lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Naplňte svoje sny

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 4.10.2002
späť
Späť

Poslať
 

Sny a túžby – bez nich by bol život nezmyselný a bezútešný. Sny a krásne predstavy nám každodenne poskytujú útechu, snením utekáme  pred nudnou a niekedy aj krutou realitou normálneho života. Mnoho z nich je takzvane obyčajných – mať zaujímavé zamestnanie, pekne zariadený byt, milujúceho partnera...Nuž a potom sú ešte aj sny, ktoré sú síce menej dosiahnuteľné, ale nie  nemožné – cesta okolo sveta, dva roky prázdnin, veľká vila s bazénom a telocvičňou...


A potom ešte existujú tie, ktoré patria definitívne do balíčka s nálepkou: Krásne, ale nesplniteľné. Každá z nás nosí svoje túžby a sny v sebe a život bez nich by bol smutný a chudobný. Ide len o to, správne odhadnúť, ktorý sen je tým obohacujúcim a prospešným a ktorý je iba povraz, ktorý nás zviazal a  nedovolí nám kráčať vpred.

Ako dosiahnuť, aby bolo splnenie snov reálne?
1 Venujte svoju snahu tým snom a túžbam, ktoré sa dajú splniť. Neplytvajte silou tam, kde je isté, že ju vynakladáte zbytočne.
2 Ak ste sa rozhodli splniť si svoj veľký sen, nerozptyľujte sa ďalšími. Sústreďte svoje úsilie jedným smerom.
3 Ak ide o komplikovanú a dlhodobú záležitosť, stanovte si jednotlivé etapy a postupné ,,medziciele“, ktoré v nich chcete dosiahnuť.
4 Dôkladne si premyslite, ako zasiahne vaše úsilie neskôr aj splnenie vášho sna ľudí navôkol. Nerealizujete sa na úkor niekoho z najbližších?
5 Ak nemáte stopercentnú istotu, poraďte sa s človekom, ktorému dôverujete a ktorý vám je blízky. Určite bude vedieť posúdiť, či je váš sen reálny a cesta k nemu správna.
6 A napokon si spomeňte na svojich rodičov. K čomu vás viedli, kde smerovali, o čom snívali oni sami? Neuskutočňuje sa prostredníctvom vás sen niekoho iného?

 


Diskusia k článku:

- Neplytvajte silou tam, kde je isté, že ju vynakladáte zbytočne.- .... hmmm, ale sny sú o tom aby sme ich snívali a nie sa dopredu vzdávali a považovali ich za zbytočne vynaloženú námahu, nie :-)))
Neregistrovaný - smile, 8.10.2002 10:25
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!