaný - Zuzanka, 20.6.2008 19:46, 69_sue(`na`)azet.sk
ja som rada že mi zabral.....lebo už som nevedela čo mám robkať....a teraz je to taký super pocit keď chudnem už keď ma niekto stretne tak mi vraví ty si schudla a nie ako stále mi vravievali že si pribrala takže po 10 dňoch mám mala som 69,3 a teraz 65,4 takže necelé 4 kg dole ja si to neviem vynachváliť ale pýtala som sa už že keby som náhodou otehotnela či by to nespravkalo s bábom nič???hmmmm a chcela som vám povedať tie čo nechudnete ktoré beriete 10 alebo 15????
Neregistrovaný - , 21.6.2008 09:49
Ahojte...tiež veľmi uvažujem nad Reductilom,ale mám aj obavy,lebo som veľmi vážne chorá a už dosť zle reagujem na nové lieky...13 rokov beriem kortikoidy /okrem iných :-(/,ktoré majú veľmi zlé vedľajšie účinky,ktoré sa mi okrem iného podpísali aj na veľkej nadváhe...a dorazilo ma to,že v nedávnom čase sa mi "pobili" lieky a kým som prišla na to ktorá hnusoba mi to robí mala som min 10 kg naviac, takže terajší výsledok je pri 105 cm 104 kg...stravovanie už som dávno prispôsobila, trošku problém je u mňa nepravidelnosť a to, že mi vôbec nechutí piť...ale v každom prípade to musí ísť nejako dole, lebo prídem o kĺby...takže si čítam vaše reakcie a mám zmiešané pocity:-)...našťastie mám výbornú obvodnú a na jej úsudok sa spoľahnem...tak mi držte palčeky
Neregistrovaný - Janka, 21.6.2008 12:06
ahoj aj ja by som ti poradila keď si takto chorá aby si to nebrala kým to nepreberieš s tvojou doktorkou......
Neregistrovaný - , 22.6.2008 09:07
Ahoj chcela by som reagovat na holku co chudne zo 69,3.Neviem kolko mas rokou ale rada by som ti povedala v dobrom ze by si sa mala rozhodnut ci chudnut alebo Babo.Je zbytocne chudnut z nie velkej nadvahy a potom otehotniet a hlavne aj mensia sanca ze otehotnies lebo tvoje telo ma velky zasah co nieje normalne.Preto by som ti radila staraj sa o telo teraz tak ked chces Babo aby si nemala nedostatok vitaminou...po Dietatku ked si ho dokojis ako sa ma minimalne rok daj sa na chudnutie.Ver mi daj Babo na prve a chudnutie na druhe miesto.Ja mam uz troj rocneho a papam si v klude Reductil a mam viac energie na Drobceka.tak pa Sophia
Neregistrovaný - , 24.6.2008 16:08
sorry,rokov a vitaminov.Sophia
Neregistrovaný - , 24.6.2008 16:10
Ahoj tak ja som vybrala uz 40tabl. 15mg a mam dole 6kg.. Dufam,ze este pojdu dole...Ale jem len rano a to dobnem a maximalne do 14h. A tak to ide kazdy den... Aj ked som zacala pracovat hned ako som zacala brat tabl. Tak to mi viac propelo k chudnutiu... Este by som chcela dat dole aspon 6kg. Davno pred rokom som mala 80 a schudla som na 70 ani neviem ako.. A teraz som dole zo 70kg na 64kg. A mam iba 160 cm tak preto tie kg tak vidno :,(,, Lucinka1182
Neregistrovaný - , 27.6.2008 19:39
Ahoj takže dá sa teda kúpiť Reductil aj bez receptu či nie?pls odpíšte...
Neregistrovaný - zuza, 5.7.2008 09:28, www.zuza265(`na`)azet.sk
ano reductil sa dá kúpiť aj bez receptu ale nie všade ho predajú bez receptu.....
Neregistrovaný - , 7.7.2008 16:52
predam reductil 10mg za 1500 sk piste 16171@azet.sk
Neregistrovaný - , 8.7.2008 12:43
potrebovala by som poradiť. Od dnešného dňa som začala užívať reductil 10. Poradí mi niekto, koľko tabletiek denne sa užíva? Ďakujem Paulína
Neregistrovaný - , 9.7.2008 21:06
ahoj ked si precitate moje prispevky ktore som sem pisala davnejsie ,ako som chcela schudnut a neslo to. Tak vam poviem,ze teraz co mam dole iba 6kg za 56dni. Myslim si ,ze to je malo. Ale to je jedno. Az teraz som zacala mat trosku problemy. Boli ma z nich hlava a zaludok ani nehovorim... Ked som bola v praci tak mi prislo zle,ze som si musela ist sadnut kym ma prejdu krce myslela som,ze sa uz nepostavim zo stolicky. Potom som zobrala ine lieky aby ma to preslo ono to preslo,ale na druhy den zas to iste. Neviem preco,ale z nicoho nic mi tak pridu krce.Teraz mam uz iba dve tabl. a chcem ich dobrat ,ale dalsie balenie uz asi nevyberiem.Este uvidim. Zatial ma to uz preslo ,ale bojim sa ,ze sa to vrati a ta bolest tak to.... Ale viem,ze depresie mam nehorazne a verte ,ze moje okiolie a hlavne rodina si to vsimli normalne mi preskakuje. Pohadam sa s kazdym ,rano hned co oci otvorim. Je to nieco strasne. Neviem co sa to deje. Ale mam strach,ze priberiem naspat ked ich nebudem brat. A to sa uz asi fakt zblaznim,lebo nic len hovorim a stojim pred zrkadlom.Este 6kg dole a bola by som stastna. Aj ked uz sa im nechce ist asi dole ,lebo nic sa so mnou nerobi nic nejde dole. Tak neviem co robit.Dam si tyzden pavzu a skusim este asi jedno balenie. Najhorsie je,ze ja som sa neporadila so ziadnym lekarom nic iba ich tak beriem.A to som spravila chybu ,lebo najprv sa ide na vysetrenia ci ich mozem vobec brat. Moj organizmus uz mam taky zniceny urcite,ze.... Mojej sestry v praci kolegina hovorila ako ich brala jej kamaratka a cely organizmus si znicila a uz aj zomrela. Nechcem nikoho strasit,lebo aj ja ich beriem,ale verte,ze som sa zlakla toho. A hlavne az potom ked som zacala mat aj tie krce... Tak uvidim este ci ich kupim,ale ked ano tak posledne balenie. Lebo uz mi vazne preskakuje z nich.. Lucinka1182
Neregistrovaný - , 11.7.2008 19:28
Ahoj, Reductil som uzivala minuly rok niekedy na jar,mala som 72kg islo to na 65. Popri tom som zacala chodit do fitka 3x tyzdenne, bolo to super. Do leta som bola so sebou spokojna.Potom som zacala mat problemy s chrbticou, prestala som cvicit a kila su pekne naspat + 3kg navyse =75kg. Teraz som si zohnala opat Reductil ale nema ziadne ucinky. Neviem ci ma niekto taku skusenost ale potvrdila mi to aj kamoska: Reductil 15mg, ktory ma na zadnej strane slovensky nazov dni PO-UT atd. nema ziadne alebo male ucinky. Ked sme si zohnali v angl. verzii ..tak ano.Investovala som aj do orbitreku a mozem povedat, ze cvicim uz asi 2 mesiace, vydrzim slapat aj hodinu a vidno to na stehnach..nohavice su uz volnejsie..
Neregistrovaný - margur, 12.7.2008 21:38, veselababa2(`na`)azet.sk
No ja cukrovkarka môžem napísať že beriem reductil 3 mesiace ubytok 12 kg zo 108 kg a ešte ma čaká 15 kg a to k tomu diabet. strava a denne 3 km behu na striedačku z rotopedom mno drina veru .Ale ak mám pravdu napísať bez lieku to dole nešlo vôbec aj ked som cvičila.Hnevajú ma len tie vedľajšie učinky ako zápcha(čiže problem hemáče)a nespavosť a taká unudenosť depresia to som ja pred 3 mesiacmi veru nepoznala a toto okolie pocítilo tiež aj rodina.Takže sa učím sršať veselosťou mňa totiž už ani neteší že som čosi schudla takže tieto lieky určite depkajú hlavu a poriadne ale čo sa neobetujem kôli zdraviu?No ja želám každému kto potrebuje schudnúť nech sa mu darí a nech má pri sebe aj trpezlivé okolie majte sa ja sa ozem dakedy.
Neregistrovaný - zufala, 23.7.2008 16:17
ahojte babky, tak ja chodim vacsinou na forum zdravie.sk a tam je strasne vela for o chudnuti..tak ma zaujala ta lindaxa, kvoli tomu, ze ma ovela menej vedlajsich ucinkov ako reductil.. kedysi bola o polovicu lacnejsia, ale teraz stoji lindaxa10 na mesiac 700sk aj nieco a reductil10 stoji na mesiac 830sk alebo tak nejak, ze museli znizit cenu kvoli konkurencii.. original je original,ale mna strasili tie vedlajsie ucinky, s lindaxou si tak neznicite organizmus-aspon co mi hovorila sestricka..tiez som nebola na nijakych vysetreniach, predpisala mi to znama sestricka a dnes som to zacala uzivat.No uvidim, ako..Stacilo by mi 14kg schudnut,ale ktovie,ci sa mi podari,uzivam lindaxu10 a nie lindaxu15,bala som sa pre zaciatok..poradite ci mam po mesiaci prejst na lindaxu15?dakujem moc. Majus
Neregistrovaný - , 23.7.2008 23:10
Ahoj nebola som tu uz dlho,precitala som si nove prispevky.A mozem vam povedat,ze co uz neberiem asi 2 alebo tri tyzdne tie tabl.tak mi je lepsie myslim to,ze nemam take depky a to mi potvrdil aj moj snubenec. Ale najhorsie je,ze mam 2kg hore. mam zas 64 dufam,ze uz vyssie nepojdu,lebo sa zblaznim. Ale najhorsie je,ze ja mam este jedno balenie nevybrate a viete ako ma laka. Ale bojim sa ze budem mat zas depky a taky blby pocit a bolesti nejake. Neviem co robit.Zacala som brat antikoncepciu minisiston nieco take a neviem ,ale asi nemozem miesat take tabl s takymi ,ze??? Ked si kupim tabl. tak asi skusim tu lindaxu teraz aj ja. mozno ta mi viac pomoze uvidim. Lucinka1182
Neregistrovaný - , 26.7.2008 19:59
Prosím Vás, kde by som mohla zohnať tabletky reductip bez predpisu? neviete mi niekto poradtiť? Díky, milkas@email.cz
Neregistrovaný - milka, 29.7.2008 09:26, milkas(`na`)email.cz
Neviete mi niekto poradiť, kde v Prešove sa dá REDUCTIL zohnať bez receptu? Môj mail DzobakovaAnna@zoznam.sk
Neregistrovaný - Aňuša, 7.8.2008 14:34
vAZENI...MAME TU NOVY LIEK NA CHUDNUTIE...VOLA SA ACOMPLIA..JE LEN RECEPT...AK O NOM VAS LEKAR NEVIE....
Neregistrovaný - , 14.9.2008 22:12, drvozar(`na`)chello.sk
reductil sa dá objednať aj cez internet, je drahší ale nezabije čas hladaním lekární
Neregistrovaný - , 15.10.2008 19:14
predám reductil 15 28tab. cena 1300,- mimiii84@azet.sk píšte
Neregistrovaný - , 15.10.2008 19:31
Kde na nete je možné objednať reductil? Pošli stránku a pod.
Neregistrovaný - , 22.10.2008 09:36, kontram(`na`)zmail.sk
AHOJ UZ SOM TU DLHO NEBOLA.ZACALA SOM BRAT ZAS REDUCTIL 15MG ved som pribrala vsetkoco som schudla :( Uz som sem pisala postupne ako mi tie kila sli dole..A co ich neberiem od leta pribrala som vsetko naspat.Tak zacinam odznova :)) len dufam ze mi pomozu..Teraz som za nich dala 1680sk... V lete 1030 to je co!!! A to bez receptu ich mam...Tak uvidime ako to pojde pa _ ) Lucinka1182
Neregistrovaný - , 30.11.2008 17:34
ahojte kde ich davaju bez receptu tie tabletky reductil alebo stranku mi poradte prosiiiiiiiiiiiiiiiim kde sa daju objednat piste mi na e mail prosiiiiiim jaja13579@zoznam.sk
Neregistrovaný - jaja, 20.12.2008 08:35, jaja13579(`na`)zoznam.sk
sezenu Reductil(Meridia), cena baleni 28x15mg je 1000 Kc a baleni 98x15mg 2400 kc, ceny vcetne postovneho z Ceska, info:sms na +420 723183669, mail crestonbc@centrum.cz , diskretnost zarucena
Neregistrovaný - Petr, 25.12.2008 23:12, crestonbc(`na`)centrum.cz
Ahoj!Ja beriem reductil druhý týždeň a schudla som asi kilo alebo dve a viav to nejde.spoň zatiaľ.môj enrgetický príjem neprekročí v bežný deň takých 3-4000 kj a pijem 3l vody denne.inak sa ítim fajn len ma trošku "bolí" srdce tak búši.ale v posilke ma to o veľa viac baví ako bez neho a pred začatím užívania som v depkách nebola ale teraz neriešim ani to čo pred tým.Cvičím každý deň.2 roky do zadu som schudla 18kg za tri mesiace len nejedením a cvičením a teraz mi to s reductilom tak nejde.ale beriem len 10 mg.tak neviem čo mám urobiť.po vybratí balenia si kúpiť 15mg alebo vysadiť.Ja som si ich kúpila v lekárni na odporúčanie kamarátky.poradíte?Daja
Neregistrovaný - Daja, 28.12.2008 03:00, DajuskaPD(`na`)azet.sk
Ahoj Monika!Držím palce a ak môžeš informuj ako sa ti darí lebo mňa poráža z toho,že to tak pomaly ide dole...
Neregistrovaný - Daja, 31.12.2008 01:24, DajuskaPD(`na`)azet.sk
ZAUJAL MA PRISPEVOK O TOM, ZE REDUCTIL 15, KTORY MA ZO ZADNE STRANY NAZVY DNI V SLOVENCINE NEZABERA, ALEBO JE SLABSI... BERIEM TAKYTO REDUCTIL UZ 21 DNI A NESCHUDLA SOM ANI KILOGRAM, AK JE TO MOZNE, MOZTE TIE, CO STE SCHUDLI POZRIET, AKE BALENIA MATE DOMA?.. JE TO PRAVDA, ZE TEN SO SLOVENSKYMI DNAMI JE MALO UCINNY? DAKUJEM KAST@POBOX.SK
Neregistrovaný - KATKAL, 1.1.2009 19:40, kast(`na`)pobox.sk
ja som ho už vysadila a hneď mam dve kilá dole.Je to síce ťažšie lebo mam pocity hladu a najradšej by som vyjedla chladničku ako vždy keď si poviete,že nemôžete ale ide to dole.aj na iných stránkach som našla,že ak sa nechudne aspoň cca kilo za týždeň tak to nemá význam.Ale všetkým držím palce!!!
Neregistrovaný - Daja, 4.1.2009 00:30, Dada(`na`)zoznam.sk
Ahojte, reagujem na príspevok od Daji. Ako viem Reductil je len na predpis, takže si mala recept alebo si si ho vážne len kúpila? Som zvedavá, ja som ho užívala asi 4 mesiace a aj som schudla, cítila som sa fajn, nejaké vedľajšie účinky som nepostrehla. Aj ked mi asi mesiac po vysadení, pri preventívnej prehliadke, vyskočil cholesterol. Chcela by som opäť nabehnúť a pokračovať v chudnutí. Vianoce ma zničili :).
Neregistrovaný - Aďa, 10.1.2009 00:22, asanny(`na`)centrum.sk
Ahoj je tu niekto kto mi preda lacnejsie bud lindaxu 15 alebo reductil 15? aj ked mi je zle z nich ale vaha ide dole :) kontakt zabulka1988@azet.sk dik
Neregistrovaný - , 10.1.2009 20:45
ahoj AĎa!Ano úplne normálne som si ho kúpila v lekárni.povedala som,že som sa poradila s doktorkou a v pohode mi ho predali.skús možno predajú aj tebe,držím palce:-DDD.Ja chudnem teraz bez neho je to ťažšie ale dá sa.
Neregistrovaný - Daja, 12.1.2009 22:37, DajuskaPD(`na`)azet.sk
Ahojte, zijem v zahranici a tu beru vydaj takych liekov velmi bezpecne!! preto sa vas chcem spytat ci mi niekto nevje zohnat LIndaxu 15 mg na 90 dni, alebo reductil 15mg na 28 dni?? moja mail.adresa je deni.dream@centrum.sk Dakujem vam velice pekne
Neregistrovaný - Dennise, 26.1.2009 00:31, deni.dream(`na`)centrum.sk
No ja som kupila reduktil na recept za 98 eur 98 tabletiek na 14 tyzdnov. Jem ho treti tyzden a spadlo mi brucho, vahu neviem ´kolko som schudla, ale urcite to bude dost, ked uz mam volnejsie nohavice a nezadychavam sa pri kazdom pohybe
Neregistrovaný - , 27.1.2009 11:46, babaffy(`na`)gmail.com
A este pokracujem ... s Reduktil 15 som uz chudla pred piatimi rokmi ... najprv som bez tabletiek schudla z 92 na 73 kg a ked uz sa vaha nechcela asi pol roka pohnut dole, tak som jedla reduktil, zhodila som este sedem kil za tri mesiace uzivania ... to bolo v roku 2002 .. potom som este isty cas chodila k lekarovi-obezitilogovi, ale on je aj internista a skoncila som u neho s vahou 67 kg, kym som dodrziavala jeho rady, tak to bolo OK, bola som na materskej - potom som nastupila do prace a zivotosprava sa mi opat pobabrala- kila isli nazad - no a potom som bola na operacii - za rok som pribrala dalsich 10 kg no a vysledok opat 92 kg a dnes zacinam teda uz treti tyzden odznovu - tesim sa na kontrolu, ked sa u doktora postavim na vahu a on povie HMMM - je to dobre - schudli ste ... kilogramov
Neregistrovaný - , 27.1.2009 16:05
vo februari vam oznamim kolko som schudla za prvy mesiac
Neregistrovaný - , 27.1.2009 16:07
takže ja začínam s reductilom od pondelka t.j.9.2., tak som zvedavá, len sa dost bojím tích nežiadúcich účinkov
Neregistrovaný - jesika, 4.2.2009 19:45, jesika24(`na`)azet.sk
Som zdravotna sestra o vedlajsich ucinkoch viem viac ako dost. trpim hypotenziou teda mam bežne nizky tlak tak okolo 90/50. potrebovala som zhodit niekolko kil a nedarilo sa mi nejak naštartovať organizmus a tak som si kupila Reductil. len davku na 1mesiac.okrem toho menej jem vela sa pohybujem najmä v praci a konzumujem len celozrnne pečivo a to len kusok chleba na ranajky inak len dietny obed a ovocie ešte jogurty. Uživam ho tri tyždne a schudla som 6 kilo. vedlajsie učinky nepocitujem akurat vela pijem mavam sucho v ustach niekedy vypijem aj 2,5 litra mineralky za den.. po skonceni kury si skontrolujem ešte pečenove testy ak ešte pojde vaha dolu kupim si balenie ešte na 1 mesiac uvidime.ozvem sa ešte.
Neregistrovaný - Myska040, 5.2.2009 23:59, myska040 (`na`)zet.sk
Ahojky. Chcem sa spýtať, či ste niekto užívali LINDAXU a či je taká dobrá, ako REDUCTIL. Keďže je lacnejšia...
Neregistrovaný - , 9.2.2009 00:34
chcela by som sa opytat 10mg reduktil akej farby ma bat krabica zlta,ako poznam ci je slovensky alebo zahranicny,vazim 120kg a naozaj nedokazem schudnut tak si ho chcem dat predpisat ale mam promlem s tlakom ake mate skusenosti bral ho niekto s vysokym tlakom aj tlakom plucnym .dakujem janka
Neregistrovaný - janka, 10.2.2009 17:42
mozem reduktil uzivat ak mam14rokov.dakujem
Neregistrovaný - monca, 10.2.2009 17:45
JANKA-keďže máš takú vysokú nadváhu, tak by si asi musela užívať Reductil 15mg, 10mg by ti nestačil. ALE! Keďže máš problémy s vysokým tlakom, tak ho určite neber!!! Teda ak nechceš riskovať inferkt! MONČA-ty sa poraď s nejakým odborníkom, ale keďže máš taký nízky vek a si ešte vo vývoji, tak radšej neriskuj na vlastnú päsť. Môžeš si vážne poškodiť organizmus.
Neregistrovaný - , 10.2.2009 21:49
Dakujem za odpoved no dufala som ze snad pisali tu ze aj pri vysokom tlaku ho brali ale bojim sa 10mg aspon alebo radsej nie?naozaj cvicim drzim dietu a nic.
Neregistrovaný - janka, 10.2.2009 22:15
JANKA, ten kto ho berie, nesmie mať žiadne problémy s tlakom a tobôž nie vysoký. Musela by si byť pod prísnym dohľadom lekára a neviem, či by ti ho aj predpísal, keď máš takéto problémy. Ten 10mg by ti zrejme nestačil, keď máš takú veľkú nadváhu a boli by to zbytočne vyhodené peniaze. Skús ísť za odborníkom. Zadaj si do Googleu dietologické ambulancie a vyhodí ti všetky ambulancie,ktoré sú. Alebo zadaj Dietologická poradňa a pripíš tam aj mesto, v ktorom bývaš a tam nájdeš kontakt. Lepšie bude, ak budeš chudnúť pod dozorom. Bude ťa to aj viac motivovať a budeš sa aj viac snažiť, keď budeš musieť chodiť na kontroly. Vtedy, aj keď budeš chcieť "zhrešiť", tak sa lepšie udržíš, lebo budeš kontrolovaná. Je to lepšie, ako keby si v tom bola sama. A sú aj kadejaké kurzy na chudnutie, na internete nájdeš všetko. Výber je len na tebe ;-) Držím palce!
Neregistrovaný - , 11.2.2009 13:13
Janka, tiež som začínala z váhy 120 kg a mám vysoký krvný tlak. Lekárka mi reduktil schválila, ale užívam aj lieky na tlak. Za 5 mesiacov som schudla 15 kg, cez sviatky som ho nebrala a váha sa zas pohla smerom hore:-(, ale opäť na 15 mg balenie na tri mesiace nabieham. Na začiatku som brala 10 mg a pekne som za prvý mesiac schudla 7 kg. Ide to aj pri takej vysokej váhe ( a povedala by som, že ešte lepšie ako tým, čo majú nadváhu len nejakých 5 - 10 kg.) Ale ak máš ešte nejaké problémy, užívanie reduktilu určite konzultuj s lekárom. Držím palce.
Neregistrovaný - vierka, 11.2.2009 16:00
Dakujem za rady lekar mi to chce predpisat len sa bojim tlak sa u mna prejavil v lete ak s nicoho nic som nemohla rozpravat usta mi strpli boli sme v meste hned sme sli na pohotovost a mala som tlak240-220-120 odvtedy beriem lieky na tlak samozrejme som uplne zmenila zivotospravu vela sa hybem a schudla som len kilo.naozaj si neviem rady.
Neregistrovaný - , 11.2.2009 17:15
JAnka, naozaj bude najlepšie, keďbudeš pod dohľadom lekára a nech ti on niečo predpíše. Keby ti to nerobilo dobre, tak sa aspoň hneď budeš môcť na neho obrátiť a on už bude vedieť čo a ako. Prípadne ti predpíše niečo iné. A hlavne budeš pod dozorom. Prajem veľa úspechov v chudnutí.
Neregistrovaný - , 11.2.2009 22:48
VIERKA CHCELA BY SOM SA OPYTAT MALI STE TIEZ UZ TAK VYSOKY TLAK?A NEZVYSOVAL SA VAM PRI REDUKTILE?ZA ODPOVEDE DAKUJEM
Neregistrovaný - JANKA, 12.2.2009 15:24
Ahoj, tlak mi lekárka namerala 180/110, ale dovtedy som o tom ani nevedela, problémy som nemala. Aj lečbu Reduktilom som zvládala bez problémov, len hodinu pred reduktilom som brala lieky na tlak. Žiadne búšenie srdca ani depky a iné opisované príznaky som nemala. Len zápcha ma neobišla, ale to som pripisovala skôr prázdnemu žalúdku, keďže som sa nenapchávala, ako reduktilu. Lekár či lekárnik Ťa určite upozorní, že keby si nejaké problémy mala, hneď lieky vysaď a utekaj sa znovu poradiť s lekárom, či Ti nenavrhne inú liečbu. Určite sa to podarí, a ten pocit o mesiac, dva, keď začneš cítiť, že sa Ti ľahšie aj kráča, nezadýchaš sa a cítiš sa celkovo lepšie je fakt úžasný. Nevzdávaj sa, budem Ti držať palce!
Neregistrovaný - vierka, 13.2.2009 08:54
PISALA SOM TU PRISPEVOK 5.2.dnes je 14.2. a je presne mesiac čo uživam Reductil 15 mg.. moja vaha pred užitim prvej tabletky bola 82 kilo , po mesiaci mam 74 takže za mesiac som schudla 8 kilo.. nemala som žiadne problemy akurat vela ma smädí a vela vypijem aj 3litre za den. Tlak mam nizky tak okolo 90 / 50 a vobec mi tieto tabletky tlak nezvyšuju.jem malo striedmo nejedavam biele pecivo ani chlieb.. držim dietu jem vela ovocia a jogurty ale po 17 tej už nic. akurat na nocnych len jogurty.uživam Reductil slovenskej vyroby myslim že je jedno aky je distributor zloženie je to iste.kupila som si balenie ešte na jeden mesiac a potom končim..ak sa chcete spytat nieco napiste mi na email..
Neregistrovaný - Elenka z Holíča.., 14.2.2009 15:03, myska040(`na`)azet.sk
Ahoj Elenka - aj cvičíš?????Lebo ja tiež beriem reductil 15mg (týžden), ale mám stále hlad, vobec nemám menšiu chut do jedla.Dost ma to hnevá, nechápem tomu
Neregistrovaný - jesika24, 14.2.2009 19:33, jesika24(`na`)azet.sk
Dakujem za odpovede dnes si pojdem dat predpisat uvidime aj v lekarni mi povedali ze pokial beriem lieky na tlak a ze nemaju pripady ze by sa niekomu zhorsilo tesim sa na dalsie prispevky a podporu v chudnuti dakujem.
Neregistrovaný - janka, 17.2.2009 09:25
Reductil užívam už 2 mesiac,prvý mesiac som schudla 5kg ale teraz to ide už pomalšie,vedlajšie účinky pominuli.Necvičím,niekedy sa mi zdá,že lieky prestali účinkovat,odvážim sa až na konci 2 mesiaca všetkým chudnúcim držím palce
Neregistrovaný - Emili, 18.2.2009 16:34
Takže ja beriem už reductil 11 den a na 9 den som mala dole - 5,5kg, viem, že je to vela, som sa normálne vystrašila.No uvidím ako to pojde dole dalej
Neregistrovaný - jesika24, 19.2.2009 12:38, jesika24(`na`)azet.sk
jesika,berieš 15 alebo 10 ? A kolko toho zješ v priebehu dna ? A cvičíš ?
Neregistrovaný - , 19.2.2009 18:41
ja beriem 15 mg, cvičím tak dva krát do týždna,na bicykli a na fit lopte, chodím so psom na dlhé prechádzky atd. Na ranajky vždy ovocie-banán,obed bud cestoviny so zeleninou, zemiaky na sucho pečené so zeleninou(kečup), ryža so zeleninou(hubami), acidko nizkotučné s grahamovým rožkom a na večeru vždy to isté čo na obed, len polovicu a bez pečiva niekomu sa to zdá málo,ale telu to stačí zatial:-)a zabudla som že pijem kávu s mliekom doobeda
Neregistrovaný - jesika24, 20.2.2009 07:05, jesika24(`na`)azet.sk
reductil 15mg, cca rok a pol, 54kg dole. Pozor! Meni osobnost!!! Vyrazne!
Neregistrovaný - inkognito, 21.2.2009 09:52
ako ti to zmenilo osobnost??Nechápem
Neregistrovaný - jesika, 21.2.2009 20:24, jesika24(`na`)azet.sk
Aj ja som zvedavá ako reductil mení osobnosť ?
Neregistrovaný - Emili, 22.2.2009 18:25
Predám reductil.. všetky balenia.kontakt: Alisson001@post.sk
Neregistrovaný - Alisson, 10.3.2009 19:00, Alisson001(`na`)post.sk
Ahoojte!ak ma niekto zaujem o 61tabletiek lindaxy 15mg nech sa ozve na 0908245656.musela som ich vysadit koly antidepresivam.
Neregistrovaný - Monca, 10.3.2009 22:26, 0908245656(`na`)orangemail.sk
predam reductil 15mg bozka@inMail.sk
Neregistrovaný - Bozka, 20.3.2009 10:29, bozka(`na`)inMail.sk
Mám pri výške 172cm váhu 184.4kg. Po druhom dietati som nabrala zo 65 na toto. Dnes som si kúpila Lindaxu 15mg za 28.66 euro 30tbl balenie 15mg. Dnes som si dala prvú tabletku,okrem toho,že sa potím a mám sucho v ústach nič. Tak uvidím priebežne Vás tu budem informovať, Sisinka
Neregistrovaný - , 16.4.2009 19:51
No ahoj,dnes je to piaty deň čo užívam Lindaxu. Práve som sa odvážila a mám 82.8kg v predchádzajúcom príspevku som uviedla zlú váhu,prepáčte aj som sa zasmiala malo to byť bez tej jednotky hihi. takže za 5 dní je 1.6kg dole Sisinka
Neregistrovaný - , 20.4.2009 17:22
vedľajšie účinky mám-potím sa a mám sucho v ústach. To je všetko. Spím dobre a ani na wc nijaký problém. Nechápem prečo by sa mali tieto lieky zatracovať. Pomáhajú. No uvidíme ešte. Sisinka
Neregistrovaný - , 20.4.2009 17:24
Ponúkam reductil- všetky balenia za rozumné ceny. zuzana.bujnakova@post.sk
Neregistrovaný - sjuzi18, 22.4.2009 14:01, zuzana.bujnakova(`na`)post.sk
No ahoj dnes som užila ôsmu tabletku Lindaxa 15mg, mám presne o 3kg menej. Takže to funguje!!! Sisinka
Neregistrovaný - , 23.4.2009 21:49
Som tu zasa, vážim 80.2kg, no nie je to úžasné???? Len tak ďalej,už mi veľa ľudí povedalo,že som schudla,je to pekne vidno :-D. Sisinka
Neregistrovaný - , 2.5.2009 21:45
caute slecny:) mám pár otázok ohladne reduktilu/lindaxu..ktorý z tychto liekov je lepsi? ja beriem reduktil 12dni a nepocitujem nic:( nepriberam ale necitim nejako,ze by som chudla..no jedine co viem,ze mi strasne je zle ked pijem kavu ci pepsi! Kofein mi nerobi s tymito tabletkami dobre,je mi na vracanie! ani bolesti hlavy,ani hnacky ci ine priznaky nemam..je to normalne? piste prosim na moj mail jobi7@centrum.sk alebo na icq tam som stale 285000117,Nika
Neregistrovaný - Nika, 5.5.2009 17:40, jobi7(`na`)centrum.sk
zatial to pokračuje,mám 79,6kg....tak ešte uvidím...je to fajn,lidaxa je fajn
Neregistrovaný - , 6.5.2009 19:39
Ahojte všetci! Ako tak čítam Vaše úspechy aj ja som sa rozhodla a dnes som 1x užila reductil 15mg. Tak som zvedavá či sa mi bude dariť. Držte palce Sisa.
Neregistrovaný - , 7.5.2009 16:11
som tu zasa,je to 4týždne teda presne 28 dní ostávajú mi 2tablety z balenia. Vážim presne 77kg. Ale dnes pociťujem smútok a na všetko reagujem precitlivene stále mi skáču slzičky do očí,snáď je to prechodné. Vytratila sa mi radosť,nouvidím dám info. Sisinka:-D
Neregistrovaný - , 13.5.2009 18:53
čauko,váha sa mi trocha zastavila,mám 76,5kg,začala som s druhým balením lindaxy. Stavy smútku sú preč. No zatial v pohode Sisinka
Neregistrovaný - , 19.5.2009 19:59
baby, este sa ozvite...sisinka, ako si na tom??? mam totiz presne tie iste proporcie, ako si mala ty predtym, tak som zvedava... len co si zozeniem tie lieky, idem na to aj ja. evka
Neregistrovaný - eva, 27.5.2009 18:22
no čauko som tu,užívam 15 tabletu z druhého balenia a mám 75kg,nastal problémik-všetko mi ovísa-ué!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D snaď sa to nejak scvrkne! Ale som taká mäkká až uéééééééééééééé! Sisinka1980 ale dám sa do malých gatí :-DDDDDDDDDDDDDD
Neregistrovaný - Sisinka1980, 1.6.2009 13:13, kades7(`na`)azet.sk
ahojte vsetci chudnutia-chtiví! :) stale sa rozhodujem ci zacat uzivat alebo nie..po precitani vsetkych prispevkov som aj tak na vazkach a nic mi to nepomohlo :) su dobre aj zle reakcie, ale myslim si, ze to musim odskusat na vlastnej kozi.bojim sa vsak ze budem trpiet nespavostou, ale dufam, ze to bude ok. potom dam info co a jak jo? :)
Neregistrovaný - lenka, 8.6.2009 09:50, xima1(`na`)azet.sk
ahojte reductil je super liek uzivam ho treti mesiac a schudla som 14kil. je to super pocit.takze odporucam,klaudia
Neregistrovaný - , 10.6.2009 23:58
Dobry den, mam velky zmatok, vzdy som mala hmotnost 50kg a za posledny rok som pribrala 10 kg. Teraz mam hmotnost 58 kg, mam 30 rokov a vysku 167 cm. tento liek mi predala endokrinologicka, aby som upravila svoju hmotnost. Pribalovy letak mi nedala, ale na iternete som si precitala ze je to liek na liecbu obezity a pri BMI nad 30, pricom ja mam BMI 20,8. Tak som teraz zmetena a neviem ci to mam uzivat. Poradte. Tiez tam bolo napisane, ze zeny uzivajuce reductil by mali pouzivat antikoncepciu, ale ja praveze chcem otehotniet a uzivam duphaston.
Neregistrovaný - lucny_kvietok, 12.6.2009 23:40, lucny_kvietok(`na`)azet.sk
dobry den ja beriem reduktil 10mg uz 2mesiace a neschudla som ,neprejedam sa dodrziavam pitny rezim ale necvicim ako je mozne ze niekto schudne za 2mesiace 14kg
Neregistrovaný - , 17.6.2009 09:29
No som na tom tkto,pri užívaní prvého balenia som športovala...málo jedla veľy pila-šlo dole 8kg,potom pri daľšom balení,nejem veľa stravujem sa primerane ale nešportujem,tak pri tomto balení,ktoré som včera doužívala išlo dolu len 2kg. Spolu to urobilo -2balenia Lindaxa 15mg 10kg. Chcem užívať ešte minimálne mesiac-možno dva pokial sa dostanem na svoju predošlú váhu 64kg...potom skončím a uvidím či bude jojo priebežne budemm informovať...Sisinka 1980
Neregistrovaný - , 19.6.2009 16:22
od kolko kil sa ma uzivat reduktil15mg, ja som pocula ze ho mozu uzivat iba ludia s hmotnostou nad 100kg
Neregistrovaný - , 19.6.2009 16:39
Dobrý den,pridávam svoju skúsenosť. Pri výške 177 váha 96. V klimaktériu pribrala cc za 8 rokov 20 kg. No lenže ja som mala vždy veľky apetít a nenormálnu chuť na sladké. Pridružil sa problémik s tlakom, cholesterol, lipidy. Internistka-endokrinologička mi najskôr predpisala Lindaxu dávku na 1 mesiac. Váha sa mi pohla po 20 dňoch uźívania. Po ukončení dávky váha išla na 92kg. Chuť na sladke sa upravil. Vedlajšie účinky som mala nenormálnu suchosť v ústach,a zvýšené potenie. Teraz cc po pol roku, mi predpisala Reductil 15mg, končím 10 tabletou, zatiaľ žiadna zmena vo váhe, ale pocit hladu je neporovnatelný. Na hyperenziu beriem lieky. Jana 1957
Neregistrovaný - , 30.6.2009 10:00
Ahojte ja som dnes ráno zobrala prvú tabletku Lindaxu 15mg, kúpila som si ju v lekárni. Už teraz mám sucho v ústach a veľa pijem vody. Meriam 164cm a vážim 69 kg, nedarí sa schudnúť a to veľa nejem a cvičím 4x do týždňa: aerobik, spinning. Dúfam, že mi pomôže lebo fakt neviem čo robím zle.
Neregistrovaný - Mimi, 7.7.2009 09:02
prestahujte sa do mexiko city, zavolate si do akejkolvek lekarne a akykolvek liek vam o 15 minut prinesu az domov :))) a za ake ceny!! sibutramin (reductil, lindaxa, meridia) tu stoji 30 tabliet 150sk xixi...(samozrejme aj bez receptu, vsetky lieky su tu volnopredajne, kedze vacsina ludi nema zdravotne poistenie a na navstevu lekara nema prachy)
Neregistrovaný - , 12.8.2009 20:38
beriem subitramin tyzden, prvy den brutal nadcha, potom zmizla z nicoho nic cez noc ako prisla, a odvtedy ziadne neziaduce ucinky, akurat ze prilis anorekticky to na mna neposobi.. po cviceni som nenormalne hladna, musim si dat aspon ryzu alebo nejaku pecenu rybu so zeleninou. ale vsimla som si, ze pri cviceni ovela viacej vypotim ako doteraz. tak neviem, hadam to ma nejaky ucinok, za tento tyzden som schudla iba presne tolko kolko aj za minuly, ked som bola na diete a dennom cviceni bez tabletiek.
Neregistrovaný - , 18.8.2009 02:38
Ahoj, rozhodla som sa napisat sem moj pribeh, lebo chcem aby sa dievcata z toho poucili a nespravili chybu ako ja. Mam 16 rokov. Moja postava a vaha boli premna vzdy dolezite, pri vyske 175 cm vazim 56kg. Na zaciatku jula tohto roku som odisla na mesiac do ameriky. Samozrejme som pribrala.V auguste som sa vratila so 6 kilami navyse. Bolo to premna strasne, potrebovala som rychlo schudnut. Najlepsie do septembra. Dozvedela som sa Reductile. Zaobstarala som si teda 15 mg tablety na 1 mesiac, samozrejme bez predpisu. Dnes ich beriem 3. tyzden. Vysledky sa dostavili hned. Za 3 tyzdne som schudla takmer 7 kg. No rovnako mam aj vedlajsie ucinky. Od zaciatku trpim nespavostou, ktoru som najprv pripisovala casovemu posunu. Mam silne bolesti hlavy, chrbta, caste zavraty, nevolnost a som neuveritelne slaba. Uplne som stratila chut do jedla. Moje jedine jedlo je obed, pricom nedokazem zjest ani malu porciu. Su dni ked som za cely den zjedla broskynu a jogurt. Moje telo si pyta jedlo, no ja ho nedokazem prijimat. Od dnesneho dna prestavam brat reductil. A radim vsetkym ktori netrpia velkou nadvahou ci obezitou, aby tento liek nebrali.
Neregistrovaný - Darling20, 25.8.2009 13:11, Darling201(`na`)azet.sk
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ja mám 69kg takže od apríla-je to pekný skok z pôvodných 85,4 čo Vy na to???????????????????????????????????????????? Sisinka1980 xixixixi
Neregistrovaný - Sisinka1980, 29.8.2009 17:08
Ahojte.Mám pocit že niektoré to z liekmi preháňate. Veď keď chcete schudnúť pár kilogramov tak prečo siahate po liekoch, ktoré slúžia ako podporná liečba pri ťažkej obezite? Mám 40 rokov. Meriam 169cm a ešte 5 júna som vážila 128kg.Navštívila som lekára, ktorý sa zaoberá liečbou obezity. Po vstupnom vyšetrení sme sa veľmi dlho rozprávali.Vysvetlil mi prečo, začo, načo...nebudem to všetko rozpisovať...Predpísal mi liek sibutramin. A začala som sa ináč stravovať. Už tretí mesiac nejem bravčové, hovädzie, mastné, silné jedlá, tatarku, majonézu.....Jem len kuracie, morčacie, ryby, zel. šaláty, tmavý,chlieb, tmavé pečivo, cestoviny na rôzne spôsoby a hlavne som sa naučila piť..Roky boli moje tekutiny 2 kávy denne a tak pohár až dva vody. Teraz vypijem 15 pohárov vody denne. Jem aj 5 krát denne v menších dávkach. A začala som sa učiť cvičiť Pilates. Vôbec to nie je drastické. Prvý mesiac som užívala sibutramin 10 a teraz beriem už druhé balenie 15..Na príb. letáku bolo opísaných veľa nežiadúcich účinkov. Bála som sa toho. Ale nemám vôbec žiadne. Cítim sa veľmi fajn. A to najdôležitejšie dnes 30.9. mám 115kg. Podarilo sa mi schudnúť za 3 mesiace 13kg. Dala som si záväzok že týždenne schudnem 1 kg. Viac nie je zdravé...Za týždeň sa idem vážiť k doktorovi a už sa teším ako ma pochváli...Tak baby nebláznite keď chcete schudnúť 5 kg z liekmi...Tie lieky sú podporná liečba pri obezite...
Neregistrovaný - beba, 30.8.2009 23:19, beba3812(`na`)azet.sk
Ja som začala brať 15 mg reductil 8.8 s váhou 107 kg, dnes je 16.9 mam 96 kg, teda islo dolu 11 kg zatial bez cvicenia. Nepocitujem vedlajsie ucinky ohrem hemeroidov, ale to som mavala aj predtym... da sa to prezit. Vcera som zacala s cvicenim, tri krat do tyzdna budem pekne hodinu cvicit. Planujem sa dostat nazad na mojich povodnych 67-mozno 65 kg, vysoka som 174 cm a mam 28 rokov. Pribrala som po extremne tazkom tehotenstve, kedy som bola priputana na lozko na infuziach a brala glukozu priamo do zily. Tiez si myslim ze tieto lieky nie su vhodne pre dievcata a zeny s nadvahou medzi 10-15 kg. O vysledkoch este napisem aj ked vidim ze prispevky nie su velmi aktualne. gabi
Neregistrovaný - , 16.9.2009 11:15
Ahojte,tiez beriem reductil a velmi uspesne sa mi dari chudnut. Za mesiac som dala dolu 6 kilo.Pred uzivanim reductilu som jedla ENORMNE VELA. Ucinok Reductilu je v tom, ze sa necitim taka hladna. Myslim, ze tie baby, ktorym sa nedari schudnut, asi maju nepravidelnu stravu a obezita nevznikla kvoli prejedaniu. Moja rada pre babu,ktora denne zjedla len dva rozky: zacni papat pravidelne a zdravo, zrychlis si metabolizmus a potom schudnes. Reductil pomoze len velkym papkacom, aby sa citili menej hladni a vedeli si povedat dost alebo: "toto nechcem, je to nezdrave". Este jedna rada: nejedzte min.dve hodiny pred spanim a nejedzte sladke. K tomu vam dopomahaj Reductil :-)) A inac, vela dobrych rad a informacii som nasla na stranke chudnutie-ako.sk. Vela stastia!
Neregistrovaný - , 7.10.2009 01:08
Neodporucam nikomu kupovat lieky "na cierno". Neviete, co v nich je, su vacsinou predrazene a nakoniec, lieky sa daju velmi lahko zohnat v lekarnach aj bez predpisu. Staci si ich prejst par, ja som mala stastie hned v prvej. Nedajte sa nachytat na tieto pochybne obchody.
Neregistrovaný - , 7.10.2009 22:20
Ahojte, ja reduktil beriem druhý mesiac, len prvé dva týždne som mala problémy, nespavosť, bolesti hlavy a zápcha, potom to prešo a je to super, nie je to o tom, že necítite hlad, ale že vás to donúti jesť zdravšie, aspoň mňa. Schudla som 6 kg prvý mesiac, tento druhý sa už nevážim, ale šlo mi dolu približne o 7 cm z obvodu, z pása, bokov, a stehien, takže super, už sa blížim ku konfekčnej veľkosti č. 40, ešte nejaké 3 kg. Na cierno by som ho nekupovala, ja som zasla za doktorom a povedala mu na rovinu, čo ma trápi, lebo som mohla robiť čo som chcela, a aj tak mi to neslo dolu, a to pritom cvičím, bicyklujem, korčulujem, takže ja som spokojná. Pre urdžanie v letáku píše že minimálne brať tri mesiace, takže potom skončím a uvidíme, ako to pôjde ďalej.
Neregistrovaný - , 8.10.2009 13:36
Ahojte. V auguste som písala že som schudla za tri mesiace 13kg. Teraz mám 111kg. Podarilo sa mi schudnúť zo 128kg na 111 kg.Úbytok 17 kg..A už to konečne vidím aj na oblečení. Ale musím priznať že to ide oveľa ťažšie..Ale nevzdávam sa..Môj cieľ mesačne 4kg. Na vianoce musím mať 100kg..Len vydržať.
Neregistrovaný - beba3812, 9.10.2009 15:33, beba3812(`na`)azet.sk
Da sa kupiť v Čadci Reductil bez predpisu a ak áno v ktorej lekárni ?
Neregistrovaný - Emili, 13.10.2009 17:37
Ahojte no ja som si kupila reductil 10 mg na 42 dni za okolo 800sk nechapem ze tak lacno a dost vela je toho tam bez lekarskeho predpisu v lekarni. Vopred viem ze ma budete trosicku odsudzovat lebo ja nadvahu nemam ale musite ako ludia chapat ze kazdy sa chce pacit odkedy si pametam sa snazim schudnut tak aby som bola so sebou spokojna a obliekla si nohavice cislo 38\36.Mala som 63kg 163cm chodila som do fitka cvicila tak asi preto aj tolko vazim svaly su tazke takze na vahu sa nepozerajte ked cvicite!Potom je jasne ze vaha ukazuje tolko isto bo ju nahradzaju svaly tak zoberte do ruky meter.Beriem Reductil 6 den papam zdravo a ked aj mam na nieco nezdrave chut tak si pomyslim omg len to nie a zameriam mysleinky inde.Uz asi mesiac jem dost Bio produktov lebo viac zasitia a su zdravisie a este jedla take co ma zasitia napr. grahamove rozky.Papam normalne ranajky desiata obed a ked tak aj olovrant veceru vynecham lebo moje telo nikdy nechcelo vecer jest.Cvicit necvicim zatial ale vela sa za den nachodim.Vedlajsie ucinky vobec nemam ziadne ba naopak mala som nizsky tlak a mam normal, som pokojnejsia ked ma nieco rozculi, srdce normal, susaky nemam, mam viac energie ale za den to vybijem vzdy, spavam ako babatko no lahoda.A to hlavne: tak za tych 6 dni mam 3 kg dole vidiet to teda je najme na bruchu mam ho ploche, lebo tovzdy mi islo ako prve, ale aj na nohach a zadku, boky sa moc neprejavili ale aj to bude a sranda je ze svaly mi moc dole nesli lebo vidim svaly na bruchu konecne!=D.Je pravda na kazdeho to posobi inak a mne to dokonca aj pomaha.=DNechcem dobrat vsetkych 42 tabliet asi by som uz vyzerala ako vesiak fuuuj tak vcas to zastavim a necham na horsie casy ostatne.Ked s tym skoncim zacnem cvicit a stepperovat, behavat a pokracovat v mojom stravovani hned sa mi bude lepsie cvicit ked budem stihlejsia to vzdy pekne nakopne.Papa a vela zdaru ale ak by mi Reductil skodil aspon trosicku napr bolest hlavy, nespavost tak by som sa na to vyprdla byt vami...
Neregistrovaný - Pufinka, 14.10.2009 19:32
Este nieco coby ste pri uzivani mali vediet. Ked beriet Reductil ziadna kava ziadny kofein!Dostanete infarkt alebo znicite srdce.Ked tu pisete ze ste nabrali potom naspet tie kila jasne ze ked ste jedli pri brani lieku mozno jeden banan alebo uplne malilinko a potom vysadite a bum chudatko telo vysokovane takze nutte na jedlo ale urobte to na svoj prospech zdrave a malo a pravidelne. Ked cvicite jasne ze neubuda vaha ale cm a spevnujete sa aspon nebudete mlandrave a nebudu strie a celulitida a este nieco aspon vybijete energiu pri REductile a mozno aj potom zaspite.A pozor 10mg pravdepodobne viacej zabera ako 15mg neviem preco tak zacinajte vsetci 10 mg a potom ked chcete prejdite na 15mg.Vsetko toto viem to podla velmi vela zisteni ale nie na mne ale na inych ludoch.Ak sa dozviem dalsie novinky ohladom Reductilu co pritom pomaha a tak dam vediet...A citala som tu ze kolko sa moze za den spapat Reductilu omg to nemas pribalovy letak?=DProsim najprv si vsetci prestudujte pribalove letaky...=D
Neregistrovaný - Pufinka, 14.10.2009 19:56
Ahojte, a vás neupozornili že ak beriete Reduktil tak nemôžete jesť chlieb a obmedziť soľ??? a musíte vypiť minimálne 3 litre vody denne? Uznávam, niekomu nemusí robiť dobre, veď nie každý liek vplýva rovnako na každého človeka.
Neregistrovaný - Slavka, 16.10.2009 09:41
Ahojte,da sa prosim vas kupit Reductil v niektorej lekarni v Trnave bez receptu?
Neregistrovaný - zuzu, 20.10.2009 09:32
Ahojte, ja som začala s užívaním Reductilu. Jedla som ho približne 4 mesiace a schudla som len 7 kg. Keď som reductil vysadila, začala som enormne chudnúť. Schudla som spolu vyše 30 kg za obdobie 1 roku.
Neregistrovaný - , 20.10.2009 11:20
Ahojte. To som este nepocula o tom chlebe.Preco sa nesmie jest ak beriem REDUCTIL?Celozrnny sa smie?Alebo slnecnicovy?
Neregistrovaný - Maťa, 29.10.2009 12:20, kycerkovamartina(`na`)atlas.sk
Opakujem: nenechajte sa zlakat pochybnymi liekmi z internetu! Reductil zozeniete lahko v lekarni.
Neregistrovaný - , 5.11.2009 23:06
Ahoj chcem poradit ,mam 171cm,vazim 72kg mam reductil 15mg berem ho 10 dni a schudla som 1kg,mam ho kupeny na 3 mesiace mam zvysit davku na 2 tablety denne?
Neregistrovaný - janka, 6.11.2009 11:43, povazanovaj(`na`)centrum.sk
A citis sa stale hladna? Reductil je liek, ktory sposobuje, ze sa necitis hladna, cize pokial si predtym moc nejedla, Reductil ti nepomoze len tak schudnut. Jedz pravidelne, nejedz vecer, pi hodne tekutin, atd., pretoze tvoj problem moze byt v metaolizme.
Neregistrovaný - , 6.11.2009 19:18
Presne..súhlasím..treba naštartovať metabolizmus, zaviesť pravidelný systém..ten som mala od júna rovnaký..ale teraz som sa zamestnala, pracujem druhý týždeň a už mám problém...zmenil sa mi môj pravidelný režim a už sa mi tak nedarí...dokonca som mala o kilo viacej..tak som bola nahnevaná, že keby som mala začať priberať, tak budem doma ....ale musím si zaviesť nový systém stravovania, pitia vody, lebo hlavne to som zanedbala...v robote som vypila ledva dva poháre vody...to sa musí zmeniť. Dnes som bola na vážení a mám 106,5 kg..tak svoj plán držím, že mesačne schudnem 4 kg..dokonca som trochu popredu..do konca roka musím mať 100 kg...ale potom neviem neviem..doktorka mi povedala, že na tri mesiace musíme dať pauzu a začnem sibutramín užívať od apríla...tak neviem či to zvládnem..ale všetko je len v našej hlave..
Neregistrovaný - beba3812, 6.11.2009 21:56, beba3812(`na`)azet.sk
ani sa necitim hladna ja ho jem rano a hladna som az pod vecer a vecer musim zacat asi cvicit lebo som prestala , a zacala om aj pit lebo som pila malo,no uvidim co to urobi,dam vediet ci som sa niekam pohla
Neregistrovaný - janka, 7.11.2009 12:31, povazanovaj(`na`)centrum.sk
Mesiac som užívala meridiu,schudla som 3kg ale po mesiaci som si povedala dost.Niežeby ma naštartovala a bola som plná energie ,ale naopak.Cítila som sa ako nadrogovaná-bola som strašne ospalá až malátna,nehovoriac o totálnej zápche a ustavičnej bolesti hlavy.Teraz skúšam zotrvať v inom režime prijímania jedla a dúfam,že keď aj ďalej nebudem tak rýchlo chudnúť ako s merídiou,tak nepriberiem naspäť zhodené kilá aj s úrokom.
Neregistrovaný - , 19.11.2009 19:07
brala som lindaxu10,len rano na lacno a za jeden mesiac som schudla 8kg.potom som prestala na 1mesiac apribrala som naspät len 2kg.teraz beriem lindaxu15asi 2tyzdne a schudla som 4kg,ale zacinam mam stale sucho v ustach a vypijem az 4lilre vody,tesim sa,lebo doteraz som nevypila ani jeden liter denne,necvicim a jem vsetko,ale stale mi chuti menejjest,ale jem vela mandariniek asi tak 2kg denne.
Neregistrovaný - vahajeproblem, 24.11.2009 16:42
s reductilom som schudla 3kg za mesiac mam este na 2 mesiace tak uvidim co to urobi
Neregistrovaný - jankaf63, 24.11.2009 18:38, jankaF63(`na`)azet.sk
Ahoj Janka. To som rada, že sa ti darí..dúfam že ti moje rady aspoň trocha pomohli. Ja mám teraz 103 kg, takže už je dolu 25 kg. Dúfam že to zvládnem, ešte aspoň raz toľko..
Neregistrovaný - beba3812, 29.11.2009 00:08, beba3812(`na`)azet.sk
ahojte, chcela by som sa opytat, ci mate niekto skusenosti s pouzivanim Clarinolu? Ja som totiz pred styrmi dnami zacala uzivat Bio-C.L.A. Booster so zelenym cajom a zda sa mi, ze kazdou tabletkou akoby som schudla z tuku... Ovsem na vahe tiez dve kila... Je to mozne, alebo si to len namyslam? Sama neviem. Reductil mi pomohol tiez, ale Clarinol je rychlejsi podla mna, ale neviem, ci to nie je aj sposobene inymi faktormi, hoci neviem akymi. P.S.: spolu s Clarinolom este stale pouzivam aj Reductil. Prosim, odpiste mi niekto, ze aku mate skusenost s Reductilom. Diky. xx
Neregistrovaný - ČIČI, 29.11.2009 15:04
A este by som sa chcela opytat na vas nazor na ine lieky na chudnutie...ako napr. Phenylstack, Efedrin, Max Lean, atd. Poznate nejake ine, ktore maju dobry ucinok? Alebo nejake triky, ako napr. zjest kopec vlakniny (Psyllium) proti hladu, alebo citronova stava? Pomaha? Tiez som skusala caj Reductan,ale to je vlastne ako prehanadlo, tak neviem, ci to ma pozitivny ucinok na dlhodoby ubytok..? A Alli mi tiez velmi nepomohlo.. Co myslite?
Neregistrovaný - ČIČI, 29.11.2009 15:10
Európska lieková agentúra /EMEA/ rozhodla 21.1.2010 o pozastavení registrácie a predaja lieku na chudnutie sibutramín. Farmaceutické spoločnosti Abbott a Zentiva budú musieť svoje antiobezitíka stiahnuť z lekárni po celej Európe. Pacienti, ktorý užívajú Reductil alebo Lindaxu by mali liečbu ukončiť. Vzhľadom na závažné nežiadúce účinky a zvýžený výskyt cievnej mozgovej príhody a infarktov EMEA uzavrela, že „prínosy sibutraminu už neprevyšujú možné riziká, a preto registrácia v celej EÚ má byť pozastavená ”. Liek je u nás viazaný na lekársky predpis pod ochodnými názvami Reductil /Abbott/ a Lindaxa /Zentiva/. Patrí do skupiny látok, ktoré zvyšujú pocit sýtosti a energetický výdaj organizmu. Tým pomáhal spolu s diétou a telesnou aktivitou znížiť telesnú hmotnosť pacienta. Komisia pre humánne lieky (CHMP), ktorá pracuje pri EMEA rozhodla na základe dlho očakávaných záverov štúdie SCOUT /Sibutramin Cardiovascular Outcome Trial/ , v ktorej sledovali účinky lieku u starších pacientov, diabetikov so srdcovocievnymi komplikáciami. Aj na Slovensku bolo v štúdii zaradených 775 z celkového počtu 9000 pacientov. Náhle stiahnutie sibutramínu z trhu sa považuje všeobecne za prekvapivé. Podobne ako v októbri 2008 zastavenie predaja nádajného lieku na chudnutie ribonamant /ACOMPLIA/. Na našom trhu tak zostáva jediný liek chudnutie orlistat /Alli/, ktorý zasahuje v organizme do činnosti enzýmov na štiepenie tukov. Nepôsobí na centrálnu nervovú sústavu, ale lokálne v tráviacom trakte, kde zabraňuje vstrebávaniu tukov z potravy. Liek je voľne predajný v lekárni aj bez lekárskeho predpisu.
Neregistrovaný - MUDr. Igor Vozár, 22.1.2010 14:17, drvozar(`na`)chello.sk
kupim reductil na mesiac do 30e uz s postovnym. smelany07@azet.sk
Neregistrovaný - , 27.1.2010 13:46
Predám Meridiu 10mg, Meridiu 15mg a Reductil. Len vážny záujem, dobierkou. 100% spolahlivosť, nepoškodené balenie! Pekný deň
Neregistrovaný - , 30.1.2010 14:35, Marianka84(`na`)post.sk
Pre Marianku84, Som zvedavá na ceny ?
Neregistrovaný - Emili, 1.2.2010 18:46
ahojte. je ruduce 15mg, to iste ako reductil? dakujem
Neregistrovaný - , 26.2.2010 16:06
reduce som myslela
Neregistrovaný - , 26.2.2010 16:23
dobry prosim vas mam zaujem o reructil prosim niekoho kto by mi ho zohnal zaplatim aj viac
Neregistrovaný - kika, 27.2.2010 16:21, KETRINKA1979(`na`)AZET.SK
mam zaujem o reduktil 15mg alebo ked niekto vie aka je nahrada za tento liek, ked to teda ztiahli z trhu ja som nemala ziadne problemy
Neregistrovaný - , 14.3.2010 19:47, leuska2302(`na`)gmail .com
predam sibutramin 15mg a 20mg (reductil, lindaxa),patentovane lieky, zakupene v amerike.
Neregistrovaný - lili, 28.5.2010 09:05, lilamu(`na`)ymail.com
lili : mám vážny záujem o reductil, píšte maciak1@centrum.sk
Neregistrovaný - Tina, 2.6.2010 12:46, maciak1(`na`)centrum.sk
Ahojte, som zo SR-Bratislavy, uzivala som v minulosti od lekarky Lindaxu 15, kedze sa uz nevyraba, chcela by som uzivat jeho ucinnu latku -sibutramin. Videla som, že sa tu mnoho ludí predbieha v predaji, taktiez som videla zopar hodnotení ludí, ktorí nasli namiesto tabliet ine predmety v balícku, prípadne v tobolkach bol sadrový prasok a podobne.. preto sa Vas chcem opytat, viete mi odporucit nejakého "predajcu" zo Slovenska(najlepsie aj s nejakym hodnotením) ?? DIKY MOC. J.
Neregistrovaný - Jaja, 4.7.2010 19:23, janka.garan(`na`)gmail.com
ahoj ak vie niekto zohnat reductil 15 dajte mi vediet.dakujem surne kupim
Neregistrovaný - monika, 25.1.2011 15:31, monka2302(`na`)azet.sk
ahojte ak vie niekto zohnat reductil ohlaste sa hned kupim.dik.
Neregistrovaný - maja, 15.2.2011 21:25, PIPINA6378(`na`)azet.sk
kupim reductil,,,akutne,,,,,0949417111
Neregistrovaný - , 28.4.2011 18:52
Vie niekdo zohnať REDUCTIL 15???0905500170
Neregistrovaný - , 27.5.2011 17:26, beatenka(`na`)post.sk
Pekný deň určite je na zamyslenie či je na chudnutie vhodné používať lieky. Telo je tak geniálny stroj, ktorý dokáže robiť zázraky. Len mu musíme dať čo potrebuje. Telo vyčistiť od toxínov a odpadových látok, ktorých sa nedokáže zbaviť a dať mu správnu výživu. Dodržať pár pravidiel a váha ide dolu.Čo je zaujímavé, že si telo začne riešiť aj zdravotné problémy.Ak môžem rád pomôžem.
Neregistrovaný - milanzv, 29.6.2011 12:51, mkubicina(`na`)gmail.com
Cely zivot bojujem s nadvahou-vyskusala vsetko,aby som sa aspon torchu priblizila k svetovemu trendu peknych ludi... diety,cvicenia,tabletky,odriekanie,vycitky, komlexy z toho,ze nie som 50kilova blondina! uz nevladzem... uz mam plne zuby toho,ze ked si dam jeden mamin kolac je to na mne hned vidiet a stale sa musim obmedzovat! Vyskusam teda reductil-pocula som vela pozitivneho,co sa tyka jeho ucinkov! Dufam teda,ze bude fungovat! lebo sama sa necitim dobre-ani po fyzickej stranke a ani potej mentalnej.. chcela by som zhodit aspon 20 kil,aby som sa priblizila k idealu,pre svoje zdravie. a budem spokojna!a dufam,ze tie,ktore pisete,ze ste spokojne,ze sem budem patrit tiez so svojim uspechom,aj ked pomocou tabletiek na chudnutie...
Neregistrovaný - ella, 16.9.2011 17:28
Ella a odkiaľ si zohnala reductil porad aj ja potrebujem som na tom tak isto ako ti...
Neregistrovaný - , 24.10.2011 11:55, sufliarskar(`na`)zoznam.sk
mam zaujem o reductil, ak niekto viete o niekom, dajte prosim vediet montelka@azet.sk
Neregistrovaný - sima, 23.11.2011 22:20, montelka(`na`)azet.sk
Zerete chemiu miesto toho aby ste cvicili, a neserte sem laskavo ze predam na dobierku tie sračky, je to zakazane! Kamaratka mi to zere a akurat jej z toho prepina lebo snimi nevie prestat, ste vsetci slabe sracky ked si takto nicite svoje telo, nech sa paci !
Neregistrovaný - Nasrata, 3.2.2013 12:33
Moja zlatá,keď sa dostaneš domov z práce,ešte navariť,učiť sa a potom do druhej práce,nie každí zarába ako by mal.A na cvičenie máš tak čas len v noci,keby si "mala" spať.Mne to pomohlo:nemala som vysoký tlak,nemala som opuchnuté nohy a pod.Nemá to o nič viac vedľajších účinkov,ako "legálne" predávajúce lieky/a to mám od svojho kardiológa/Maj sa a nauč sa kultúrne vyjadrovať!Pracujúca obyčajná mamina
Neregistrovaný - , 25.2.2013 14:57
Ja ako dlhodoba uzivatelka sibacu vam ho len mozem odporucit.... Kazdy vravi aky je nezdravi a zly. A co cigarety a alkohol co si do seba davate.... Dnes je vsetko uz zdraviu skodlive. Ale tolko kil dole za prijemne rychli cas je na nezaplatenie. Je mozno nezdravi a kusok krahsi ale stoji to za kazde €.... Ak radi setrite euricka tak su aj lacnejsie aj drahsie stranky... JE to uz na vas :) ... JA pouzivam len www.spalovace.com ... Odporucam maju aj mega balenia a garantuju najnizsiu cenu.. Ahojte baby :)
Neregistrovaný - marika165, 27.1.2015 20:28, martin.straka86(`na`)gmail.com
budete potrebovať úver, ak áno, kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu: tomjerryloans@hotmail.com
Neregistrovaný - tomjerryloans, 18.4.2015 02:18, tomjerryloans(`na`)hotmail.com
Hm liecim sa zo zavislosti na pervitin.zacala som uzivat jednu tabletu denne no dnes si davam uz tretiu.je to spojene tym ze to je naozaj podobne tomu pervitinu/? Dakujem
Neregistrovaný - mata, 1.5.2015 11:55, martinkass3(`na`)azet.sk
Ahojte ja som sibutramin skusila uz viac krat vzdy bol efekt maximalny u mna bez vedlajsich ucinkov teda ak nepocitam sucho v ustach viem ze takato forma nieje najlepsia ani najzdravsia ale naozaj velmi potlaca chut na jedlo a to je pre mna dolezite najlepsi ucinok som mala s 20mg sibutraminom ale vacsinou je problem s dodanim kedze aj ja mam obavy posielat peniaze dopredu ale asi je to jedina cesta ak sa chcete vyhnut podvodnikom alebo nekvalitnym vyrobkom odporucam vam napisat ze chcete sibutramine 20mg a na mail: sibuworld@safe-mail.net tam si objednavam aj ja a je to na istotu aj ked niekedy dlhsie trva dodanie ale vzdy mne aj kamoskam prisiel tovar v poriadku.
Neregistrovaný - Tralalajda, 25.6.2015 23:12, trimka(`na`)centrum.sk
Dobrý deň, Moje meno je Michelle som občanom Spojených štátu amerických chcem svedčiť o dobrej úveru Veriteľa ktorý ukázal svetlo, aby mi po scammed o 4 rôznych internetových medzinárodných veriteľov, všetci sľubujú, aby mi pôžičku po že ma zaplatiť veľa poplatkov, ktoré prinášajú nič a predstavovali k žiadnemu pozitívnemu výsledku. Stratil som môjho pevného zarábať peniaze, a to bolo celkom 8,000USD. Jedného dňa, keď som bol prehliadania internetu hľadajú forsterated, keď som narazil na svedectvo muža, ktorý bol tiež scammed a nakoniec dostal spojené s legit úver spoločnosť s názvom Slečna Marta deande Loan firma (marthadeande@yahoo.com), kde sa konečne dostal svoju pôžičku , takže som sa rozhodol obrátiť rovnaký úver spoločnosti, a potom im rozprával svoj príbeh o tom, ako som bol scammed 4 rôznych poskytovateľov úverov, ktorí si nič iné, než na kurze mi viac bolesti. Vysvetľujem spoločnosti poštou, a všetko, čo mi povedal, že to k plaču nič viac, pretože som sa dostať môj úver v ich spoločnosti, a tiež som urobil správny výber kontaktovanie. i vyplnil formulár žiadosti o úver a pokračoval so všetkým, čo bolo požadované na mňa a ja som dal výška úveru vo výške $ 600,000.00 dolárov, tejto veľkej spoločnosti (slečna Martha deande Loan firmy} spravovaný slečna Martha deande a tu som dnes šťastný s rodinou pretože slečna Martha deande Pôžička Firma mi dal pôžičku, tak som dal sľub moje vlastné, že budem držať svedčiť na internete o tom, ako som dostal môj úver. Potrebujete pôžičku naliehavo? láskavo a rýchlo kontaktovať slečnu Martha deande úver Firma teraz pre váš úver prostredníctvom e-mailu: (marthadeande@yahoo.com) Verím, že ostatní ľudia sú tiež svedectvá na rovnakej poctivé veriteľa
Neregistrovaný - martha deande, 18.11.2015 23:36, marthadeande(`na`)yahoo.com
Dobrý deň všetkým, som Christopher Miles, som z USA, Texas, som veľmi rád, pretože som písanie svedectvo, ako som dostal pôžičku od tejto pôžičky, verím, že Boh má plán pre mňa, keď som bol scammed mojich peňazí od mnohých takzvaných úverov veritelia, bol som oklamaný a skoro myslel vziať svoj život, ale Boh má zmysel pre mňa, ak chcete získať úver od akejkoľvek spoločnosti máte, aby vybral, Mike Johnson pevná, keď som bol prvý začal s ním, myslel, že rovnako ako ostatné, a moje najväčšie prekvapenie som dostal pôžičku vo výške $ 69,000.00 na mojom účte, a to bol Presná suma, ktorú žiadal vo svojej firme, a tie, ktoré cítia, že neexistuje žiadna nádej pre vás ? Je to lož, pretože ak máte záujem o získanie akýkoľvek typ úveru, môžete ho kontaktovať prostredníctvom e-mailu, jeho e-mail je: mikejohnsonfirm@yahoo.com, Boh vám žehnaj, ako by mi požehnal s pánom Mikom Johnsonom tým, že môj úver po klesá v ruky podvody. Vďaka. Christopher Miles.
Neregistrovaný - Christopher Miles, 10.6.2016 07:15, mikejohnsonfirm(`na`)yahoo.com
Ahoj všetci tu. Čo ADÉLA povedal, je veľmi pravdivý o Allan finančné investície, Am takisto príjemcom z Allan finančné investície, ale naozaj mi pomohol platiť svoje účty za lekársku starostlivosť, keď som bol v odvážiť potrebu peňazí, pretože som vdova. Keď mi bolo asi robiť veľkú operáciu a ja nemal peniaze v tej dobe prišli k mojej záchrane a za menej ako 48 hodín som dostal pôžičku úspešne. Bol som nervózny a vystrašený spočiatku, pretože som bol scammed dvakrát. Ale keď som zobral odvahu a sledovať svoje úverovej politiky spolu s kamarátkou radu, na konci som sa ocitol s úsmevom. Ak tomu tak nie je pre nich, možno by som bol mŕtvy. Mám dokonca vziať ďalšiu pôžičku od nich pre podnikanie po svojom uzdravení, ktoré som tiež platobná späť. Moja jediná rada teraz je, že ktorýkoľvek orgán, ktorý je skutočne v núdzi úveru je mali kontaktovať s ich e-mailu na adrese: allanfinancialinvestment@yahoo.com
Neregistrovaný - ANETA, 30.7.2016 19:05, allanfinancialinvestment(`na`)yahoo.com
Chcem oceniť Leroy Wolf Payday Financier PLC za to, že mi pomohol kúpiť úver   dostal som pôžičku bez stresu po súhlasí s podmienkami splácania spoločnosti.   Ak potrebujete finančnú pomoc, obráťte sa na ne prostredníctvom e-mailu. greenwellloans@yahoo.com
Neregistrovaný - bodo, 1.9.2017 17:01, bodogadomski(`na`)yahoo.com
Ahoj všetci v tomto fóre, Volám sa BOŽENA zo slovenčiny a chcem použiť toto médium na vyjadrenie vďačnosti Steven Alexovi generálnemu riaditeľovi spoločnosti AmaizenlOAN COMPANY za splnenie svojho sľubu tým, že mi poskytol pôžičku, bol som zaseknutý vo finančnej situácii a musel som refinancovať a platiť účty, ako aj zakladať nové obchody. Snažil som sa získať pôžičky od rôznych úverových firiem, súkromných i firemných organizácií, ale nikdy s úspechom a väčšina bánk odmietla moje žiadosti o úver. Ale ako to Boh mohol mať, zaviedla ju kamarátka JUDITA do spoločnosti AmaizenLOAN COMPANY, ktorá mi tiež potvrdila, že od nej získala aj pôžičku. V snahe vyriešiť svoju súčasnú situáciu som sa dostala do kontaktu so spoločnosťou prostredníctvom e-mailu / textu a podstúpila riadny proces získavania úveru od spoločnosti, k môjmu najväčšiemu prekvapeniu do 48 hodín, rovnako ako môj priateľ JUDITA. úver vo výške 55 000 EUR; Takže môžem poradiť každému, kto vie alebo niekto, kto si želá pôžičku, "ak sa musíte obrátiť na akúkoľvek firmu s ohľadom na zabezpečenie úveru on-line s nízkou úrokovou sadzbou 2% a lepším splátkovým plánom / plánom, kontaktujte AmaizenLOANLOAN COMPANY. nevie, že to robím, ale kvôli radosti vo mne, som tak šťastný a chcem dať ľuďom vedieť viac o tejto skvelej spoločnosti, ktorá skutočne dať pôžičky, je to moje modlitba, že Boh by ich mal požehnat viac, pretože dať úsmevy na tváre ľudí.Môžete ich kontaktovať e-mailom na adrese amaizenloan@yahoo.com
Neregistrovaný - BOŽENA, 22.9.2017 09:47, amaizenloan(`na`)yahoo.com
Ahojte všetci, V každom bode svojho života budete potrebovať peniaze na jednu alebo druhú vec: spustenie alebo rozširovanie vašej firmy, platenie účtov, vyrovnanie dlhov, opravu poškodeného vozidla, zaplatenie nájomného a tak ďalej. Ak nie ste multi-milionár, vždy budete mať jednu alebo viac výdavkov, ktoré čakajú na konzumáciu každého penny, ktorý zarobíte. Skutočnosť je, že existujú chvíle, keď jednoducho nebudete mať peniaze, keď to potrebujete tak zle. V takýchto prípadoch máte niekoľko možností: požiadajte svojich priateľov a rodinu o pomoc, predávajte niektoré svoje aktíva na odovzdané ceny alebo si prevezmite úver. Ak ste ako väčšina ľudí, určite by ste radšej vzali pôžičku. Tu prichádza Douglas Rodgers úverová firma (AMAIZENLOAN COMPANY), zabezpečte si úver od nás a začnite s niečím odmeňujúcim. Naša transakcia je 100% garantovaná, pretože zabezpečujeme aj srdečný vzťah s našimi klientmi. Ponúkame úvery bez kreditných šekov, jednoduché rýchle financovanie a nízku úrokovú sadzbu vo výške 2%. Prečo zostať vo finančnom členení? Kontaktujte nás dnes prostredníctvom e-mailu: amaizenloan@yahoo.com
Neregistrovaný - steve Alex, 3.10.2017 13:36, amaizenloan(`na`)yahoo.com
Ahoj všetci na tomto fóre moje meno je SOBĚSKA, chcem povedať všetkým o Steve alex CEO OF (amaizenloan@yahoo.com), to nie je povesť, že sú podvody online, naozaj chcem, aby ste sa stretli s jedným pravým veriteľom viem že mi finančne pomohol. Nikdy som neveril, že na tejto stránke stále existuje legitímny veriteľ, po tom, čo som prečítal toľko dobrých poznámok o Steve alexu, tiež som ho kontaktoval za prekvapivú pôžičku, ktorú som dostal na môj bankový účet vo výške 75.000 eur. Nikdy som nevidel dobre ukázal mi, som silný odporučiť, aby ste kontaktovali túto skvelú spoločnosť, budete mať úsmev na tvári a vrátiť sa k nohám.
Neregistrovaný - SOBĚSKA, 3.10.2017 20:20, amaizenloan(`na`)yahoo.com
Drahý Pán / Pani   Hľadáte podnikateľský úver, osobný úver, úver na bývanie, auto   úver, študentská pôžička, pôžička na konsolidáciu dlhu, nezabezpečený úver, podnik   kapitál atď. ALEBO Boli ste odmietnutý úver bankou alebo iným finančným   z jedného alebo viacerých dôvodov. Ste na správnom mieste   vaše úverové riešenia!   Som súkromný veriteľ, poskytujem pôžičky spoločnostiam a jednotlivcom za rok   nízkym a cenovo dostupným úrokom   sadzba 2%.   Máte záujem? Kontaktujte nás na následné spracovanie úveru a   prenos do 48 hodín;   PODROBNOSTI APLIKÁCIE   názov   Dátum narodenia :   Rod:   Rodinný stav:   adresa:   mesto:   Štát / provincia:   Zip / PSČ:   Krajina:   telefón:   E-mail:   Štát Účel úveru:   Výška pôžičky:   Trvanie úveru:   Čistý mesačný príjem. Pošlite nám e-mail na adresu: josedennisonloans007@googlemail.com a ďalšie informácie o nás nájdete na našich webových stránkach www.dennisonloanscompany.com Vďaka a Boh žehnaj S pozdravom, Pán Jose
Neregistrovaný - jose dennison, 25.10.2017 11:48, josedennisonloans007(`na`)gmail.com
Chcem poďakovať západnej časti apexloans za to, že mi pôžička. som sa niekoľkokrát scammed v snahe zabezpečiť pôžičku, kým som stretol mr Westhood apexloans a on mi dal pôžičku. ak potrebujete legitný úver, aplikujte prostredníctvom apexloans@yahoo.com
Neregistrovaný - lisa, 12.2.2018 11:27, lesliejames033(`na`)gmail.com
Vážený pán / pani   Hľadáte podnikateľský úver, osobný úver, úver na bývanie, auto   úver, študentská pôžička, pôžička na konsolidáciu dlhu, nezabezpečený úver, podnik   kapitál atď. ALEBO Boli ste odmietnutý úver bankou alebo iným finančným   z jedného alebo viacerých dôvodov. Ste na správnom mieste   vaše úverové riešenia!   Som súkromný veriteľ, poskytujem pôžičky spoločnostiam a jednotlivcom za rok   nízkym a cenovo dostupným úrokom   sadzba 2%.   Máte záujem? Kontaktujte nás na následné spracovanie úveru a   prenos do 48 hodín;   PODROBNOSTI APLIKÁCIE   názov   Dátum narodenia :   Rod:   Rodinný stav:   adresa:   mesto:   Štát / provincia:   Zip / PSČ:   Krajina:   telefón:   E-mail:   Štát Účel úveru:   Výška pôžičky:   Trvanie úveru:   Čistý mesačný príjem. Pošlite nám e-mail na adresu: josedennisonloans007@googlemail.com a ďalšie informácie o nás nájdete na našich webových stránkach www.dennisonloanscompany.com Vďaka a Boh žehnaj S pozdravom, Pán Jose
Neregistrovaný - jose dennison, 28.2.2018 08:22, josedennisonloans007(`na`)gmail.com
Milá Emilia, ďakujem. Čítal som váš príspevok o Annie Terry na tejto stránke. Úplne súhlasím s vami, všetko, čo ste povedali, je skutočne úprimné a pozitívne. Som hrdý, že ste zdieľali svoje nádherné svedectvo na tejto stránke, aby ste pomohli ostatným. Pani Annie Terryová mi tiež pomohla finančne, keď som bol hlboko vo finančných ťažkostiach. Skutočne je pravdivá, čestná, tvrdo pracuje na tom, aby pomohla ľuďom vo finančných ťažkostiach. Silne som zopakoval, že všetci prechádzajú finančnými ťažkosťami a láskavo kontaktovali túto skvelú lady. Je veriteľom s veľkým rozdielom, nie je po žiadnych peniazoch, či sa jej nepodarí a sklamaním vás ako spôsob, akým iný veriteľ robí. s plnou istotou vás žiadam, aby ste ju kontaktovali dnes s touto poštou info.annie_finance@yahoo.com ešte raz ďakujem Annie Finance za zmenu môjho života a pomohla mojej rodine a finančným ťažkostiam.
Neregistrovaný - Julia, 10.6.2018 18:27, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Je úžasné a srdce sa dotýka, ako Annie Finance pomáha ľuďom z finančných ťažkostí. Čítal som nejaký úžasný príspevok o svojej spoločnosti, ktorý ma motivoval, aby som sa s nimi spojil. Tí z vás, ktorí si myslia, že každá on-line spoločnosť je falošná, prosím, informujte sa, že stále existuje niekoľko čestných a dobrých spoločností na internete ochotných pomôcť ľuďom úprimne bez toho, aby im to ublížilo. Annie Finance nebude strácať čas, nebudete nikdy zranení, nestratíte žiadne peniaze. Pomáhali mi finančne bez nárokov na poplatok. priniesli veľkú radosť môjmu životu. Dostal som úver úspešne do 7 dní. som si istý, že niekto číta moju pozíciu pre poradenstvo, prosím, nestrácajte nádej, že iná spoločnosť by vás mohla odvrátiť, hovorím vám moju pravdu, že táto spoločnosť vám pomôže z vašich ťažkostí. prosíme o kontakt s nimi na emailovej adrese info.annie_finance@yahoo.com Vďaka za prečítanie.
Neregistrovaný - BOHUSLAV, 11.6.2018 19:11, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
KENNETH ABRIGHTEN obchodný dom je úverová spoločnosť, ktorú môžete získať finančnú pomoc od. Potrebujete pôžičku a chcete legitímne veriteľa? Pošlite e-mail na adresu: Kennethabrighten@kabusinesshome.com ďakujem. Hlásateľ.
Neregistrovaný - Kenneth, 19.7.2018 17:42, customercare(`na`)kabusinesshome.com
Ďakujem Annie Finance Company !! Som hrdý na to, že som úspešne prijal 25.000,00 € od Annie Terry (Annie Finance Company) Prosím, každý, kto hľadá dobrú spoločnosť, aby získal rýchly a cenovo dostupný kredit, by mal kontaktovať info.annie_finance@yahoo.com To je skutočné!! Ostatní, ktorí úspešne získali úvery od tejto skvelej spoločnosti, sú na tejto stránke. Nebudete nikdy nájsť zlý záznam o tejto spoločnosti, ich prioritou je pomôcť úprimne ľuďom, ktorí potrebujú finančnú pomoc. Máte svoju 100% istotu, že získate kredit bez akéhokoľvek oneskorenia alebo dramatu. Vďaka.
Neregistrovaný - Emilia, 23.7.2018 16:24, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Ahojte všetci! Volám sa Zaini, som zo Slovenska, som ženatý, hľadal som úprimnú úverovú spoločnosť za posledné 3 mesiace a to, čo som dostal, bolo veľa podvodu, vďaka ktorému som im dôveroval a nakoniec vzali všetko moje peniaze a ponechal som menej peňazí, stratil som všetku nádej, bol som zmätený a frustrovaný, stratil som svoju prácu a pre mňa bolo veľmi ťažké nakŕmiť svoju rodinu, nikdy som nechcela robiť nič, nepožičovala by som viac spoločnosti , a tak som sa pýtal, ako mi požičať peniaze priateľovi, povedal som mu všetko, čo sa stalo, a povedal, že mi môže pomôcť, že vedel, že úverová spoločnosť, ktorá by mi mohla pomôcť, že od nich dostal pôžičku, povedal ako som požiadať o pôžičku, urobil som to, čo mi povedal, spýtal som sa ho, nikdy som to neporušil áno, ale skúsil som to a bol som prekvapený, že som dostal úver do 24 hodín, neverím tomu, čo vidím, dnes som šťastný a bohatý a ďakujem Bohu, že takéto úverové spoločnosti stále existujú aj v podvodoch na všetkých miestach a sľubujem, že budem zdieľať dobré správy s ľuďmi zo slovenčiny, prosím, každému, kto potrebuje pôžičku, aby sa obrátil na Dante Paola, majiteľ Dante Družstva Pomocou e-mailu: dantecooperativehelp@hotmail.com, pre rýchly rozhovor sa môžete dostať na Dante cez Whatsapp: +393511067514 Nikdy nezlyhajú, ale zmeniť svoj život ako môj. Ďakujem Zaini
Neregistrovaný - zaini, 22.9.2018 10:06, dantecooperativehelp(`na`)hotmail.com
Moji mená sú Jessica Kotlárová, pochádzam z Bratislavy slovenskej, pred niekoľkými mesiacmi som bol nasávaný do zlej finančnej situácie a potrebujem urgentnú pôžičku na zaplatenie účtov a návrat na nohy finančne kvôli mojej súčasnej finančnej situácii, ktorú moja banka odmietla aby mi dal pôžičku, takže som nechal s inou možnosťou ako hľadať nezabezpečenú pôžičku online, v procese môjho výskumu som bol obeťou podvodu a stratil som takmer 1500 EUR a bol som v ťažkostiach a takmer som dal dúfam, že dostanem pôžičku, kým nebudem nájdený on-line príspevok, príspevok bol zdieľaným svedectvom pani Dominiky zo Slovenska, ktorá svedčí o tom, ako získala pôžičku vo výške 50,000eur od Dante Cooperative Help. po prečítaní príspevku som sa rozhodol kontaktovať Dante Paola prostredníctvom e-mailového kontaktu zdieľaného v príspevku, moja nezabezpečená žiadosť o úver vo výške 350,000EUR bola schválená do 72 hodín od mojej žiadosti a moja pôžička bola zaplatená na mojom bankovom účte bez akéhokoľvek opomenutia. Chcem vyjadriť svoju hlbokú vďaku a tiež odporúčam uchádzačom o úvery, aby tam boli veľmi ostražití, pretože tam je veľa podvodníkov, ktorých jediným cieľom je podviesť nevinných uchádzačov o úvery, takže musíte byť opatrní a ostražití. pre tých, ktorí potrebujú pôžičku Odporúčam Dante Družstevnú pomoc, môžete kontaktovať spoločnosť e-mailom: dantecooperativehelp@hotmail.com alebo pre rýchly chat whatsapp alebo Volajte: +393511067514 Ďakujem, že ste si prečítali svoje svedectvo, želám vám šťastie. Jessica Kotlárová
Neregistrovaný - jessica, 19.10.2018 09:18, dantecooperativehelp(`na`)hotmail.com
Pred niekoľkými dňami som dostal od spolupracovníka odporúčanie požiadať o úver v spoločnosti Annie Finance, pretože som potreboval hotovosť, ktorú som urobil, a práve včera som dostala od mojej banky oznámenie, že môj účet pripísal spoločnosť Annie Finance. V súčasnosti žiadam všetkých, ktorí potrebujú pôžičku, aby zaslali e-mailom Annie Terry cez (info.annie_finance@yahoo.com)
Neregistrovaný - lucia, 14.11.2018 19:04, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Ahoj čitatelia! som tu zdieľať moje myšlienky o pôžičke a ako som úspešne dostal úver od Annie Terry (Annie finančná spoločnosť) som požiadal o pôžičku na tejto stránke od rôznych spoločností, ktoré sľúbili pomôcť mi s úverom, ale zlyhali a urobiť moju situáciu najhoršie. Čítal som veľa o veriteľovi o každej finančnej stránke, ale našťastie žiadna z týchto spoločností mi nemohla pomôcť získať pôžičku. veci sa pre mňa stávajú lepšie, keď som sa stretol s mojou starou priateľkou zvanou Emilia, ktorú mi predstavila spoločnosť Annie Financial Company s dôkazom, že získala úver od spoločnosti Annie Finance. Kontaktovala som Annie Terry prostredníctvom info.annie_finance@yahoo.com a požiadala som o 35.0000,00 EUR podnikateľský úver. po podpísaní zmluvy a moja identifikačná karta bola vyžiadaná na overenie. moja pôžička vo výške 35.000,00 EUR bola schválená a prevod na môj účet za 3 dni. Táto spoločnosť veľmi tvrdo pracuje, aby vám pomohla a sú skutočne pravdiví a pripravení pomôcť ľuďom, ktorí potrebujú pôžičku. Vyzývam vás, aby ste chytili túto skvelú šancu a napíšte email info.annie_finance@yahoo.com, ak máte záujem získať pôžičku čo najrýchlejšie.
Neregistrovaný - Daniel, 14.11.2018 22:42, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Každý, kto hľadá legitímnu a čestnú spoločnosť, aby získal rýchly a dostupný kredit, by mal kontaktovať info.annie_finance@yahoo.com táto spoločnosť je naozaj legitná a úprimná. Úspešne som získal svoj kredit a tiež som odkázal svoju kolegyňu tejto spoločnosti, ktorú úspešne dostala aj jej. Najnižšia sadzba je 2%, prioritou je spokojnosť zákazníka. Pracujú veľmi tvrdo, aby vám pomohli bez toho, aby vás vyžadovali alebo nechali. Musím naozaj tí, ktorí potrebujú pôžičku, mali kontaktovať hneď teraz.
Neregistrovaný - AGATA, 16.11.2018 10:04, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Ahoj všetci!! S radosťou zdielam túto dobrú správu všetkým na tejto stránke, ja som Luboš, žijem v Košiciach. Dostal som od spoločnosti Annie Financial Company 30 000,00 EUR. Bol som naliehavo potreba úveru moja banka ma obrátil kvôli môjmu zlému úveru a bol som veľmi smutný. keď som hľadal on-line o dobrej spoločnosti, ktorá pomáha ľuďom s pôžičkami som narazil na niekoľko príspevkov, ktoré dôrazne odporúčajú Annie Terry ako pravda a dobrý veriteľ, ktorý pomohol ľuďom s rýchlym a cenovo dostupné pôžičky. Som skákanie na vieru a zaslali im e-mailom prostredníctvom info.anni_finance@yahoo.com na moje najväčšie prekvapenie 30000 bol poslaný na môj účet do 48 hodín, pretože som povedal, že spoločnosť som potreboval pôžičku čo najrýchlejšie. Toto nie je vtip, táto spoločnosť je zriedkavá. môj najlepší poradiť každému, kto hľadá pravdu, hodný veriteľa, toto je šanca, aby ste dostali tvoju túžbu po úveru a vrátili sa na nohy. Ďakujem všetkým.
Neregistrovaný - lubos, 16.11.2018 19:22, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Ahoj drahý, Chcem povzbudit všetkých, ktorí majú tažké casy, že všetko bude v poriadku. Pravdou je neúspech niekedy úspešný, niekedy 90% našich plánov bude zlyhat bez ohladu na to, co robíme, musíte si uvedomit, že mnohé zlyhania života sú ludia, ktorí si neuvedomili, akí sú blízko k úspechu, ked sa vzdali. Možno ste stratili vieru v rodinu a priatelov. prosím, nikdy nestratite nádej, môžete dosiahnut svoje sny, musíte mat odvahu a vždy krmit svoju mysel pozitívnymi myšlienkami, lebo budú lepšie dni. niekedy v minulom roku prechádzam tažkými financnými tažkostami. Ludia, ktorých milujem, sa na mna obracajú. cítil som, že môj život už nikdy nebude lepší, mal som štastie, že som sa stretla s dámou Emilia Palo, ktorá ma financne pomohla a ukázala mi bezpodmienecnú starostlivost a povzbudenie. dnes som dobre založený a úspešný podnikatel. Nemôžem pomôct každému na tejto stránke s financnými prostriedkami, môžem pomôct s malými slovami povzbudzovania a tiež vás predstavím velmi dôveryhodnej financnej spolocnosti, ktorá vám pomôže s financnými prostriedkami. Ak ste medzi ludmi, ktorí potrebujú financie láskavo pošlite e-mail: emilia.finance01@yahoo.com, aby ste dostali pomoc. tí, ktorí sú depresívni, sa vždy pokúste hovorit s ludmi, ktorí sa o teba starajú, môžem vás uistit, že všetko bude v poriadku, svet sa znova uzdraví.
Neregistrovaný - peter, 23.11.2018 21:13, emilia.finance01(`na`)yahoo.com
Pracoval som v novinách viac ako 30 rokov, kedy sa zmenil môj život. "Bol som" zmenšený ". Za tým som prešiel vážnou depresiou a dostal som sa do bodu, kedy som nemohol spať, nebol cvičený a nezáležiac na tom, čo som jedol. Rozhodol som sa prehodnotiť môj život a to, čo som cítil najviac vášnivý, bojoval som s vysokým krvným tlakom a vysokým cholesterolom kvôli mojej drsnej minulosti, bol som naozaj potrebný finančnými prostriedkami na začatie nového podnikania moja banka mi nemohla pomôcť, pretože zlého kreditu. Keď som čítal o úveroch na mieste, narazil som na Emilia Finance Investment, bol som naozaj prekvapený, potom kontaktoval spoločnosť a požiadal o 30.000,00 Euro. po 3 pracovných dňoch som fond úspešne prijal na svoj účet. Mám nový obchod a moje zdravie je lepšie. Naozaj povzbudzujem, aby každý, kto hľadá finančnú pomoc, mohol kontaktovať emilia.finance01@yahoo.com, dostaneš aj kredit.
Neregistrovaný - Elena, 28.11.2018 08:41, emilia.finance01(`na`)yahoo.com
Keď mi bolo 40 rokov, moja žena zomrela na zriedkavé ochorenie pečene. Bola 34 rokov. V tej dobe sme mali 10-ročnú dcéru a bol som spoluvlastníkom obchodnej činnosti v San Francisco. Po jej smrti som si uvedomila, že je v mojom živote potrebné niečo väčšie, ale netušil som, čo. Preto som predal moju polovicu obchodu svojmu partnerovi a čakal som na vedenie, aby som vedel, čo robiť ďalej. Moja žena mala veľký zmysel pre humor a napriek veľkým slzám počas troch rokov jej terminálnej choroby bolo veľa smiechu. Po tom, čo zomrela, som si uvedomila, aký dôležitý bol smiech, aj keď to bolo často stručné, a ako mi to pomohlo, ona aj tí, ktorí sa jej zaoberali chorobou. Vrátil som sa do školy, aby som sa dozvedel o terapeutickom humore, začal o ňom rozprávať a dobrovoľne sa daroval ľuďom, ktorí umierali, aby videli, ako používajú humor, aby im pomohli zvládnuť. To všetko sa stalo krmením pre moju prvú knihu Liečivá sila humoru, ktorá je teraz v deviatom cudzom jazyku. Potreboval som peniaze, aby publikoval viac z mojich kníh, mal som šťastie, že som kontaktoval emilia.finance01@yahoo.com Dostal som úver úspešne a brzy som uverejnil svoje publikovanie.
Neregistrovaný - martin, 28.11.2018 18:25, emilia.finance01(`na`)yahoo.com
každý, kto hľadá financie, by mal kontaktovať prostredníctvom emilia.finance01@yahoo.com táto spoločnosť je veľmi dobrá, že majú veľkú vášeň pomáhať ľuďom s ťažkosťami. Ak potrebujete financie a neviete, na koho dôverovať, obráťte sa na túto spoločnosť. Dostal som svoj kredit a som rád, že sa s vami podelím o to, aby ste mohli tiež získať dobrú pôžičku a byť šťastní.
Neregistrovaný - DUŠAN, 29.11.2018 23:10, emilia.finance01(`na`)yahoo.com
úver vo výške 35.000,00 eur na zaplatenie dlhu, rozširovanie mojich obchodov a získanie nový automobil som kontaktoval spoločnosť Emilia minulý týždeň požiadať o pôžičku po prečítaní o nich na stránke finančného recodmmedation, musím povedať, že táto spoločnosť je úprimná, po úverovom rozhovore som podpísal dohodu a moje požadované úvery boli prevodom na môj účet do 48 hodín, ak potrebujete finančnú pomoc, chcem, aby ste túto spoločnosť kontaktovali ešte dnes. pomôžu vám získať tú pohľadávku a dať úsmev na tvári.
Neregistrovaný - Zuzana, 30.11.2018 07:43, emilia.finance01(`na`)yahoo.com
chcem sa podeliť o myšlienky o spoločnosti Emilia Financial Company, táto spoločnosť je skutočná. Som hrdý a skutočne hovorím, že som dostal svoj kredit od tejto spoločnosti. Mal som finančný neporiadok, nemohol som platiť účty a starať sa o potreby svojej dcéry, bol som aj obeťou falošnej spoločnosti, ktorá vzala moje ťažko zarobené peniaze. keď som čítal cez túto stránku, narazil som na dobré odporúčanie od dámy nazývanej andrea, ktorá tiež dostala pôžičku od firmy Emilia Loan Company, bola som úzkostná v čase, keď som podala svoju žiadosť tak, ako táto spoločnosť zaobchádzala a rešpektovala ma, bola skutočne dobrá. Podpísal som dohodu so svojím advokátom za 48 hodín 30.000,00 EUR bol úspešne odoslaný na môj účet. som šťastný. Chcem, aby niekto, kto potrebuje kredit, mal email prostredníctvom emilia.finance01@yahoo.com
Neregistrovaný - Catherine, 3.12.2018 16:19, emilia.finance01(`na`)yahoo.com
som šťastný a prekvapený. Nikdy som neveril, že stále môže existovať legitímna spoločnosť online. Ak čítate tento príspevok úprimne z môjho srdca, píšem tento príspevok v slzách radosti. dlho som hľadal úver, moja banka ma zlyhala. Nevedel som, na koho sa obrátiť, pretože som počul negatívne veci o on-line spoločnosti a bol som naozaj strach kontaktovať ktorúkoľvek spoločnosť online o pomoc, kým môj priateľ neoznámil mi Emilia úverovú spoločnosť, táto spoločnosť bola naozaj úprimná a uistili mi, že moja požadovaný kredit by bol schválený do 3 dní. som si myslel, že by som nikdy nedostal úver prekvapivý som dostal oznámenie od mojej banky, že 15.000,00 eur úspešne prevod môjho účtu. Nikdy som nevidel láskavosť, ktorá sa mi ukázala týmto spôsobom, som naozaj šťastná a chcem, aby si bol taky šťastný. to môže byť šanca, ktorú ste niekedy chceli, ak potrebujete úver, chcem, aby ste túto spoločnosť kontaktovali teraz s emilia.finance01@yahoo.com, máte 100% istotu, že dostanete pôžičku.
Neregistrovaný - Sabína, 3.12.2018 16:32, emilia.finance01(`na`)yahoo.com
Som vždy prekvapený, keď ľudia ukazujú láskavosť a bezpodmienečnú lásku. Chcem oceniť pani Emiliu Palovi za pomoc moju rodinu s 35 000 eur. táto spoločnosť nám prináša radosť a finančnú slobodu. Mali sme finančné ťažkosti a moja mzda bola pre moju rodinu dosť a my sme chceli začať s malým podnikaním, ale my sme nemali peniaze na spustenie. minulý týždeň v hľadaní on-line nápady o úver som videl toľko podriadenosti, že pani Emilia Palo ponúka pôžičky a ich spoločnosť tvrdo veľmi ťažko pomôcť ľuďom je hľadanie úveru. povedala moja rodina o pani Emilia Palo a robil sme viac výskumu o tejto spoločnosti sme si všimli, že táto spoločnosť bola schválená vládou a osvedčiť, aby ponúkli úver, čo presvedčiť nás bola táto spoločnosť pomohla viac ľudí, ako sme si mysleli. píšeme tejto spoločnosti a požiadame o podnikateľský úver vo výške 40 000,00 EUR. aby som povedala čestnú pravdu moju rodinu a dostala som 40 000,00 eur bez problémov. môj najlepší poradiť, aby osoba, ktorá hľadala pomoc by mal kontaktovať cez emilia.finance01@yahoo.com táto spoločnosť mi pomohol viem, že vám pomôžu získať pôžičku taky.
Neregistrovaný - Romuška, 3.12.2018 17:33, emilia.finance01(`na`)yahoo.com
Vďaka spoločnosti Emilia za uspokojenie úsilia a pridanie hodnôt k životu ľudí. som získal úver od spoločnosti Emilia, táto spoločnosť mi dala nádej a vieru na mojom najnižšom. Bol som depresívny, smutný. Cítil som sa stratený, pretože som nemohol platiť účty a môj domov odnášal. nikdy som si nemyslel, že by som mohol nájsť pomoc, pretože všetci, ktorých som vedel, ma nechali. je to smutné niekedy u našich najnižších ľudí, ktorým veríme, ako nás opustia a umožnia nám trpieť. Mala som šťastie, že pristúpím k pani Emilii pri hľadaní úveru. Bol som absolútne motivovaný zo svojich dobrých skutkov. som kontaktoval a požiadal o naliehavý úver a našťastie pre mňa úver bol schválený a pošlite mi do 48 hodín. ak stále bojujete a skutočne potrebujete pomoc. som rád zdieľať tento príspevok s vami, potrebujem, aby ste využili šancu a kontaktovať túto spoločnosť čo najrýchlejšie, som geniálne povedať, že môžete získať, že túžba kredit, akonáhle budete e-mail emilia.finance01@yahoo .com
Neregistrovaný - Macrela, 3.12.2018 19:35, emilia.finance01(`na`)yahoo.com
Chcem sa s týmto príspevkom podeliť o tých, ktorí potrebujú financie, moje meno Jindoiska, hľadal som peniaze, aby som zaplatil dlhy a staral sa o moju rodinu, bol som úplne bezmocný, pretože nikto nemal pomoc a moja dcéra , keď som prechádzal na tejto stránke, prišiel som cez toľko príspevkov o Annie Finance Company, čo bolo naozaj úžasné, takisto som kontaktoval Annie Finance Company pre naliehavú pôžičku, bol som naozaj prekvapený, keď bol fond prevodom na môj účet. som šťastný. kontaktujte spoločnosť Annie Finance s info.annie_finance@yahoo.com a získajte rýchly a jednoduchý úver.
Neregistrovaný - Jindoiska, 20.12.2018 18:56, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Som Kristýna, žijem na Slovensku. Dnes žijem svoj najlepší život kvôli firme Annie Finance. som si povedal, že každý veriteľ, ktorý môže zachrániť moju rodinu z našej zlej situácie, budem odkázať každú osobu, ktorá hľadá pôžičku veriteľovi, všetkým vďaka patrí Annie Finance Company. Dajú mi pôžičku, potrebujem pôžičku vo výške 30.000,00 eur, aby som začala môj život po celú dobu, som sama matka s 2 deťmi Stretla som Annie finančnú spoločnosť s pomocou priateľa, ktorý tiež dostal pôžičku od spoločnosti Annie Finance Company , Táto spoločnosť mi pomohla s úverom, keď sa veci skutočne zlé a hrdé predstavili všetkým, ktorí potrebujú pôžičku, kontaktovať prostredníctvom info.annie_finance@yahoo.com
Neregistrovaný - Kristýna, 20.12.2018 19:21, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Získajte rýchly online úver vo výške 2%, potrebujete úver? Ak je "Áno", kontaktujte prosím nasledujúcu úverovú spoločnosť, kde nájdete ďalšie informácie. Názov spoločnosti: Annie Finance Company e-mail: info.annie_finace@yahoo.com Táto spoločnosť je dobre organizovaná a legitímna. Môžete získať rýchly a cenovo dostupný úver do 24 až 48 hodín.
Neregistrovaný - IVA, 20.12.2018 19:56, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Ahoj , Potrebujete naliehavú pôžičku, ktorú ponúkame celosvetovému úveru, kto potrebuje požičať obchodnú príležitosť, ktorú hľadáte, je tu znovu. napíšte nám na adresu: eric.loancompany@yahoo.com FORMULÁR ŽIADOSTI O ÚVERY 1) úplné meno: 2) Pohlavie: 3) Požadované množstvo úveru :. 4) Trvanie úveru: 5) Krajina: 6) Adresa bydliska: 7) Mobilné číslo: 8) Mesačný príjem: 9) Zamestnanie: Čo ste tu o nás. S Pozdravom. Eric John
Neregistrovaný - FORMULÁR ŽIADOSTI O ÚVERY, 22.12.2018 13:29, eric.loancompany(`na`)yahoo.com
Upozornenie na úver! Hľadáte finančnú pomoc akéhokoľvek druhu? Sme súkromná firma poskytujúca úvery, ktorá poskytuje všetky druhy úverov / financovania, ako sú veľké úvery na projekty, obchodné / podnikové investičné pôžičky, pôžičky na konsolidáciu dlhov, úvery na bývanie, osobné pôžičky, zdravotné pôžičky, stavebné pôžičky, refinancovať svoj úver do existujúceho úveru, pôžičiek na kreditné karty atď. pre všetkých, ktorí chcú získať finančnú pomoc. V prípade záujmu nám prosím dajte spätnú väzbu s potrebnou výškou úveru, účelom úveru, ako aj splátkovým obdobím / časovým rámcom, pre ktorý potrebujete úver. S pozdravom Pani Annie Terryová Správca reklám Vďaka.
Neregistrovaný - annie finance, 30.12.2018 02:15, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Ahoj, Sme kresťanská organizácia vytvorená na pomoc ľuďom v potrebách pomoci, ako je finančná pomoc. Takže ak prechádzate finančnými ťažkosťami alebo ste v finančnom neporiadku a potrebujete finančné prostriedky na začatie vlastného podnikania, alebo potrebujete pôžičku na vyrovnanie vášho dlhu alebo splatenie svojich účtov, začnite pekný obchod alebo hľadáte je ťažké získať kapitálový úver od miestnych bánk, kontaktujte nás dnes prostredníctvom e-mailu: info.annie_finance@yahoo.com, biblia hovorí \ "\" Lukáš 11:10 Každý, kto žiada, dostane; ten, kto hľadá, nájde; a kto klope, dvere sa otvoria \ "tak nenechajte túto príležitosť prechádzať, pretože Ježiš je rovnaký včera, dnes a navždy viac Prosím, toto je pre vážne zmýšľajúcich a Boh báť ľudí.Ponúkame súkromné, komerčné a osobné pôžičky s veľmi nízkymi ročnými úrokovými sadzbami až 2% v rámci 1 roka až 30 rokov doba trvania splácania do akejkoľvek časti sveta.Kontaktujte nás prostredníctvom nášho emailu: info.annie_finance@yahoo.com
Neregistrovaný - annie finance, 30.12.2018 02:52, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Hľadáte podnikateľskú pôžičku, osobnú pôžičku, úver na bývanie, pôžičku na auto, študentskú pôžičku, pôžičku na konsolidáciu dlhu, nezabezpečenú pôžičku, rizikový kapitál atď. Alebo Boli ste odmietnutý úver bankou alebo finančnou inštitúciou pre jednu alebo viac dôvody. Nachádzate sa na správnom mieste pre svoje úverové riešenia! Som súkromný veriteľ, poskytujem pôžičky spoločnostiam a jednotlivcom za nízku a dostupnú úrokovú sadzbu vo výške 2%. Kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu: info.annie_finance@yahoo.com
Neregistrovaný - Annie Terry, 30.12.2018 03:04, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Dobrý deň každý, Nikdy som neveril, že na tejto stránke stále existujú legitné úverové spoločnosti, minulý týždeň som prechádzal touto stránkou a stretol som sa s výpoveďou vyslanou spoločnosťou EMILIA o tom, ako získal svoj úverový fond od Annie Finance Company, obával som sa kontaktovať túto spoločnosť pôvodne ale nemám na výber, aby som ich kontaktoval, pretože som bol naozaj finančne neporiadok. som vzal skoky viery a poslal im e-mail, čestne som dostal môj fond do 48 hodín bez akéhokoľvek oneskorenia. to je veľmi dobrá a realisovateľná spoločnosť, pracujú veľmi tvrdo, aby pomohli ľuďom, ktorí sú vo finančných ťažkostiach, čo viac môžem povedať, že som vďačný, môžem poradiť ľuďom, ktorí sú vo finančných ťažkostiach kontaktovať spoločnosť annie financie dnes cez: info,annie_finance@yahoo.com , ubezpečujem vás, že najlepšie ešte vo vašom živote príde. Vďaka.
Neregistrovaný - Julia, 30.12.2018 03:41, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Hľadáte veľmi pravý úver? Za dostupnú úrokovú sadzbu? Spracované do 3 až 6 pracovných dní. Boli ste stále odmietané Vašimi bankami a inými finančnými inštitúciami? Dobré správy sú tu !!! Ponúkame úvery v rozsahu od 1 000,00 Minimálne. na maximálne 5 000 000,00. pri 2% úrokovej sadzbe za rok. pôžička na rozvoj podnikania a konkurencieschopnosť / Rozširovanie podnikov. Osobné pôžičky (zabezpečené a nezabezpečené) Podnikové úvery (zabezpečené a nezabezpečené) Konsolidačný úver a mnoho ďalších. Sme certifikovaní, dôveryhodní, spoľahliví, efektívni, rýchli a dynamickí a pamätajte si, že vaša finančná stabilita je naším záujmom. Skúšobná verzia vás presvedčí ..... Všetky odpovede by mali byť postúpené na e-mail spoločnosti: info.annie_finance@yahoo.com
Neregistrovaný - annie finance, 30.12.2018 03:58, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Ste zúfalo potreba pôžičky pomoc? Bolo vám zamietnuté pôžičku od vašej banky alebo akejkoľvek finančnej firmy? Potrebujete finančnú pomoc? Potrebujete úver na zaplatenie účtov alebo kúpiť dom? Chcete mať vlastnú firmu a potrebujete finančnú pôžičku? Kontaktujte nás ešte dnes pre vašu finančnú pôžičku. Sme ochotní vám pomôcť pri podnikateľskej alebo osobnej pôžičke alebo akýchkoľvek druhoch pôžičiek. Ponuka je k dispozícii e-mailom nás teraz na: info.annie_finance@yahoo.com Ďakujeme za vaše úvahy / Patronage.We čakať vašu rýchlu odpoveď, S priateľským pozdravom. Jonáš Záborský
Neregistrovaný - Jonáš Záborský, 30.12.2018 10:28, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Ako sa obnovilo moje kreditné skóre Moje meno je Elena Lacková z Košíc, chcem vyjadriť srdečnú vďačnosť Annie Finance za to, že mi pomohla obnoviť moje kreditné skóre a moju smrteľnú činnosť tým, že mi poskytla hypotéku vo výške 50.000 eur po odmietnutí mojej banky a ďalších finančných agentúr, ktoré som navštívil. Odporúčam všetkým tam, ktorí potrebujú finančnú pomoc iným, aby sa nedostali do zlých rúk pri vyhľadávaní zodpovednej hypotéky na kontaktovanie tejto spoločnosti prostredníctvom e-mailu: info.annie_finance@yahoo.com
Neregistrovaný - annie finance, 3.1.2019 05:25, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Požiadať o okamžité a spoľahlivé financovanie s (Annie Finance Company) Poskytujeme krátkodobé a dlhodobé pôžičky záujemcovi za prijateľnú cenu 2%. Naše pôžičky sú 100% zaručené bezpečné a rýchle. Nepožadujeme zbytočné poplatky. Našou prioritou je pomôcť ľuďom s pôžičkou. Nachádzame sa v Európe, predovšetkým naša databáza firiem je registrovaná v rámci Spojených štátov. dosiahli sme úspešne úspech pri napomáhaní potrebám. skúška vás presvedčí. možno by ste hľadali pôžičku z rôznych dôvodov. Žiadame vás, aby ste nás kontaktovali ešte dnes za každú finančnú pomoc. Naozaj sme pripravení pomôcť úprimne s úverom len na 2%. e-mailová adresa našej spoločnosti je info.annie_finance@yahoo.com
Neregistrovaný - Úverová kancelária, 9.1.2019 23:46, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Verejné annoucement !! Spoločnosť Annie Finance ponúka úverovým príležitostiam tým, ktorí potrebujú naliehavé peniaze na založenie podniku a podporu svojich podnikov. Pomôžeme tým, ktorí potrebujú peniaze na splácanie dlhov alebo na podporu svojich rodín. náš hlavný projekt na rok 2019 je poskytovať pôžičky pre rastúcu spoločnosť, podporovať jednotlivcov, ktorí majú ideálne, ale potrebujú peniaze, aby dosiahli svoje ideály a ciele. Máme dobrú reputáciu, pomohli sme ľuďom rozvíjať svoje podniky, dať úsmev na tvárach. Sme odhodlaní pomáhať potrebným. Ak máte šťastie, že si túto pozíciu prečítate a potrebujete financie, Boh vás počul plakat. Sme k dispozícii od pondelka do piatku od 7:00 do 8:00. Ak chcete získať pôžičku od spoločnosti Annie Finance Company, info.annie_finance@yahoo.com, čo najskôr sa zaoberáme poštou. máte 100% istotu, že od nás dostanete pôžičku. Čoskoro čakáme na vašu poštu, aby sme vám mohli pomôcť získať vašu pôžičku a dosiahnuť svoje ciele. S pozdravom, Annie Finance
Neregistrovaný - pôžička, 10.1.2019 16:49, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Je úžasné začať v roku 2019 s takým úžasným pocitom. Som úplne nehanebný a požehnaný. V decembri som bol dlhý. Bol som zúfalý, že potrebujem peniaze, aby som vyčistil svoj nesplatený dlh a začal som malý obchod. moja banka mi nemohla pomôcť z dôvodu nedostatku záruky. Začal som hľadať na internete cenovo dostupné a rýchle pôžičky. narazil som na veľa krásnych príspevkov o (Annie Finance Company), čo ma priviedlo k tomu, aby som ich kontaktoval prostredníctvom info.annie_finance@yahoo.com, zdieľam tento príspevok s cieľom informovať každého, že som úspešne dostal pôžičku. zaplatil som svoje dlhy, teraz mám vlastné podnikanie. Stále potrebujete naliehavú a rýchlu pôžičku? toto je vaša šanca získať tvoju pôžitkovú pôžičku. (Annie Finance Company) prostredníctvom spoločnosti info.annie_finance@yahoo.com
Neregistrovaný - emilia, 10.1.2019 20:01, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Volám sa Dorota Nvotová z Trnava. Chcem poďakovať pani Annie Terryová, ktorá mi pomohla získať pôžičku. Za posledné tri mesiace som hľadala pôžičku na vyrovnanie dlhov, všetci, s ktorými som sa stretol, vyčítali a vzali mi peniaze, kým som sa konečne stretla s pani Annie Terryovou. mohla mi dať pôžičku vo výške 10 000 eur. môže vám tiež pomôcť. pomohla aj niektorým iným kolegom. Ak potrebujete finančnú pomoc, obráťte sa na spoločnosť prostredníctvom e-mailu: info.annie_finance@yahoo.com Verím, že vám môže pomôcť. Obráťte sa na ne, aby ste dostali pomoc, tak ako mi pomohol. Nevie, že to robím tým, že šíri svoju dobrú vôľu voči mne, ale myslím, že by som sa s vami mal podeliť o to, aby ste sa oslobodili od podvodníkov, dajte si pozor na zosobášených a kontaktujte správnu úverovú spoločnosť. nižšie sú jej slová povzbudenia pre tých, ktorí hľadajú legitímnu a úprimnú súkromnú pôžičku veriteľa.
Neregistrovaný - Dorota Nvotová, 11.1.2019 12:08, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Zdravím! každý, Prečítajte si môj príbeh o tom, ako som bevame bedt zadarmo, a začať nový obchod, s tipy na zisťovanie úveru podvod online! Som Danica Jurčová z Trenčína, v súčasnosti v Poprade, a chcel by som vám odporučiť, aby ste sa obrátili na spoločnosť Annie Finance Ak potrebujete skutočnú a spoľahlivú pomoc pri poskytovaní úverov a nechcete byť obeťou podvodov. Toto je svedectvo o tom, ako som bol otrasený nejakým idiotom, ktorý sa nazýva veriteľmi a ako som konečne dostal svoju finančnú slobodu prostredníctvom Boha poslaného pomocníka, ktorý konečne dal môjmu životu zmysel s najmenej lacnými sadzbami až na 2% úroky sadzba, a oni nedávajú zatraceně na vaše kreditné skóre. A úverové fondy sú v plnej miere registrované u OSN (UNITED NATION). Je spoľahlivá a skutočná. Ich služby sú veľmi rýchle. akonáhle súhlasíte s podmienkami a podmienkami úveru, spracovanie vašej úverovej transakcie sa okamžite začne! Dala mi pôžičku vo výške 40 000,00 eur, keď som skutočne potreboval dobré finančné prostriedky na investovanie, ďalšiu kariéru a splatenie dlhov. Tiež som potreboval vyčistiť niekoľko účtov a niektoré ďalšie veci, naozaj som potreboval prostriedky yeah, narazil som na post od dámy s názvom andrea na tejto stránke, povedal, že ona práve dostal pôžičku od Annie finančnej spoločnosti! štátny licencovaný veriteľ, s nízkym IR. A tiež zanechal kontaktný e-mail (info.annie_finance@yahoo.com) Z radosti a šťastia v príspevku, ktorú urobila, som rozhodol som sa, že to urobím aj výstrel, preto som kontaktoval e-mailovú adresu, po chvíli mi odpovedal a urobil som, ako mi bolo povedané. Dostal som úverové prostriedky plne odrážané na mojom bankovom účte o 21 až 25 hodinách po zapísaní úverových prostriedkov! Mám novú reštauračnú firmu a všetky moje dlhy boli odstránené a starosti, ktoré ma držali na noci, sú už preč! V mojom úprimnom sľube som urobil sľub, že musím naďalej hovoriť ľuďom a propagovať jeho podnikanie kvôli tomu, čo urobil pre mňa, len sa budem snažiť mať všetkých, ktorí tam vedia, toho veriteľa, ktorý môže skutočne vyriešiť všetky vaše finančné problémy! Ak naozaj potrebujete úver, plne odporúčam kontaktovať túto legitnú štátnu úverovú firmu. spoločnosť Annie Finance. E-mailom dnes (info.annie_finance@yahoo.com) A buďte si istí, že dostanete pôžičku!
Neregistrovaný - Kristýna, 11.1.2019 13:25, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Dobrý deň Pôžička žiadateľa! Toto je špeciálne oznámenie pre tých jednotlivcov, ktorí potrebujú pôžičku na splatenie dlhov, začať nový obchod. a tiež pre tých ľudí, ktorí potrebujú naliehavú a cenovo dostupnú a spoľahlivú pôžičku. Stále si zmätený a sklamaný a neviete, na koho sa chcete obrátiť? Spoločnosť Annie Finance vám dáva skvelú šancu na získanie rýchleho a zodpovedného úveru dnes. poskytujeme všetky typy úverov. Sme široko uznávaní pre našu skvelú službu. naše pôžičky sú 100% bez stresu. Žiadne skryté poplatky. Žiadne oneskorenia. Náš právny zástupca vydá dohodu o zmluve medzi dlžníkom a veriteľom. úver môže byť odoslaný na bankový účet žiadateľa do 2 až 3 dní. ponúkame od (5000 Euro) do maximálnej výšky (500.000,00) Požiadať o pôžičku dnes s Annie Finančná spoločnosť prostredníctvom (annie_finance@yahoo.com) Vaša bezpečnosť a spokojnosť je našou prioritou. Ďakujeme, že ste nás kontaktovali. Sľubujeme, že si na tvár položíte obrovský úsmev. a pracovať naozaj ťažko, aby vám pomohol získať legitímny úver čo najrýchlejšie.
Neregistrovaný - úver pre vás dnes, 19.1.2019 11:55, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Žiadne ďalšie obavy z vašich žiadostí o pôžičku, Tu je úverová príležitosť, Annie Finance Ltd. ponúka úvery s nízkou úrokovou sadzbou vo výške 2% ročne. Našou hlavnou túžbou je skoncovať s finančnými problémami. Nebojte sa už o vaše žiadosti o pôžičku. Príležitosť zabaviť sa. Tu sú typy úverov. (1) Investície / úvery podnikom (2) Úver na financovanie projektu (3) Pre úvery na konsolidáciu dlhu. (4) Osobné finančné pôžičky. Ak máte záujem o túto úverovú ponuku, vyplňte nižšie uvedený formulár a kontaktujte našu spoločnosť prostredníctvom info.annie_finance@yahoo.com Celé meno:... Krajina / adresa: ... Požadovaná výška úveru: ... Účel úveru: ... Trvanie úveru: ... Telefón: ... Ďakujeme, že ste využili našu službu. Annie Terry
Neregistrovaný - annie, 14.2.2019 11:33, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Pozor dobré ľudia zo Slovenska, Je to informovať širokú verejnosť, že naša spoločnosť ponúka úverové príležitosti pre podnikateľov a jednotlivcov. Naše pôžičky sú 100% uistené. sme rýchli a spoľahliví. ponúkame úvery na 2%. sme úprimne pripravení získať legitímnu a rýchlu pôžičku dnes. ak potrebujete pôžičku, kontaktujte nás dnes s naším e-mailom info.annie_finance@yahoo.com, aby ste dostali dobrú a cenovo výhodnú pôžičku zaslanú na váš bankový účet alebo doručovali našu dvernú zastávku nášmu dodávateľovi, ktorý sa nachádza vo vašej krajine Slovensko. Ďakujeme, že ste nás kontaktovali za pôžičky, ktoré sľubujeme, že vám poskytneme našu najlepšiu službu a na tvári si na vás upozornite úsmev. Vďaka.
Neregistrovaný - POSILNENIE POTREBY S PENIAZE, 18.2.2019 10:39, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Aká neuveriteľná chvíľa môjho života chcem poďakovať pani Emilii za to, že ma predstavila spoločnosť Annie Finance. Bol som v zúfalej potrebe 30.000,00 eur za dlhy a osobné potreby. Moja rodina a priatelia mi nemohli pomôcť so sumou a moja banka mi z dôvodu zlého úveru odmietla schváliť pôžičku. Bojím sa, že stratím môj domov a môj podnik. Bol som depresívny, zmätený a smutný. žiadne telo by mi nemohlo pomôcť. Snažil som sa niekoľkokrát vyhľadávať veriteľa online, ale stále žiadal o platby, ktoré som nemal peniaze na zaplatenie. minulý týždeň som túto stránku ohodnotil a získal som mnoho dobrých komentárov od rôznych ľudí po celom svete a ocenil pani Annie Terryovú. Bol som veľmi prekvapený po prečítaní príspevku od tejto konkrétnej slečny Emilia a ona zanechala svoje telefónne číslo a e-mailovú adresu, aby ju kontaktovala pre otázky. Hneď som zavolal Emilii, bol som v slzách a povedal emilii o mojej finančnej ťažkosti a o tom, ako sa niektorý veriteľ snažil vziať moje peniaze. Emilia je z Presa, má zlaté srdce. Emilia ma povzbudzovala, povedala mi, že už viac nekričím a zdieľam so sebou aj svoju ťažkú ​​finančnú situáciu predtým, než sa stretla s pani Annie Terry, ktorá jej pomohla získať pôžičku a finančne zlepšiť jej život. sme zostali v telefóne 3 hodiny, rozprávali sa a poznali sme sa lepšie, Emilia ma ubezpečila, že pani Annie Terryová mi pomôže získať rýchly, spoľahlivý a dostupný kredit bez akéhokoľvek oneskorenia alebo zbytočnej požiadavky platieb. Prisahám v mojom živote, že nikdy som nestretol veriteľa ako úprimný a láskavý ako pani Annie Terryová. Ihneď som poslal svoju prihlášku, požadovala som požadovanú sumu 30 000,00 EUR, po podpísaní zmluvy o pôžičke s mojím právnym zástupcom som požiadal o informácie o bankovom účte. za dva dni bude môj bankový účet úspešne prevedený na 30 000,00 EUR. mám dlhy zadarmo, mám svoju firmu a domov späť. Naozaj chcem, aby každý, kto potrebuje finančnú pomoc, mal dnes kontaktovať pani Annie Terryovú. rovnako ako ma pani Emila uistil, než som kontaktoval spoločnosť Annie Finance. V 2 dňoch dostanete pôžičku na svoj bankový účet a sľubujem vám. kontaktujte pani Annie Terry teraz s info.annie_finance@yahoo.com
Neregistrovaný - elena, 18.2.2019 16:54, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Dobrí čitatelia, dnes som veľmi šťastný. Práve som sa vrátil z mojej banky, aby som potvrdila pôžičku od spoločnosti Annie Finance Company vo výške 30.000,00 EUR. Odoslala som svoju žiadosť tejto spoločnosti v utorok potom, čo som o ňom prečítal na tejto stránke. Nikdy som si nemyslel, že na tejto stránke by stále mohol byť čestný veriteľ. Som tak hrdý na túto spoločnosť, že je to tá najlepšia vec, ktorá sa mi kedy stala. Prisahám, táto spoločnosť je naozaj dobrá. Pracujú tvrdo, aby pomohli potrebám. ponúkajú rýchlu a stresovú pôžičku. Som naozaj prekvapený. Som zo Slovenska, žijem v Taliansku. Je to úprimný post odo mňa, chcem použiť prostriedky na informovanie všetkých, ktorí potrebujú finančnú pomoc, mali by kontaktovať túto spoločnosť. som vám zaručený z môjho srdca, že dostanete pôžičku za 3 dni. bez akéhokoľvek oneskorenia alebo času. teraz pospěšte a pošlite túto e-mail na adresu info.annie_finance@yahoo.com
Neregistrovaný - MARIAM, 22.2.2019 10:23, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Pozor !! Chceli by sme vás kontaktovať, pretože moja spoločnosť ponúka pôžičkové príležitosti pre podnikateľské a individuálne účely. Nachádzame sa v Európe. ponúkame rýchlu a spoľahlivú pôžičku len vo výške 2%. Táto ponuka je určená pre tých, ktorí potrebujú finančnú pomoc. Ak máte záujem o láskavo oprávnený úver čo najrýchlejšie láskavo odpovedzte na info.annie_finance@yahoo.com pre viac informácií. Vďaka
Neregistrovaný - Romuska, 23.2.2019 11:57, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
po veľa pozorovania a overovania je pravda, že spoločnosť Annie Finance skutočne pomáha s úverom. Zdieľam tento post ako dobrodinca. Nikdy som si nemyslel, že stále môže existovať skutočná spoločnosť, ktorá ponúka úver, pretože som v minulosti stratila veľa peňazí. Dôverujte mi, že som úspešne získal úver. Moja firma sa bála, potrebovala som peniaze na nákup tovaru, nemohla som si dovoliť sumu, pretože moja práca v tom čase nebola taká dobre, hovoril som s priateľom, ktorý mi odporučil Annie Finance Company. Spočiatku som sa bál uplatniť po veľa povzbudenia od môjho priateľa kontaktujte Annie Finančná spoločnosť. táto spoločnosť je naozaj pekná. stáli za mňa, poskytovali a schválili podnikateľský úver s najnižšou sadzbou. Úver som úspešne dostal na svoj účet. potrebujete pôžičku? Ak áno, odporúčam vám kontaktovať a získať úver od spoločnosti Annie Finance Company. táto spoločnosť nechce nič od vás. chcú len vám pomôcť získať vašu túžbu požičať. obráťte sa na túto spoločnosť s info.annie_finance@yahoo.com
Neregistrovaný - Sabèa, 8.3.2019 14:54, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Som tak šťastný. nakoniec som dostal úver, je to naozaj neuveriteľné. Vďaka Emilii váš príspevok o úvere ma viedol k spoločnosti Annie Finance. Cítim sa tak požehnaný. Moja rodina je veľmi šťastná. Moja rodina bojovala, nemohli sme platiť naše účty, naliehavo potrebujeme pomoc. Hľadal som na týchto stránkach o pôžičkách, keď som narazil na množstvo odporúčaní týkajúcich sa spoločnosti Annie Finance. Okamžite žiadam o pôžičku od spoločnosti Annie Finance Company. všetko fungovalo ako kúzlo, Spoločnosť ma požiadala len o poskytnutie svojho preukazu totožnosti, dokonca aj s mojim nízkym kreditným bodom schválili úver pre mňa, som veľmi šťastný. Táto spoločnosť je legitímna spoločnosť poskytujúca pôžičky online, žiadam vás, aby ste kontaktovali prostredníctvom info.annie_finance@yahoo.com, ak potrebujete požičať. máte moje slovo, táto spoločnosť vám pomôže získať rýchly a cenovo dostupný úver.
Neregistrovaný - Macrela, 8.3.2019 15:47, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Je to naozaj skvelé, moje srdce je naplnené radosťou. Chcem, aby všetci vedeli, čo čítate na tejto stránke o Annie Terry. Úspešne som dostal 30 000,00 EUR bez zbytočných poplatkov. Bol som odkazovať na kontakt Annie Financie na úver minulý týždeň teraz som dostal peniaze na môj účet. Som veľmi šťastný. táto spoločnosť je tak dobrá. nesklame vás. ich miera je veľmi cenovo dostupná a sú veľmi pravdivé a úctivé. V minulosti ma niektorí veritelia pustili. Teraz som bol požehnaný legitímnou spoločnosťou. Naozaj chcem, aby moji ľudia zo Slovenska, ktorí potrebujú úver na kontaktovanie tejto spoločnosti. mi pomohli s úverom. sú veľmi pripravení vám pomôcť aj s úverom. laskavo napíšte sumu, ktorú potrebujete a obdobie, za ktoré môžete pôžičku splatiť a zaslať na túto adresu: info.annie_finance@yahoo.com
Neregistrovaný - pavel, 31.3.2019 13:58, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
príspevok o pôžičke. Moja žena mala nádor v mozgu, potrebovali sme peniaze na jej operáciu, že som už neúspešne požičal peniaze od kohokoľvek, pretože som nemohol splatiť peniaze, ktoré som si požičal od ľudí. Bol som veľmi smutný, bolí to tak zle, keď vidím, že moja žena trpí, celý deň plače v bolestiach. Povedal som svojmu pastorovi v kostole, že bol schopný zvýšiť 15% peňazí potrebných na liečbu mojej ženy, cítil som, že všetka nádej sa nestratila, ale bol som zmätený, pretože som nevedel, ako získať zvyšných 85%. Začal som kontrolovať všetky finančné stránky na Slovensku av niektorých krajinách Európy, ak môžem dostať spoločnosť, aby pomohla mojej rodine s urgentným úverom na liečbu mojej ženy. Zostal by som celú noc plakať a kontrolovať každú finančnú stránku. Dostal som sa do kontaktu s finančnou spoločnosťou, ktorá mi poskytla úverovú príležitosť, táto spoločnosť mi sľubuje výšku úveru, pretože som bol bezmocný a zúfalý, že som sa dostal do tejto spoločnosti. v tej chvíli som si myslel, že som stratil všetko. pretože malé peniaze, ktoré som mal, boli preč a moja manželská choroba bola najhoršia, nemohla správne jesť ani hovoriť. I naďalej hľadať pomoc, zatiaľ čo ja som hľadal túto konkrétnu webovú stránku som videl príspevok pani menom Emilia, ona hovorila nádherné svedectvo, že Annie Financial Company pomohla svojej rodine získať pôžičku, ktorú dokonca prisahal na jej život, že naozaj dostala peniaze od tejto spoločnosti. Ihneď email tejto dámy a opýtať sa jej, či naozaj dostal úver od tejto spoločnosti. postúpila výpis svojho bankového účtu a doklady, že od tejto spoločnosti skutočne získala pôžičku. Ihneď som napísal mail Annie Terry cez info.annie_finance@yahoo.com a požiadal o pôžičku vo výške 60 000,00 EUR. Musel som podpísať zmluvu a odovzdať svoju identifikačnú kartu tejto spoločnosti. ich podmienky boli dobré a úroková sadzba bola 2%. môj požadovaný úver bol schválený a odoslaný na môj bankový účet do 3 dní. Bože byť slávou moja manželka zaobchádzanie bolo úspešné, a ona je zotavenie veľmi rýchlo. Teraz som v mieri av správnom stave mysle. táto spoločnosť je skutočná a pomôže vám získať úver čo najrýchlejšie. kontaktujte info.annie_finance@yahoo.com, ak potrebujete financie. Nezabudnite zdieľať dobré správy ostatným, keď dostanete aj pôžičku od tejto spoločnosti v poriadku.
Neregistrovaný - Kasandra, 22.4.2019 03:02, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Moje meno je Nadžda, bývam v Trebišove. život stojí za to žiť pohodlne pre mňa a moju rodinu teraz a ja som nikdy nevidela dobrota ukázala mi toľko v mojom živote, ako som zápasí mama a ja som prechádzal vážny problém finančne, nevedel som, ako na to dostať sa z dlhov, som naozaj zmätený. Snažil som sa nejakú internetovú spoločnosť, bohužiaľ, malé peniaze, ktoré som mal, mi boli ukradnuté, cítil som sa naozaj zle. Jeden večer som sledoval program, ktorý pani zdieľa príbeh, ktorý financovala Annie Financial Company po niekoľkých neúspešných pokusoch získať finančnú pomoc online a zo svojej banky. Prihlasujem sa k svojmu počítaču a hľadám o spoločnosti Annie Finance Company. Tiež som videl veľa ohromných jednotlivcov a majiteľov podnikov, ktorí chválili a poďakovali tejto spoločnosti za to, že im pomáhali finančne. Bol som tak šťastný a skopírovať ich adresu a kontaktoval túto spoločnosť prostredníctvom info.annie_finance@yahoo.com, dostávam kladnú odpoveď krátko od pani Annie Terry, bola tak zdvorilá a pokojná, že ma uistila, že dostávam finančnú pomoc z ich spoločnosť. Bol som šťastný a postúpil svoje otázky k nim, som tak hrdý na to, že som úspešne dostal úver. Tiež som sa obrátiť na svojho priateľa, aby kontaktoval túto spoločnosť, že aj získať úver minulý týždeň. Som veľmi úprimný, táto spoločnosť vám môže pomôcť s finančnými problémami. je potrebné poslať e-mail teraz cez info.annie_finance@yahoo.com a požiadať a získať úver. Nadìžda Naliehavý a záručný úver
Neregistrovaný - Nadìžda, 22.4.2019 18:44, info.annie_finance(`na`)yahoo.com
Ahoj Hľadáte podnikateľský úver, osobný úver, hypotéku, pôžičku na autá, pôžičky, pôžičky na konsolidáciu dlhov, nezabezpečené pôžičky, rizikový kapitál, atď .. Alebo máte zamietnutý alebo viac zamietnutý úver od banky alebo finančnú konfiguráciu? dôvodov, Nepoužívajte ich úverové riešenia! Som slečna Rose, súkromný veriteľ, požičiavajúci podnikom a jednotlivcom nízku a dostupnú úrokovú sadzbu 2%. Máte záujem? Kontaktujte nás, aby sme s pôžičkou zaobchádzali po prevode do 48 hodín. Kontakt: missroseloanfirm@hotmail.com aplikácie Názov: Dátum narodenia: Rod: Rodinný stav: adresa: umiestnenia Postavenie: Poštové smerovacie číslo: Krajina: telefón: e-mail: Uveďte účel úveru: Výška pôžičky: Trvanie úveru: Mesačný čistý príjem. Späť ku mne čo najskôr s vyššie uvedenými informáciami získate ďalšie informácie. Slečna vstala
Neregistrovaný - miss rose, 25.9.2019 19:09, missroseloanfirm(`na`)hotmail.com
Potrebujete jednoduchú pôžičku na splatenie svojich účtov @ 3%? ak áno, kontaktujte nás na adrese: praxisfinancialservice@gmail.com Nižšie uvedené informácie Celé meno: Požadované množstvo: trvanie: krajiny: telefón: text alebo Whats App +1 803-371-3267
Neregistrovaný - Walter Copeland, 3.4.2020 10:28, praxisfinancialservice(`na`)gmail.com
Moje meno je pani Patricia Kingsman, sme novým legitímnym poskytovateľom pôžičiek do roku 2020 a radi by sme pomohli každému orgánu, ktorý potrebuje finančnú pomoc, ktorú ponúkame od 500 000,00 EUR a 5 000 000,00 EUR, takže ak potrebujete pomoc, láskavo nám pošlite e-mail na: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, aby sa vaša úverová transakcia mohla uskutočniť teraz, budete s úverom v najbližších 8 hodinách. Je to rýchly prevod a je bezpečný bez zbytočného odkladu. Ak máte záujem, pošlite e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Neregistrovaný - pani Patricia Kingsman, 11.4.2020 17:18, patriciakingsman.loans2016(`na`)gmail.com
Ahojte všetci Moje meno je Matúš Patrik Erik a pochádzam zo slovenčiny, chcem vám všetkým záujemcom o pôžičku povedať, že existuje iba jedna skutočná úverová spoločnosť, ktorá ponúka pôžičky, a pomohli mi s mojou pôžičkou, názov spoločnosti je úverová spoločnosť Patricia Kingsman a pôžička požičiavateľ, ktorý mi pomohol s mojou pôžičkou, sa volá pani Patricia Kingsman, takže ak potrebujete pôžičku bez podvodníkov, choďte do tejto spoločnosti a získajte pôžičku tam, kde sú pôžičky bezpečné a rýchle. všetci najlepší žiadatelia o pôžičku je to skutočná spoločnosť, ktorá ponúka pôžičky. E-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com Pozdravujem vás všetkých
Neregistrovaný - Matúš Patrik Erik, 11.4.2020 17:19, patriciakingsman.loans2016(`na`)gmail.com
Ahojte všetci, volám sa Denisa Cyntia Viki Xénia zo slovenčiny. Práve som dostal pôžičku od úverovej spoločnosti pani Patricie Kingsmanovej. Ide o novú legitímnu úverovú spoločnosť z roku 2020 a netrvalo dlho, čo som od nich dostal úver, získal som od nich úver dnes a teraz, ako uverejňujem túto správu, som veľmi šťastný, že táto spoločnosť je skutočne skvelá, takže ktokoľvek, kto potrebuje pôžičku, kontaktujte túto spoločnosť, je skutočný, že je v poriadku. mail je patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Neregistrovaný - Denisa Cyntia Viki Xénia, 11.4.2020 17:19, patriciakingsman.loans2016(`na`)gmail.com
Jmenuji se DOMINIKA JITKA HEDVIKA pocházím z České republiky jsem slyšel o této společnosti, že poskytují půjčky, a šel jsem požádat o půjčku od nich, slyšel jsem lidi, kteří říkají o podvodech, ale nikdy jsem nebyl podvodný, než mi tato společnost pomohla moje půjčka, takže někdo, kdo potřebuje půjčku, by od nich měl žádat, půjčky jsou rychlé a bezpečné tam poštovní adresa patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Neregistrovaný - DOMINIKA JITKA HEDVIKA, 11.4.2020 17:19, patriciakingsman.loans2016(`na`)gmail.com
Dobrý den, všichni se jmenuji Drahoslava Duška Jindoiska Jioina a jsem z Čech a žiji v Praze. Chci využít této šance, musím nyní napsat tuto zprávu na internet, pokud někdo z vás hledá půjčku skutečnou je ta správná společnost, kterou mohu kontaktovat, jsem obchodní žena a žádám o půjčku v legitimní společnosti 2018 a její název je úvěrová společnost Patricia Kingsman, které lidem pomáhají od roku 2018 a my jsme v roce 2020 a právě jsem obdržel moje půjčka od nich, takže pokud někdo z vás potřebuje půjčku a požádat o ně, protože jsou skutečné, tak se jen modlím, aby lidé, kteří potřebují pomoc s půjčkou, nedostali scammed, proto používám tuto příležitost k napsání této zprávy na internet, pokud potřebujete úvěr legitimní úvěr požádat od této společnosti tak, že nebudete zvyklý scammed, když žádáte od špatné společnosti. jejich e-mailová adresa je patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Přeji hezký den všem a modlím se, abyste byli všichni šťastní jako dnes
Neregistrovaný - Drahoslava Duska Jindoiska Jioin, 11.4.2020 17:30, patriciakingsman.loans2016(`na`)gmail.com
UPLATŇTE SA NA VAŠE URGENTNÉ ÚVEROVÉ HNED ahoj, si obchodný muž alebo žena, potrebuješ naliehavú pôžičku? aby ste tento rok podnikali? Som súkromný veriteľ a investor, ktorý poskytujem pôžičky spoločnostiam a jednotlivcom s úrokovou sadzbou 3%. Potrebujete naliehavý legitímny, čestný, seriózny a rýchly úver? Môžem vám pomôcť so 100% zárukou na pôžičku, ponúkam podnikateľský a individuálny úver, viac tiež financujeme všetky druhy projektov. Potrebujete finančné riešenie? Úverová spoločnosť Mike Ben je riešením všetkých vašich finančných problémov, ktoré poskytujeme pôžičky v rozmedzí od 2 000 do maximálne 100 000 000 dolárov, naše pôžičky sú jednoduché a rýchle. Kontaktujte nás ešte dnes a požiadajte o pôžičku, ktorú si prajete. Môžeme zariadiť akúkoľvek pôžičku podľa vášho rozpočtu iba pri úrokovej sadzbe 3%. V prípade záujmu nás kontaktujte s nasledujúcimi osobnými informáciami kontakt e-mailom: ehiprosperloanfirmi@outlook.com OSOBNÁ INFORMAČNÁ PÔŽIČKA Celé meno………………………. Potrebná výška úveru …………………… Doba trvania: ....................................... Rod; … ……………………………. Náboženstvo: …………………………… Provincia / štát: ……………………………. Mesto: .. ………………………………. Krajina……………. Vek…………………… Kontaktná adresa;… ……………………… Zamestnanie: ………………………………… .. Mesačný príjem ………………. Mobilné číslo :…………………… Účel pôžičky: …………………………. Podali ste žiadosť pred {áno alebo nie} …………… .. Veľa šťastia vďaka a pozdravom pre viac informácií kontaktujte e-mailom: ehiprosperloanfirmi@outlook.com PONUKA PÔŽIČKY Vďaka S Pozdravom Pani Ehi Prosper
Neregistrovaný - Ehi Prosper, 13.4.2020 16:43, ehiprosperloanfirmi(`na`)outlook.com
POZOR POZOR POZOR !!! Nabízíme vám dobrou příležitost využít půjčku. - Flexibilní splátkový kalendář - Výše ​​půjčky: 5 000,00 EUR a více -Úroková sazba 1,5% - Potvrzení je rychlé - Žádná kontrola zajištění Přihlaste se nyní! Níže uvedené informace zašlete ke korespondenci: Jméno: Adresa: Telefon: Pozdravy Bernards Hermans EMAIL: betdahdgsar@gmail.com
Neregistrovaný - Bernard Herman, 5.6.2020 21:08, betdahdgsar(`na`)gmail.com
Chcem oceniť pôžičky spoločnosti Karin Sabine za pôžičku vo výške 9 000 EUR. Ak potrebujete naliehavú pôžičku, vyhnite sa podvodom s falošnými požičiavateľmi a požiadajte o informácie prostredníctvom skutočnej úverovej spoločnosti e-mailom sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861
Neregistrovaný - Joy Mongan, 24.8.2020 15:38, joymongan(`na`)yahoo.com
Vážený záujemca, Poskytujeme pôžičky súkromným spoločnostiam a jednotlivcom. Dôležité informácie o pôžičke, ktorú ponúkame, nájdete nižšie. Ak chcete získať pôžičku od našej spoločnosti, musíme vám oznámiť niektoré informácie, aby sme mohli pokračovať v procese žiadosti. ÚROKOVÁ SADZBA: v pôžičke, ktorú ponúkame, účtujeme 3% úrokovú sadzbu. VYDANÉ MNOŽSTVO: Dodávame minimálne množstvo od 1 000,00 do maximálne 100 000 000,00. POTREBNÉ INFORMÁCIE: V Pokiaľ ide o potrebné informácie, musíte vyplniť žiadosť, ktorá obsahuje vaše osobné údaje a tiež informácie o pôžičke, čo nám pomôže získať úplnú dokumentáciu podmienok pôžičky a dohody o zmluve, ktoré sa od vás očakávajú podpísať, a odoslať ak ste spokojní, vráťte sa spoločnosti na schválenie. Zašlite nám e-mail: (williamposcoskiloaninvesmnet@gmail.com) AKO SA ZAREGISTRUJEM? Vyplňte tento formulár žiadosti na pokračovanie: ŽIADOSŤ O ÚVER Celé meno: ................. Krajina............. Štát: ............ Mesto: ......... Telefónne číslo:................. Výška pôžičky: ........ , Mesačný príjem:...... Povolanie: ................... ... , Výpožičná doba: ...................... ................ Účel pôžičky: ....................... ........... Emailová adresa: ...................... ................ Už ste sa prihlásili? ................... Ponuka pôžičky platí teraz Poďakovať Pán William Poscoski
Neregistrovaný - Pán William Poscoski, 7.9.2020 12:08, williamposcoskiloaninvesmnet(`na`)gmail.com
Finančné starosti dnes bola história, spomienka, ktorá sa nevymaže ani za milión rokov, bol som ohromený, keď moja banka zavolala spoločnosti, že na môj bankový účet bolo foreseených 45 000,00 eur. Som vďačný pánovi Ramsayovi za finančnú pomoc. Len minulý piatok som hľadal urgentnú pôžičku na zaplatenie svojich dlhov a na operáciu môjho kolena. Počas hľadania na tejto stránke som videl odporúčanie, ktoré hovorí, že pán Ramsay R pomáha ľuďom s finančnou pomocou a sú tou pravou spoločnosťou, ktorá sa ich opýta. or finančnú pomoc. Skopíroval som ich e-mailovú adresu a poslal svoju žiadosť na adresu info_ramsayloaninvestment@yahoo.com. Advokát spoločnosti mi poslal e-mailom podmienky pôžičky a zmluvu na podpísanie or niekoľko hodín neskôr, keď boli peniaze foreseené na môj bankový účet. dnes je najlepší deň môjho života konečne môžem zaplatiť svoje dlhy a operáciu môjho kolena. I try príspevok je od šťastnej matky. využívam túto príležitosť na informovanie ľudí, ktorí dnes potrebujú pomoc s kontaktovaním tejto spoločnosti. skutočne tvrdo pracujú, aby pomohli ľuďom v núdzi, sú dôveryhodní. prinesú vám finančnú slobodu a šťastie. kontaktujte ich práve teraz pomocou tohto e-mailu info_ramsayloaninvestment@yahoo.com K dispozícii tiež kontakt na Whatsapp +1321 522 0819 E-mail: tim_loanfirm@aol.com
Neregistrovaný - Ann, 15.9.2020 10:20, tim_loanfirm(`na`)aol.com
Ponuka pôžičky @ 2% Kontaktujte nás hneď, Názov: Krajina: Množstvo: Trvanie: Telefónne číslo: Pre viac informácií nám pošlite e-mail na adresu floraconey12@gmail.com
Neregistrovaný - Roy, 2.11.2020 15:50, floraconey12(`na`)gmail.com
Som sama s dvoma deťmi a žijeme len z mojej výplaty 700-800eur mesačne a keď zaplatím všetko bude tam asi 100euro mesačne. Potreboval som úver Čítal som o úvere od ženy menom Laura, požiadal som o 30 000 EUR na zlepšenie svojho života, čo bolo zatiaľ najlepšie rozhodnutie. Bolo mi schválených 30 000 EUR. Splácanie začnem budúci mesiac. Ak potrebujete úver, verte mi, najlepší kontakt na spoločnosť je uver.spolocnosti@yahoo.com. Sú čestnou spoločnosťou.
Neregistrovaný - ivana fullova, 5.3.2021 17:44, uver.spolocnosti(`na`)yahoo.com
Dostal som tiež úver od spoločnosti Laura, áno, táto spoločnosť ponúka legitímny úver, ich služba je rýchla. Moja pravda z evanjelia Budem radiť všetkým, ktorí potrebujú úver, kontaktujte ich, pretože dobrá spoločnosť sa ťažko hľadá. táto dáma je dobrá kresťanská matka a pravdivo hovorí o Bohu, ktorý som schopný zabezpečiť pre svoje deti a zaplatiť všetky svoje dlhy. tu je e-mail na kontaktovanie kreditu uver.spolocnosti@yahoo.com Marika
Neregistrovaný - Marika, 7.3.2021 17:03, uver.spolocnosti(`na`)yahoo.com
Moja pôžička na auto v hodnote 23 000 eur bola práve vložená na môj účet, veľmi pekne ďakujem spoločnosti LAPO MICRO FINANCE. Budem hovoriť o vašich službách s ľuďmi v mojom okolí, ktorí potrebujú pôžičku alebo finančnú pomoc, pretože na mňa urobila dojem vaša rýchla odpoveď. hej, chlapci, ak potrebujete pôžičku, neváhajte kontaktovať zákonného veriteľa so 100% zárukou: e-mail: lapofunding960@gmail.com
Neregistrovaný - Martin O'brian, 21.6.2021 00:19, markanderson9600(`na`)gmail.com
Gratulujem všetkým. Roland Johnson, muž z West Allis, ktorý vyhral v lotérii 768 miliónov dolárov, vám píše, že Google poslal vašu e-mailovú adresu v rámci spojenectva s Facebookom, aby odo mňa dostal 2 400 000,00 EUR, keďže som sa rozhodol dať časť jeho výhier. pre charitatívne organizácie, jednotlivcov a organizácie. kontaktujte ma pre viac informácií na: Mrrolandjohnson62@gmail.com
Neregistrovaný - Mr roland Johnson, 28.10.2021 07:01, mrrolandjohnson62(`na`)gmail.com
Súrne potrebujete spoľahlivú úverovú spoločnosť, ktorá vám pomôže so skutočným úverom? Prosím, kontaktujte pani Jorge Graceovú, ktorá prevádzkuje vládou schválenú pôžičkovú firmu, pomohli mi s pôžičkou 90000 na rekonštrukciu môjho domu a tiež pomohli mnohým pôžičkám ľuďom s rôznymi druhmi pôžičky, ak potrebujete naliehavú pôžičku bez toho, aby bola prosím kontaktujte ich na ich firemnej súkromnej adrese {jorgegraceloanfirm@gmail.com} Boh im žehnaj za ich dobrú prácu Laura
Neregistrovaný - Janecka, 31.10.2021 21:43, jelenysantos1(`na`)gmail.com
Ponúkame pôžičky s 2%, ponúkame pôžičky na konsolidáciu dlhov, podnikateľské pôžičky, súkromné ​​pôžičky, pôžičky na autá, hotelové pôžičky, študentské pôžičky, osobné pôžičky Pôžičky na refinancovanie domácnosti, pre viac informácií e-mail: richardcosmos5@gmail.com
Neregistrovaný - Richard, 2.11.2021 01:51, richardcosmos5(`na`)gmail.com
Jedným slovom wow!! Nemôžem uveriť, že prostriedky sú už na mojom účte. Ďakujem, ďakujem, ďakujem! Z zvyčajne dlhej, zdĺhavej a zastrašujúcej práce ste urobili veľmi príjemný a efektívny zážitok. Nemôžem vám a pani Karin Sabine Loans dostatočne poďakovať. Pani Karin Sabine Pôžičky za skvelý systém a vy za skvelé služby. Obaja ste fakt úžasní! ak potrebujete naliehavú pôžičku, môžete im poslať e-mail na adresu sabinhelps@gmail.com alebo whatsapp her na +34632517257
Neregistrovaný - suyin feng, 9.11.2021 01:17, suyinf005(`na`)gmail.com
Ste obchodník alebo žena? Ste vo finančnom chaose alebo potrebujete peniaze na rozbehnutie vlastného podnikania? Mali by pôžičky splatiť dlh alebo splatiť účty alebo začať pekný biznis? Máte nízke kreditné skóre a je pre vás ťažké získať kapitálový úver od miestnych bánk/iných finančných inštitúcií? Potrebujete úver alebo financie z akéhokoľvek dôvodu, ako napríklad:. E-mail: sabinhelps@gmail.com whatsapp na +79267494861
Neregistrovaný - Karin Sabine, 6.1.2022 06:14, sabinhelps(`na`)gmail.com
Chcem sa len veľmi pekne poďakovať pánovi Petrovi Bol som obeťou podvodu, ale keď som videl príspevok o pôžičke o tom, ako žena s tromi deťmi dostala pôžičku od pána Petra, bol som zdrvený. Práve som dostal pôžičku schválenú 10. mája 2021 a pôžičku som dostal 15. mája 2021. Ak ste vo finančnej kríze, neváhajte kontaktovať tohto súkromného veriteľa, ktorý poskytuje pôžičku s úrokovou sadzbou celkovo 2 %. svet. Získajte legitímnu pôžičku v ponuke pán Peter v hodinách a prestaňte strácať čas s falošnými veriteľmi. Kontaktujte ich teraz prostredníctvom e-mailovej adresy peterhelps01@outlook.com Ďakujem, ďakujem
Neregistrovaný - andrew, 15.1.2022 03:15, faithuppa(`na`)gmail.com
Hľadáte pôžičku na splatenie dlhu a založenie vlastného podnikania? chodíte všade, ale stále sa vám nedarí získať legitímnu pôžičkovú spoločnosť, ktorá vám požičia? Tu je vaše konečné riešenie. Môžeme vám poskytnúť akúkoľvek sumu, ktorú potrebujete, vo výške 3% za predpokladu, že bez problémov splatíte v stanovenej lehote. Prihláste sa teraz a kontaktujte nás pre ďalšie podrobnosti prostredníctvom e-mailu nižšie. E-mail: mrrolandjohnson62@gmail.com
Neregistrovaný - Mr roland Johnson, 29.1.2022 04:41, mrrolandjohnson62(`na`)gmail.com
Chcem požičať Karin Sabine pôžičku 10 000 EUR. ak potrebujete naliehavú pôžičku, vyhnite sa podvodom od falošných poskytovateľov pôžičiek a požiadajte o skutočnú pôžičku prostredníctvom e-mailovej spoločnosti sabinhelps@gmail.com whatsapp +1 (689) 247-6462
Neregistrovaný - Saivis Bormanis, 31.1.2022 03:20, saivisbormanis(`na`)outlook.com
Volám sa Kersten Dieter, dnes som veľmi šťastný, keď som dostal svoju pôžičku vo výške 7 000 eur od správy majetku sabinhelps, môžete kontaktovať agentku Karin Sabine sabinhelps@gmail.com alebo whatsapp +1 (689) 247 6462 pre podrobnejšie informácie o tom, ako získajte svoju pôžičku, nezabudnite jej povedať, že vás odporúčam
Neregistrovaný - Saivis Bormanis, 1.2.2022 01:28, saivisbormanis(`na`)outlook.com
Moje meno je Kersten Dieter, dnes som veľmi rád, že dostanem svoju pôžičku vo výške 7 000 EUR od správy nehnuteľností sabinhelps, môžete kontaktovať Karin Sabine sabinhelps@gmail.com alebo whatsapp +1 (689) 247 6462, aby ste získali ďalšie podrobnosti o tom, ako ak chcete získať pôžičku, nezabudnite jej povedať, že som vás odporučil
Neregistrovaný - Kersten Dieter, 4.2.2022 21:42, kerstendieter975(`na`)gmail.com
Ahoj! Potrebujete úver? Som registrovaný a spoľahlivý veriteľ, poskytujem pôžičku ľuďom, ktorí majú finančné ťažkosti, ľuďom, ktorí sa snažia splatiť školné účty, tým, ktorí sa snažia kúpiť auto alebo tam založiť vlastný podnik, dodávateľom a vládnym agentúram. Pre viac informácií alebo formulár žiadosti o pôžičku nás kontaktujte e-mailom: (thompson.loanservice@gmail.com) Zvládanie. whatsapp: +27632656050 Kontaktujte kredit Speedy teraz !!!
Neregistrovaný - Gary thompson, 7.2.2022 21:51, thompson.loanservice(`na`)gmail.com
Potrebujete úver? osobné pôžičky? podnikateľské pôžičky? hypotekárne úvery? poľnohospodárstvo a financovanie projektov? poskytujeme všetky druhy pôžičiek za 2% úrokovú sadzbu! Kontaktný email; (dakany.endre@gmail.com) Ponuka urgentných pôžičiek.
Neregistrovaný - Endre, 17.2.2022 02:34, dakany.endre(`na`)gmail.com
Potrebujete úver? osobné pôžičky? podnikateľské pôžičky? hypotekárny úver? Poľnohospodárstvo a financovanie projektov? Poskytujeme všetky typy pôžičiek s úrokom 2%! Kontaktný e-mail: dakany.endre@gmail.com
Neregistrovaný - Endre, 25.2.2022 00:10, dakany.endre(`na`)gmail.com
Kontaktujte nás pre viac informácií o našej ponuke pôžičiek a my vyriešime váš finančný problém. kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu: sabinhelps@gmail.com s telefónnym číslom: +1 (689) 247 6462 (Volať / Čo je aplikácia)
Neregistrovaný - Karin Sabine, 16.4.2022 03:13, sabinhelps(`na`)gmail.com
Potrebujete peniaze? Môžete sa obrátiť na nás. Ponúkame najľahšie pôžičky do 50 000 Eur bez ručiteľa a pôžičky na bývanie do 100 000 Eur bez založenia nehnuteľnosti. Platí pre celú SR, s peniazmi do 24 hodín. Info online: haviarova768@gmail.com
Neregistrovaný - haviarova jarmila, 5.10.2022 23:43, haviarova768(`na`)gmail.com
Potrebujete úver? súkromná pôžička? Podnikateľské pôžičky? Hypotekárny úver? Poľnohospodárske a projektové financovanie? Ponúkame všetky typy pôžičiek s úrokovou sadzbou 2%! Kontaktná e-mailová adresa: (dakany.endre@gmail.com) Potrebujete úver?
Neregistrovaný - Dékány, 24.4.2023 03:04, dakany.endre(`na`)gmail.com
Chcel by som vás všetkým odporučiť dôveryhodnému a úprimnému veriteľovi súkromných pôžičiek, ktorý mi schválil moju pôžičku v priebehu niekoľkých hodín po toľkých neúspešných pokusoch získať pôžičku, bol som prekvapený a šťastný, že ma súkromný veriteľ zachránil a ponúkol mi pôžička s 2% úrokovou sadzbou, kontaktujte ju teraz, ak potrebujete naliehavú pôžičku E-mail: christywalton355@gmail.com
Neregistrovaný - Wagner Clerk, 5.8.2023 20:11, christywalton355(`na`)gmail.com
Pozor, záujemcom ponúkame urgentné pôžičky, sme rýchli a spoľahliví. nech už je vaša situácia akákoľvek, vieme vám pomôcť. Úverom sme pomohli ľuďom na Slovensku. náš kredit je 100% zaručený. prosím kontaktujte nás teraz prostredníctvom info.annie_finance0@yahoo.com, pošleme vám e-mailom postup a zmluvu.
Neregistrovaný - Maria, 9.9.2023 13:16, info.annie_finance0(`na`)yahoo.com
volám sa Geišberg, včera som dostal úver od spoločnosti Annie Finance Company, nikdy som neveril, že na tejto stránke stále existujú legitímne pôžičkové spoločnosti, kým som si neprečítal príspevok od Márie, po prečítaní komentára som bol presvedčený, pretože som o tom cítil úprimnosť komentovať. Finančnú spoločnosť Annie budem hodnotiť 10/10, pretože ich postup je jednoduchý, žiadna hra ani klamstvá. po prihlásení som podpísal zmluvu a boli potrebné údaje o mojom účte. ako bolo sľúbené v zmluve do 24 hodín boli peniaze pripísané na môj účet v slovenskej banke. som čestný žijem v Trenčíne, neklamem som čestný človek, informujte sa o pôžičke od tejto spoločnosti dúfam, že ju dostanete. e-mailová adresa spoločnosti info.annie_finance0@yahoo.com
Neregistrovaný - Geišberg, 5.12.2023 05:46, info.annie_finance0(`na`)yahoo.com
Dobrý večer všetkým, som z Bratislavy, volám sa Zuzana. Za posledné dva roky som skúšal rôzne online pôžičkové spoločnosti, nemohol som získať pôžičku, za posledné 2 roky som mal zlé skúsenosti. Je mi absolútnym potešením informovať vás, ako som sa dozvedel o spoločnosti Annie, minulý týždeň vo štvrtok po prečítaní príspevku o tejto spoločnosti na tejto stránke som neveril tomu, čo bolo na plagáte, až kým som sa nerozhodol skúsiť šťastie, dokonca som neveril brať túto spoločnosť vážne, myslel som si, že každý z nich je rovnaký, pani Annie sa osvedčila ako zodpovedná a skvelá pôžičková spoločnosť, získal som uznanie tejto spoločnosti, som na túto spoločnosť naozaj hrdý, veľmi som si užil krátky čas spolupráce s Annie Finance Company, keď som žiadal o úver, táto spoločnosť je skutočne cenná a pomáha ľuďom, táto spoločnosť neberie ľuďom peniaze, sú pravdovravní a pripravení pomôcť tým, ktorí to potrebujú. verte mi, keď poviem, že táto spoločnosť je spoľahlivá a okrem toho, že je to užitočný človek so súcitným prístupom, nebudú vám klamať, skutočne vám pomôžu s peniazmi, ak máte otázky, píšte na info.annie_finance0@yahoo.com.
Neregistrovaný - Zuzana, 11.12.2023 18:22, info.annie_finance0(`na`)yahoo.com
Potrebujete úver? V takom prípade pošlite e-mail na adresu: dakany.endre@gmail.com Potrebujete úver? osobné pôžičky? podnikateľský úver? vzájomné? Poľnohospodárstvo a projektové financovanie, RÝCHLE PÔŽIČKY. Potrebujete pôžičku na splatenie svojich dlhov, zaplatenie účtov alebo začatie dobrého podnikania? ? Ponúkame všetky typy pôžičiek s 2% úrokom! Kontaktná e-mailová adresa: (dakany.endre@gmail.com) Naliehavá ponuka pôžičky.
Neregistrovaný - Potrebujete úver? V takom prípad, 18.1.2024 20:13, dakany.endre(`na`)gmail.com
Potrebujete úver? V takom prípade pošlite e-mail na adresu: dakany.endre@gmail.com Potrebujete úver? osobné pôžičky? podnikateľský úver? vzájomné? Poľnohospodárstvo a projektové financovanie, RÝCHLE PÔŽIČKY. Potrebujete pôžičku na splatenie svojich dlhov, zaplatenie účtov alebo začatie dobrého podnikania? ? Ponúkame všetky typy pôžičiek s 2% úrokom! Kontaktná e-mailová adresa: (dakany.endre@gmail.com) Naliehavá ponuka pôžičky.
Neregistrovaný - Endre, 18.1.2024 20:16, dakany.endre(`na`)gmail.com
Potrebujete skutočnú online pôžičku na zabezpečenie svojich účtov? Začiatok nového podnikania? Potrebujete osobnú pôžičku? o Podnikateľský úver, požiadajte o rýchlu a pohodlnú pôžičku na začatie nového financovania svojich projektov s najlacnejšou úrokovou sadzbou 2%. Potrebujete pôžičku v akejkoľvek výške? Zamietla banka alebo úverová spoločnosť vašu žiadosť o úver z dôvodu slabého úveru alebo nedostatku zábezpeky? a potrebujete naliehavú osobnú alebo podnikateľskú pôžičku na refinancovanie vášho podnikania, platenie účtov, vyriešenie problémov so zlými úvermi, kúpu a vlastníctvo vášho domu? atď. kontaktujte nás teraz prostredníctvom e-mailu: (richardcosmos5@gmail.com) Ponuka pôžičky
Neregistrovaný - Richard, 18.1.2024 20:39, richardcosmos5(`na`)gmail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!