lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Müller napĺňa ambíciu nakrútiť ďalší album na Kube

  Spracoval(a) : Jana Konečná
Dátum : 20.5.2004
späť
Späť

Poslať
 

Stretnutie s mimoriadnou a splnomocnenou veľvyslankyňou Kubánskej republiky na Slovensku Caridad Yamira Cueto Milianovou absolvoval v týchto dňoch spevák Richard Müller, ktorého vopred avizovaná ambícia nakrútiť nasledujúci album na Kube tak dostala reálnejšiu podobu.
    
Zámer nakrútiť cédečko na Kube Müller vyjadril už pri prezentácii aktuálnej novinky Monogamný vzťah, ktorá vznikala vlani v lete v New Yorku. Milianová producentom albumu prisľúbila všestrannú pomoc pri realizácii myšlienky a nevylúčila ani prípadné stretnutie s najvyšším kubánskym predstaviteľom Fidelom Castrom, ktorý je známy svojím kladným vzťahom k umeleckej brandži. "Považujem ho za veľkú rockovú hviezdu, pretože už desiatky rokov si všetko tak nejako sám manažuje," s nádychom recesie sa na adresu kubánskeho diktátora vyjadril spevák, ktorého "kubánsky" album bude niesť názov 44. Práve toto číslo sa na budúci rok objaví v Müllerovej kolónke "vek".

Nakrúcanie albumu je naplánované na marec budúceho roka. Milianová dokonca prijala pozvanie na krst Müllerovho albumu Monogamný vzťah, ktorý sa uskutoční na budúci týždeň. Müller si na ňom zaspieva aj s americkými kolegami, spolutvorcami jeho "amerického" albumu. Nielen na poli ambícií, ale aj v reáli na predajných pultoch sa Müllerovi darí. Dôkazom toho je vynikajúca predajnosť aktuálneho cédečka, ktorá sa na
Slovensku po dvoch týždňoch od uvedenia na trh vyšplhala na 5200 kusov a v českom rebríčku IFPI sa predaj za prvý týždeň suverénne dostal až na špicu.

Copyright©2004 TASR


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!