lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Teľacina s bylinkovým povrchom

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 29.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

1kg teľacích kolien z hornej časti, 1 lyžička soli, 1 lyžička mletého čierneho korenia, 2 lyžičky rozmarínu, 2 lyžičky tymianu, 2 lyžice oleja, 750g zemiakov, 400g mrkvy, 200g cukín, ¼ l kuracieho vývaru, 3 lyžice masla

Mäso dobre ponatierame koreninami, aby sa vytvorila plynulá vrstva. Na pekáči s rozpáleným olejom mäso pečieme. Občas ho obrátime a podlejeme vodou, aby bolo dno vždy trochu vlhké. Očistenú mrkvu, cukinu a zemiaky nakrájame na 0,5 cm hrubé plátky. Zeleninu pridáme k mäsu 40 minút pred dopečením. Zalejeme vývarom, osolíme, okoreníme a obložíme kúskami masla. Počas dusenia párkrát premiešame.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!