lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
2 tém, a 13 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 18. Október, , Dnes oslavuje Lukáš
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kelčeky

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 11.7.2002
späť
Späť

Poslať
 

500 g kelu, 150 g zvyšku kuracieho pečeného mäsa, 30 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, mleté zelené korenie, vegeta, čerstvý majorán, 1 vajce, 100 g strúhanky, olej
 

Kel dobre opláchneme, vložíme do osolenej vody a uvaríme. Keď je uvarený, pomelieme ho spolu s cesnakom, mäsom a cibuľou. Potom dochutíme mletým korením, vegetou, majoránom, pridáme vajce, strúhanku a všetko spolu dobre premiešame. Z pripravenej zmesi  vytvárame malé placky, ktoré opečieme na rozpálenom oleji zo všetkých strán. Výborne chutia ako príloha k studenej paradajkovej polievke.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!