lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Biela, mám ťa rád...

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 6.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

Ani jedno leto nebola ešte biela farba taká aktuálna ako tento rok. Biela na šport, do spoločnosti, do práce aj za romantikou, také je heslo tých, čo milujú túto farbu nevinnosti, čistoty, nehy, ale aj chladu, sterility a kontrastu.

 

Ak k bielej pridáte pár volánikov, niektorý z prírodných materiálov a čisto biele doplnky, nemáte čo pokaziť. Biely nohavicový kostým s tzv. námorníckymi nohavicami, ktoré majú do rozšírenej časti vkladaný mušelín, alebo čipku, pokojne doplňte bielym topom. K bielym šatám si vezmite biely klobúčik, opasok, náramok, hodiny, bižutériu, kabelku a tento rok módny dlhý šál. Nič nepokazíte ani bielymi perlami, alebo kvetmi vo vlasoch. Výborne sa nosia biele texasky s bielym tričkom, alebo s bielou „sedliackou“ blúzkou. Pod biele oblečenie patrí samozrejme biela bielizeň. K šatám bez ramienok sa nosí podprsenka s odopínateľnými ramienkami, alebo s priesvitnými tzv. neviditeľnými ramienkami zo silikónu. Biela push-up podprsenka prekrásne zaokrúhli vaše ňadrá a výborne sa hodí pod biele elastické tričká zvodne priliehajúce na telo, spod ktorých cudne hľadí na svet opálený pupček. Bielu košieľku s nohavičkami si môžete obliecť pod biely rozopnutý kabátik s výšivkou, vhodne doplnený bielym slameným klobúkom s bielou mašľou. Vzdušné a pohodlné biele šaty bez rukávov prestrihnuté pár centimetrov nad driekom si môžete obliecť aj bez podprsenky. Veľmi romanticky bude pôsobiť, ak vám bude trčať nad členkami kúsok bielej čipky zo spodničky. Biele šaty a kostýmčeky vhodne doplňte bielymi alebo perleťovými gombíkmi, malým bielym šálikom, alebo bielym krištáľovým náhrdelníkom. Nezabudnite na biele nechty a biely tieň na očné viečka. A ak by vám bola z tej bielej zima, doplňte ju niečím zlatým.     


Diskusia k článku:

joj az sa na to nedobre pozera :-)
Neregistrovaný - , 6.5.2002 08:32
je to super, nemusi byt iba jeden odtien bielej dokopy
Neregistrovaný - elka-telka, 6.5.2002 13:49
podla mna su biele podprsenky najlepsie....a nie kadejake zelene fialove je to otrasne
Neregistrovaný - , 20.12.2005 20:40
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!