lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vanessa Mae nemá príjemné spomienky na detstvo

  Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 14.9.2004
späť
Späť

Poslať
 

Svetoznámu huslistku Vanessu Mae (25), ktorej umenie mohli pred časom obdivovať aj návštevníci jej koncertu v bratislavskej športovej hale Na Pasienkoch, ešte stále prenasledujú spomienky na neradostné detstvo. Vyplýva to z jej slov pre nemecký bulvárny magazín Die Aktuelle.

Príťažlivé útle žieňa spomína, že jej kariére predchádzal 15-ročný dril sprevádzaný nezriedka bitkou od matky, čínskej pianistky Pamely Tan-Nist, s ktorou huslistka v súčasnosti už nekomunikuje. "Musela som sa od nej oslobodiť, " priznáva a dodáva, že iba známosť s francúzskym podnikateľom Lionelom Catelanom jej poskytla istotu a silu k vzopreniu sa direktívnej matke.

Vanessa Mae označuje svoje detstvo v Londýne za strašné. Matka ju neustále naháňala do cvičenia a neprejavovala priveľké porozumenie pre fakt, že deti bývajú príležitostne aj lenivé. Občas ju odmeňovala, vtedy hneď so šatstvom značky Dior. Ak však nepostupovala podľa maminých predstáv, ušlo sa jej veľmi rýchlo zaucho. Do 15 rokov nesmela Vanessa mať ani žiadnych priateľov, pretože by ju boli mohli rozptyľovať pri cvičení vo dne i v noci. Až v súčasnosti sa po boku priateľa príležitostne dostane do spoločnosti priateľov a občas "si dovolí" byť aj lenivá.

Copyright©2004 TASR

 


Diskusia k článku:

Je to cista pica.Mala by byt matke vdacna,ze ju viedla spravnym smerom a dostala je tam kde je.Toto je vdaka,ohovarat vlastnu matku na verejnosti.Mala by sa skryt do kuta.Vanessa Mae - stupid bitch.
Neregistrovaný - lenka, 15.9.2004 19:55, lenka44(`na`)post.sk
Ona by mala odmenit matku minimalne robou od Diora a nie s nou nekomunikovat. Aj ked prehnana ctiziadostivost rodicov moze vela pokazit...
Neregistrovaný - Psychee, 16.9.2004 08:40
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!