lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jennifer Lopezová

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 2.8.2002
späť
Späť

Poslať
 

Je exoticky krásna, predala milióny hudobných nosičov a napriek minimálnemu talentu nakrúca stále nové filmy za obrovské honoráre. Jej okrúhle pozadie sa  stalo módnym hitom. Ženy navštevujú plastických chirurgov s požiadavkou na silikonový zadok v štýle Jennifer. Občas vychvaľujú jej nohy a občas ju podvádza aj posledný manžel. Alebo ona jeho?.  Občas vyhrá „cenu“ za najlepšie oblečenú ženu planéty a občas je na vrchole rebríčka ľudí bez vkusu. Nebráni jej to mať vlastnú módnu značku. Mala aj vlastný parfém, ktorý sa po krste rozhodla kvôli alergickej reakcii niekoľkých novinárov zlikvidovať a vlastnú reštauráciu. Madonna ju nenávidí a kráľovná Alžbeta II. ju považovala za dosť významnú osobnosť na to, aby s ňou vo svojom paláci povečerala. Kontroverzná a nesmierne slávna Jennifer Lopézová.

Usilovnosť ruže prináša

Narodila sa v jednej z najchudobnejších štvrtí New Yorku v Bronxe. Jej portorikánsky rodičia ju a jej sestry Lyndu a Leslie vychovávali s mimoriadnou prísnosťou. Hlavný pojem bola disciplína a pobožnosť. Rodičia verili, že z dcéry budú mať právničku. J. Lo, ako ju nazval jej najkontroverznejší milenec Puff Daddy, však chcela tancovať. Tak veľmi, že od piatich rokov dochádzala na hodiny tanca linkou číslo 6. Chodila aj do hudobnej školy, spolu so svojimi súrodencami. Neskôr ochotne „ brigádničila“, len aby si mohla začať plniť sny. Doma pre jej umeleckú dráhu nemal nikto pochopenie. Jej otec, počítačový odborník považoval tanec za nemravný a nedôstojný spôsob obživy. Bojovníčka Jennifer sa však nemienila pýtať. Vychovávali ju tvrdo k cieľavedomosti a ctižiadosti, preto sa rozhodla kráčať vlastnou cestou. Aby spravila ústupok rodičom, zamestnala sa v advokátskej kancelárii. Cez deň podávala kávu a overovala podpisy, po večeroch chodila do tanečnej školy. Jej učiteľ rýchlo rozpoznal talent a začal jej dohadzovať vystúpenia v kluboch. Napokon sa dostala do tanečnej skupiny a dokázala si zarobiť 800 dolárov týždenne. Medzitým obsluhovala v reštaurácii speváčky Glorie Estefanovej, čo ju mimoriadne ubíjalo, ale z niečoho musela zaplatiť nájomné. Celý čas vedela, že má na viac. Neustále v sebe živila sen o Hollywoode.

V žiari reflektorov

V roku 1990 dostala malú úlohu v seriály In Living Color. Pri nakrúcaní seriálu z prostredia farebných mládežníkov podľahla čaru kamery. Onedlho získala malú úlohu vo Vlaku plnom peňazí. Prielomovým  pre jej hereckú kariéru však bol  až rok 1995, kedy dostala úlohu vo filme Selena. Za biografický film mapujúci osudy mexickej umelkyne, ktorú po koncerte zavraždil jej fanúšik dostala Zlatý glóbus. Aj keď kritici tvrdili, že ho dostala za dobre tvarovanú postavu a tanečné kreácie, úspech jej už nemohol nikto vziať. Jej filmová kariéra je doplnená  filmami U-Turn, Anakonda, Zakázané ovocie, Cela, Policajtka, Svadby podľa Mary. Momentálne sa do kín chystá jej nový film Dosť, v ktorom stvárňuje týranú ženu. Jej jedinou šancou na nový život je vražda.

Honoráre stúpajú spolu so sebavedomím

Sny sa plnia, rovnako ako kontá. Za film Gigli, ktorý však do kín dorazí až v budúcom roku , si odniesla honorár dvanásť miliónov dolárov. Napriek tomu, že o jej hereckom umení mnohí kritici pochybujú, patrí medzi najlepšie platené herečky sveta a vždy priláka do kín dostatok divákov. Netrpí komplexmi menejcennosti napriek tomu, že ako správna Portorikánka stále pekne priberá a ako správna hviezda Hollywoodu zasa chudne.  Svoje telo si pre istotu dala poistiť.

Jej spevácky a tanečný talent zatiaľ nespochybnil nikto. Každý z jej albumov sa predajnosťou šplhá na vrchol. Jej klipy sú pravidelným spestrením vysielania hudobných kanálov. Má už aj peknú zbierku hudobných ocenení a pri práci je na seba naozaj tvrdá.

Život v akváriu

Najzaujímavejšie je však rozhodne jej súkromie. Väčšina ľudí, ktorí s ňou prichádzajú do styku tvrdí, že dokáže byť neznesiteľná. Napriek tomu, že pochádza z veľmi chudobných pomerov, či práve preto, má šialené hviezdne maniere. Pije iba vodu Evian, v jej šatni musia vždy byť biele ľalie a žlté ruže. Šatňa musí byť priestorná a vybavená dokonalou kúpeľňou. Požiadavky na priestor sú pochopiteľné.  Kým sa totiž pripraví jedna autorizovaná fotografia pre médiá, poskakuje okolo nej štáb dvadsiatich ľudí. Boh ochraňuj vizážistu, ak by zo svojou krásou nebola dostatočne spokojná. Svoju vizáž si vo všeobecnosti mimoriadne cení. V prvých rokoch jej kariéry jej často vyčítali, že je príliš guľatá.  Objavili sa aj fotografie jej mierne celulitických stehien. To však ešte nebola dostatočne slávna. Dnes sa v súvislosti s ňou hovorí už len o dokonale sexy krivkách a pravidelne sa umiestňuje v rebríčku najkrajších osôb sveta. Najradšej má oblečenie od Donatelly Versace. S bratom Tommyho Hilfingera pripravila aj vlastnú sexy kolekciu pre mladých. Vzorom jej bol zrejme jej „večný milenec“ Puff Daddy.
 
Nebezpečná 
                
Čo sa týka povahy, bola vždy kontroverzná.  Nikdy si nedáva servítku pred ústa a podarilo sa jej dourážať väčšinu stálic šoubiznisu. Najviac sa nenávidia s Madonnou. Jej najväčším problémom je samota. Matka jej nikdy nerozumela. Keď za ňou chcela ísť so svojím problémom, povedala jej „Mňa tvoje slzy nezaujímajú. Vybrala si si život v šoubiznise, tak ho ži a buď tvrdá.“  Život jej sestier je príliš odlišný od toho, čo žije ona. Dobre ju nechápe ani  dídžejka a ani  učiteľka hudby. Medzi smotánkou si kvôli svojej komplikovanosti a prostorekosti  nenašla priateľku, na chlapov nemá šťastie. Problém bude v tom, že miluje tvrdých a ostrieľaných harcovníkov zo šoubiznisu a hlavným kritériom je mužná krása. Ona sama sa snaží  byť dokonalá a to len prehlbuje jej osamelosť. 
 

Prvý raz sa zasnúbila v pätnástich rokoch s najkrajším chlapcom z jej štvrte Davidom Cruzom. Napokon sa vďaka výchove a zaneprázdnenosti vyhla osudu žien z Bronxu. Dnes mohla byť  mladou, chudobnou matkou obklopenou húfom detí. Napriek tomu sa jej predstava rodiny stále spája so sobášom a túži aj po deťoch. V roku 1997 sa po krátkej známosti vydala za Kubánca Ojaniho Nou, ich manželstvo však nevydržalo ani rok. Ona jemu vyčítala, že je málo ambiciózni, on jej, že je priveľmi ambiciózna. On podvádzal ju a ona jeho. Nerozišli sa v zlom. Momentálne jej vedie kubánsku reštauráciu Madra´s a stal sa jedným z dôvodov rozpadu jej terajšieho manželstva. Chvíľu po rozvode sa stretla s ďalšou láskou Puffom Daddym. Je to muž, s ktorým zažila mimoriadne búrlivý a médiami prepieraný vzťah. Tento kontroverzný rapper s obľubou meniaci mená, skrotil neskrotnú Jennifer. Milovala ho a poslúchala na slovo. Kvôli nemu ju opustil jej manažér Eric Hold. Kvôli nemu si posedela vo väzení. Možno sa jej tá skúsenosť zíde v tvorbe. Napokon ich láska po dvoch rokoch zhasla. Podľa nej bol na príčine fakt, že kým ona je domácky a rodinne založená žena ???, Daddy zbožňuje večierky, výtržnosti a neviazaný životný štýl. Dôvodom však mohla byť aj obrovská rapperova žiarlivosť a výstupy, ktoré jej robil kvôli milostným scénam vo filmoch. Ako by vôbec netušil, že je tam všetko iba „akože“.

Zvony znejú nad Calabasom

 Aby preukázala svoje rodinné založenie tak sa sedem mesiacov po rozchode so životnou láskou opäť vydala. Tentoraz bol jej vyvoleným  tanečník a choreograf Cris Judd. Na svadbe hviezdy a tanečníka z jej skupiny sa v septembri 2001 zišlo 170 prominentných hostí. Nevesta žiarila v nádherných šatách od Valentína a verila vo večnú lásku. Aj  fanúšikov dojala táto romantika. Po svadobnej ceste v Taliansku, kde párik pobudol pár dní  u Donattely Versace,  urobila zo svojho manžela  manažéra a pomocníka pri svojich nových projektoch. Idyla nevydržala dlho. Už od júna tohto roku je pár odlúčený a Jennifer  podala o rozvod.  Možných dôvodov je viac. V prvom rade ide o žiarlivostné scény, ktoré jej Cris robil pri nakrúcaní nového filmu Gigli. Prišlo to dokonca tak ďaleko, že ho musela nechať z ateliéru vykázať. Jeho reakcia bola naozaj nezvyčajná. Našiel si milenku a nechal sa s ňou pristihnúť. Jedným z dôvodov jeho nerozumného správania, mohli byť už spomínaní bývalí. Cris nemohol preniesť cez srdce, že reštauráciu jeho ženy vedie jej bývalý manžel Ojani a ani to, že médiá sa začínajú zamýšľať nad opätovným vzplanutím lásky medzi J. Lo a Puffom Daddym. Ten sa pri príležitosti jej svadby nechal počuť, že mu vrazila do srdca jedovatý šíp. Je možné, že ten šíp vrátil späť, aj keď fámy o ich opätovnej láske popiera. Zdá sa, že život krásnej a bohatej hviezdy nie je idylický. Kým však stihne vystriedať 12 manželov, ako Liz Taylorová poteší množstvo novinárov aj čitateľov. Na to aby ju samota úplne zlomila, je totiž Jennifer príliš silná. Dúfajme.         


Diskusia k článku:

Vážení, nie som síce na babenky, ale pri tejto žene "slintám":)Je nádherná!!!
Neregistrovaný - Bellezza , 2.8.2002 06:35
showbiznis ju dostane,s takym sadomasochistickym spravanim to dotiahne k svojej rivalke madonne coby dub,alebo sa z nej stane troska ala m.carey ... nema pokoj v dusi,jej mama ma pravdu
Neregistrovaný - , 2.8.2002 09:06
Preto je lepšie byť neslávny a mať pokojný a kľudný život.
Neregistrovaný - Bellezza , 2.8.2002 10:31
Preto je lepšie byť neslávny a mať pokojný a kľudný život.
Neregistrovaný - Bellezza , 2.8.2002 10:31
Nie je Skorpionka neviete? :o)
Neregistrovaný - Lila, 2.8.2002 14:58
skorpionka urcite nie je, narodena je niekedy tusim v septembri:(
Neregistrovaný - smile, 4.8.2002 08:31
Narodila sa 24.7.70
Neregistrovaný - Iva, 5.8.2002 10:56
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!