lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
2 tém, a 16 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 17. December, , Dnes oslavuje Kornélia
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vedomostný kvíz 30

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 30.7.2002
späť
Späť

Poslať
 


1. Ktorá planéta je najteplejšia?
a) Venuša b) Merkúr  c)  Jupiter

2. Približne koľko druhov žralokov poznáme?
a) 32 b) 340 c) 3600

3. Čo bol Parthenón?
a) Egyptský boh b) opevnené mesto c) chrám v Aténach

4. Na ktorom území sa nachádzal Kanaan? Na území dnešného:
a) Izraela b) Afganistanu c) Iraku
5. Z čoho sa vyrába papier?
a) z trstiny b) synteticky c) z dreva
6. Koľko druhov žiarenia poznáme?
a) 1 b) 3 c) 7
7. Čo bol deň D?
a) vylodenie v Normandii b) deň nezávislosti c) koniec 2. svetovej vojny
8. Čo bola neolitická revolúcia?
a) stavba prvých obydlí b) prechod od zberu k chovu c) koniec praveku
9. Kde pristál K. Kolumbus, keď objavil Ameriku?
a) na Hawaiských ostrovoch b) na Kube c) na San Salvadore
10. Kto hrá partnera Willa Smitha vo filme Muži v čiernom 2?
a) Tomy Lee Jones b) Al Pacino c) Robert de Niro
11. Ktorý vták spí vo vzduchu?
a) kolibrík b) dážďovník c) kondor
12. Približne koľko percent Zeme pokrývajú oceány?
a) asi 50 % b) asi 60 % c) asi 70 %
13. Aká vesmírna loď pristála ako prvá na Mesiaci?
a) Apollo 11 b) Discovery c) Challenger

 


1.a
2.b
3.c
4.a
5.c
6.b
7.a
8.b
9.c
10.a
11.b
12.c
13.a

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!