lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Čo ťa tlačí, nenos!

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 27.2.2001
späť
Späť

Poslať
 

Keď potrebujete kupovať podprsenku v nadmerných veľkostiach, alebo na jej ušitie treba minúť viac ako pol metra látky, radšej ju nechajte schovanú pod šatami , tak ako minulú sezónu. To však neznamená, že by ste nemali čítať ďalej. Pre vás je totiž tiež podstatné vedieť, že podprsenku nesmiete pri nosení cítiť, nesmie vás drieť jej materiál, kostice nesmú vyliezať a zapichávať sa vám do tela a na ramenách nesmiete mať modriny, keď si večer podprsenku zložíte. Našťastie podprsenka sa už nekupuje ako mačka vo vreci. Už len málokde vám povedia, že si ju nesmiete vyskúšať. Z takého obchodu rýchlo utekajte. Ale ani to, že sa v nej môžete v kabínke pokochať, lepšie je aj si pocvičiť, aby ste vedeli ako vyzerá v pohybe, ešte neznamená, že sa v nej správne zabývate. Najmä po predchádzajúcom období, keď sme si zvykli na voľnosť, lebo nosenie podprsenky pani móda prísne nepredpisovala. Keďže podprsenka, o ktorej hovorím, nie je práve lacný doplnok vášho šatníka dbajte pri jej kúpe na tieto rady :

Najhoršie je, keď sa vám podprsenka riasi. Najčastejším dôvodom tohto javu býva, že do nej nemáte čo dať. Ak ste si kúpili veľké číslo, skúste to so skromnosťou a doprajte si o číslo menší košík. K o š í k, nie podprsenku, inak sa nebude môcť nadýchnuť. Ak už menší neexistuje, skúste výplň. Niektoré podprsenky sa predávajú s výplňou, ak takú nemáte/ čo je vo vašom prípade škoda/, stačí odkukať systém a do podprsenky vložiť vhodný kúsok „nafukovača“.
Opačný problém majú dámy, ktoré nech robia čo robia, prsia im z podprsenky kypia ,ako keby sa najedli sódy bikarbóny. Zväčša stačí obehnúť pár obchodov a kúpiť si nie väčšiu podprsenku, ale podprsenku s väčším košíčkom. Ak by z nej kypeli napriek tomu, uvedomte si, že niet pomoci a ukazujte ich iba v úzkom kruhu rodiny.

Najhoršie je, že sa človek pri obliekaní podprsenky pozrie do zrkadla zväčša iba spredu. Ak je výhľad do údolia tak akurát, vaše sebavedomie stúpne a idete do toho. Hodíte si niečo ľahké priesvitné. Zlé je, že vaše okolie často odhalí, ako sa vám podprsenka vzadu ťahá hore. Okrem toho, že to vyzerá veľmi neesteticky, má to aj iný háčik. Znamená to, že ste si zvolili veľký objem pod prsiami. Dýcha sa vám síce ľahko, ale zato vaše okolie radšej zadržiava dych, aby nevybuchlo od smiechu. Niekedy tento efekt vytvárajú aj príliš napnuté ramienka. To je lepší prípad. Stačí ich uvoľniť. V druhom prípade, si budete musieť kúpiť novú podprsenku. Niekedy je, aj nie práve tučné telo, akési mastné. Podprsenka sa do neho vrezáva aj v objeme aj na ramenách. Sú tri možnosti, ako riešiť túto situáciu. Po prvé: kúpiť si väčšiu podprsenku, po druhé: začať cvičiť, po tretie: kašľať na pani módu a chodiť naďalej bez podprsenky.
Na záver chcem pripomenúť, že zle zvolená podprsenka nie je len nepríjemným a dusivým spoločníkom, ale môže spôsobiť aj rakovinu. Teraz, keď to viete, neľutujte peniaze a na nákup podprsenky si doprajte pár dní. Málokedy sa totiž stane, že hneď v prvom obchode narazíte na ten správny model, ktorý vám vyhovie po všetkých stránkach.

P.S.
Farba podprsenky a farba šiat, podľa poslednej módy, nemusia byť rovnaké. Aj tu sa môžete vyšantiť pri čarovaní s farbami.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!