lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jamajský spevák Mikey Dread chcel vedieť, či sú na Slovensku pekné dievčatá

  Spracoval(a) : Iveta Michalíková
Dátum : 18.6.2003
späť
Späť

Poslať
 

Známeho jamajského speváka Mikeyho Dreada, ktorý bude jednou z hviezd novozámockého  hudobného festivalu Kozel Klikkfest 2003, pri podpisovaní koncertnej  zmluvy zaujímalo, či sú na Slovensku pekné dievčatá. Tak sme mu povedali, že sú, komentoval to s  úsmevom  zástupca organizátorov tohto podujatia Pavol Daněk z agentúry Rock Pop Bratislava. Trojdňový  hudobný maratón na ostrove Sihoť sa začne 10. júla a okrem Dreada  by sem  mali  hudobných fanúšikov prilákať aj členovia legendárnej islandskej funky  skupiny  Mezzoforte.

Kultový jamajský spevák, ktorý patrí spolu s Bobom Marleyim medzi  najvýraznejšie osobnosti svetového reggae, pricestuje na Slovensko v sprievode  desaťčlennej kapely The Controls Band. Ich požiadavky boli skutočne skromné, pretože  okrem keksov a iných maškŕt nechceli takmer nič. Dokonca  nepožiadali ani o alkohol a  nevadilo im, že namiesto päťhviezdičkového hotela sa budú musieť uskromniť v trojhviezdičkovom.  Paradoxne, najväčšie problémy organizátorom spôsobili spomínané  keksy, pretože značku, ktorú černošskí muzikanti požadovali, nepredávali ani na  Slovensku,  ani  v susednej Viedni. Na druhej strane podmienkou hudobníkov zo skupiny Mezzoforte bola kvalitná zvuková a nástrojová aparatúra, akú na Slovensku nik nevlastní. Preto ju  organizátori  budú  musieť priviezť až z Rakúska. Ich vystúpenie v Nových Zámkoch však  bude raritou, pretože sem pricestujú v pôvodnej zostave, a počas leta už nikde inde v strednej Európe hrať nebudú. Ďalšou perličkou festivalu má byť koncert formácie David Hodek Band, v ktorej účinkuje päťročný bubeník a jeho starý otec. Okrem toho zaujímavou bude  i hudobná šou nemeckej rockovej skupiny Bionic Angel. Jej členovia hrajú pred divákmi  vždy celí pomaľovaní a podľa Daněka na záver svojho vystúpenia plánujú podpáliť bicie.      


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!