lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Oslava

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 22.11.2000
späť
Späť

Poslať
 



Jana a Jozef boli spolu už viac ako dva roky. Niežeby to bol nejaký enormne dlhý čas, ľudia chodia spolu aj desiatky rokov, ale pod sexuálny apetít dvoch mladých workoholikov sa tie dva roky dokázali podpísať. Možno preto, že nemali veľa času pestovať svoju lásku.
Boli to moderní, mladí ľudia, ktorí majú priveľa práce a záujmov a len málo času.
Jana vyzerala ako prototyp modernej ženy. Krátke tmavé vlasy, nevýrazné pery, oči bez iskry a postava vydretá v posilňovni. Bola pravou rukou nesmierne dôležitého politika a jej práca ju fascinovala.
Jozef pracoval v novinách a špecializoval sa na ekonomiku. Na to, že bol ekonóm a Nordik -svetlovlasý muž, mal závidenia hodnú postavu. Práve jeho telo a možno, aj nedostatok mužov spôsobilo, že bol tajným snom väčšiny svojich kolegýň.
Ako je známe, novinárky sú málokedy vydaté, keď sú vydaté, málokedy žijú v harmonickom vzťahu, z čoho jasne vyplýva, že majú problémy so sexom a preto sú jedovaté ako čert.
Vedel to a preto na milostné pletky chuť a ani čas. S Janou žili v modernom zväzku s názvom voľný. Jeho voľnosť spočívala najmä v tom, že sa obaja venovali maximálne svojej práci. Občas si užili spoločný obed alebo víkend a pravidelne sa vídali v posilňovni.
Na druhé výročie ich zoznámenia však vymyslel Jozef plán.
Okolo šiestej poobede zazvonil v Janinej kancelárii telefón. Sekretárka jej oznámila, že ju čaká taxík, máte stretnutie s istým mužom.
Napriek tomu, že jej šéf nič iné neodkázal, nechcela ho sklamať. Pretrela si pery rúžom a naskočila do taxíka. Po tom, čo sa premotal cez celé mesto zastavil sa pred príjemným, luxusne vyzerajúcim penziónom.
Vošla dnu a keďže nevedela, kto ju má čakať, posadila sa do kaviarne. Práve keď si dávala drink, na zahnanie nervozity, pribehol čašník a odovzdal jej prekrásne orchidey. Na vizitke nebolo meno, ale odkaz. Pre najzmyselnejšiu ženu na svete. Pomaly začínala mať strach. Čo ak to nebol sekretárkin hlas. Možno ju sem niekto vylákal a chce ju zneužiť. Potajomky sa začala okolo seba obzerať. Kaviareň však bola plná a tak sama uznala, že pre sexuálneho devianta by bol takýto plán príliš nebezpečný, drahý a zložitý. Odrazu si medzi kvetmi všimla aj lístok: Príď na izbu číslo 22, čaká ťa tam prekvapenie.
Pomaly začínala tušiť, že sa zrejme stala obeťou žartíku priateľov. S odhodlaním vybehla na poschodie a bez zaklopania vošla do izby.
Čakal ju tam Jozef. Oblečený mal mimoriadne kvalitný oblek a na očiach čierne okuliare. Vyzeral ako šéf mafiánov. Objal ju, pobozkal a zviazal jej ruky za chrbtom. Skôr ako stihla čokoľvek povedať, položil jej prst na ústa a povedal: „Mlč!.“
Táto hra ju začínala vzrušovať. Zamkol dvere a v náručí ju preniesol do kresla. Pomaly, nekonečne dlho, ju vyzliekal. Najskôr jej zobliekol blúzku, potom sa chvíľu hral s podprsenkou a vždy akoby náhodou zavadil pritom o jej do prasknutia napäté bradavky, cítila ako sa jej pri tom vypína chrbát.
Prehla sa ako luk. O to ľahšie si potom poradil so zipsom na sukni. Pri pančuchách sa mu trochu chveli ruky. Bola to jeho slabosť. Hneď ako začali chodiť spolu poprosil ju, aby nenosila ako malá školáčka pančuškové nohavičky. Pripadajú mu vraj ako ručná brzda lásky. Ide to síce, ale veľmi zle. Všetky veci pedantne ukladal do „komínka“, ako na vojenčine. Ona však už túžila po inom komíne.
Vždy rýchly Jozef však mal pripravené ďalšie prekvapko. Vytiahol nôž, otočil ju chrbtom k sebe a tesne pod zviazanými rukami je prerezal tangá. Popritom ju vášnivo bozkával a potom jej hnietol zadok asi tak, ako keď jej stará mama hnietla cesto na chlieb.
Tvrdo pedantne, chvíľami až bolestne, ale veľmi vzrušujúco. Jana bola rada, že jej neprelepil ústa.
Bola by sa iste zadusila. Takto mohla nahlas stonať. Aj Jozef do rytmu slastne vzdychal. Izbou sa niesla vôňa zrelého Plesnivca. Jeho ruky sa jej zdali zázračné. Jazykom jej oblizoval uško, občas ju trocha pohrýzol, šalela od vzrušenia. Jej boky sa pohybovali v túžbe po spojení, ale on sa ešte nedohral.
Réžiu večera mal pevne v rukách. Zo servírovacieho stolíka zobral pripravené jahody a zákusky. Jednou rukou ju zmyselne kŕmil a druhou ju prevrátil tvárou k sebe a na jej nahom tele si urobil živé zátišie s jahodami.
Ozdobil jej nimi bruško a prsia. Keď sa pustil do jedenia a dôkladne zlizoval aj najmenšie omrvinky Jana to nevydržala.
Pritiahla si ho k sebe nohami a izbička sa stala svedkom ich divokej vášne.

Diskusia k článku:

Hlupost, muzi nemaju tolko fantazie ako tu opisujete.
Neregistrovaný - ina, 16.2.2001 12:58
Hlupost, muzi nemaju tolko fantazie ako tu opisujete.
Neregistrovaný - ina, 16.2.2001 12:58
A hlavne by to bol on, kto by mal uz znacne problemy s koncentraciou na mile, ale neskodne sexualne hratky!
Neregistrovaný - Heureka, 3.6.2004 14:21
no...
Neregistrovaný - , 22.4.2005 18:49
Neviem, co mala navodit predstava, ako sa izbou niesla vona zreleho Plesnivca...
Neregistrovaný - , 4.5.2005 13:16
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!