lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jeseň/zima 2003

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 19.9.2003
späť
Späť

Poslať
 

Čas kedy budeme musieť vymeniť krátke svetríky za hrubšie roláky a zabaliť sa do bundy sa pomaly blíži. Presne tak, nekompromisná a sychravá jeseň je už za dverami a nové trendy s ňou. Výhodou však je, že nebudete musieť vymeniť celý šatník ak chcete držať krok s módou. Naďalej sa bude nosiť džínsovina, mini sukne, romantický a použitý vzhľad.

Ak patríte medzi tie dámy, ktoré by boli ochotné nosiť mini sukne za každých okolností, určite vás poteší, že sa ich nebudete musieť vzdať ani v tomto nepriaznivom ročnom období. Mini je stále in, ale k tomu aby ste neumrzli, vám pomôžu vysoké kozačky alebo farebné bavlnené nad-kolenačky. Staro-novým trendom budú krátke vlnené šaty, ktoré nás už zohrievali nejednu jeseň. Medzi ďalšie znovu ožívajúce trendy patrí tvíd. Či už na kabátoch, sukniach, nohaviciach alebo celých kostýmoch. Takže nič nepokazíte tým, ak zo skrine opäť vytiahnete kabát alebo sukňu, o ktorých ste si mysleli, že ich už nebudete potrebovať. Ďalším, nikdy neumierajúcim trendom zostáva džínsovina, ktorá je v tomto ročnom období veľmi praktická a aj pohodlná. Novými prvkami budú retiazky a spony, ktoré budú vytvárať punkový štýl. Látky budú jasné až svietivé, opäť ožíva trend striebornej a zlatej. Taktiež nastane návrat k 60.rokom, čo naznačuje aj väčšiu farebnosť. Čierno-biela je stále in, ale do popredia sa dostáva aj mnoho farebných kreácii na oživenie takého tmavého ročného obdobia. Taktiež nezabúdajme na romantický vzhľad, ktorý bude tvorený vrstvením látok. Táto jeseň bude veselá a zaujímavá a vy budete in za každých okolností, či sa už rozhodnete pre nové trendy alebo zostanete verná tým starým, ktorými nič nepokazíte.

 

Make-up
 V líčení aj naďalej používame jemné, pastelové odtiene a prirodzenosť. Odtiene sú neutrálne, najčastejšie hnedé alebo fialovo-šedé. Nezabúdajte ani na očné linky, ktoré však už nebudú také ostré ako sme ich poznali celé leto, ale mali by prechádzať do tzv. dymového efektu. Pery by mali byť veľmi jemné, skoro až telovej farby aby vám dodávali ten správny prirodzený vzhľad. Takže majte vždy po ruke jemný rúž alebo priesvitný lesk na pery s ochrannou proti vetru a nepriaznivému počasiu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!