lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Banánová strieška

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 1.3.2004
späť
Späť

Poslať
 

2 balíčky kakaových BeBe keksov, 1 vrecúško tortovej plnky v prášku(vanilkovej), mlieko, práškový cukor, 3-4 banány, 1 čokoláda na varenie, 2 lyžice oleja

Podľa návodu pripravíme z prášku vanilkový krém, z 250 ml mlieka a 2-3 lyžíc cukru. Na pás alobalu (asi 70 cm dlhý) uložíme tesne vedľa seba v 3 radoch po 7 keksov. Natrieme ich krémom. Na krém uložíme rovnakú vrstvu keksov a tiež ich potrieme krémom. Do prostriedku položíme rovné kusy banánov. Pomocou alobalu bočné pásy keksov zdvihneme a spojíme do „striešky“. Zabalený koláč dáme do chladu stuhnúť.

Čokoládu polámeme na kusy, dáme do misy, pridáme olej a vo vodnom kúpeli ju za stáleho miešania roztopíme. Polevou polejeme pripravený koláč, a keď stuhne (najlepšie v chladničke) pokrájame ho na rezy.
Dobrú chuť!

 


Diskusia k článku:

Zákusok je veľmi dobrý a príprava ľahká. Pri práci mi pomáhli moji 4 ročný a 6 ročný synovia. Veľmi sa tešili, že to zvládli takmer sami. Naša svokra sprvu ani ochutnať nechcela, že ona také neľúbi. Vnuci ju však presvedčili, aby ochutnala a veru si aj pridala.
Neregistrovaný - Martina, 24.3.2004 11:45
Ja tento zákusok poznám, ale s iným krémom (tvaroh, maslo...). Bol dobrý, ale veľmi ťažký na žalúdok. Toto určite vyskúšam.
Neregistrovaný - , 21.5.2004 08:28
Perfektná maškrta. Použila som čokoládový krém a biele aj tmavé BeBe. Najskôr som uložila tmavé BB, natrela plnkou, potom biele a na čoko krém. Vyzeralo to aj farebne super.
Neregistrovaný - horalka, 21.9.2005 13:15
Perfektné, vylepšila som to tak, že som prvú vrstvu natrela pikantným džemom , to znamená že som potrebovala som teda o niečo viac keksov. Výsledok výborný.
Neregistrovaný - Jana, 27.9.2005 20:46, jhatalova(`na`)ehs.sk
Super, velmi chutne a hlavne rychlo hotove, ale este rychlejsie sa strieska zjedla :-)
Neregistrovaný - Lindik, 10.3.2006 20:59
Ludkovaia moji zlati, velmi ma laka tato maskrta, ale ako citam tak citam, nepochopila som to s tym zdvihanim do striesky. A to uz mam cosi odvarene a odpecene. Bol by niekto tak laskavy a vysvetlil "blondine" co s tym? /nejak viac polopatisticky.../
Neregistrovaný - janas, 27.5.2006 00:31
no ja som miesto tortovej plnky pouzila tvaroh a maslo a bolo to omnoho zdravsie chutnejsie a lepsie to drzalo...a tu striesku urobis tak ze naukladas si do troch radov bebe po sedem potom davas plnku keksy atd...na konci uz mas na vrchu dva banany a potom tie bocne rady dvihnes tak aby v priereze vznikol rovnostranny trojuholnik.chapes?
Neregistrovaný - , 29.8.2006 09:02
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!