lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Zapečené plnené rajčiaky

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 22.6.2001
späť
Späť

Poslať
 

700 gramov rajčiakov /8 kusov/, 200 gramov teľacieho mäsa bez kostí a šliach, 100 gramov šunky, 100 gramov zeleného hrášku, 50 gramov šampiňónov, 100 gramov masla, 100 gramov bešamelovej omáčky, soľ, mleté čierne korenie, 100 gramov tvrdého syra

Väčšie umyté rajčiaky v jednej tretine zrežeme a pomocou lyžičky odstránime jadrovník. Na časti masla udusíme teľacie mäso pokrájané na malé kocky, očistené šampiňóny a zelený hrášok. Počas dusenia pridáme šunku pokrájanú na kocky. Nakoniec do udusenej zmesi primiešame bešamelovú omáčku a mleté čierne korenie. Pripravené rajčiaky naplníme plnkou, prikryjeme tenkými plátkami syra, vložíme do vymastenej nádoby, v rozohriatej rúre zapečieme a hneď podávame.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!