lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
„Robertsovej ruku som pocítil na zadnej časti tela...“

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 30.9.2004
späť
Späť

Poslať
 

Najlepšie platená hollywoodska herečka Julia Robertsová má zrejme slabosť pre urastené, športové typy, ako sú napríklad ukrajinskí pästiari - bratia Kličkovci.

Ako vyplýva z ich knižnej novinky, ktorá sa na nemeckom trhu objaví v najbližších dňoch pod názvom Medzi bratmi, Vladimir sa o tom presvedčil počas nakrúcania filmu Ocean’s Eleven pred niekoľkými rokmi. V autobiografickej publikácii, ktorú napísal spoločne s bratom Vitalijom a ktorej fragment dnes zverejnil bulvárny denník Bild, 28-ročný športovec spomína, ako pri istej príležitosti náhle pocítil ruku 36-ročnej filmovej divy na zadnej časti tela. "Bol by som mohol odprisahať, že ju pohladila," cituje v kážke z knihy Bild.

"V každom prípade som nemal pocit, že by najlepšie platená herečka Hollywoodu trpela strachom z kontaktu," poznamenal Vladimir Kličko, ktorý ďalší priebeh inkriminovaného večera nerozoberá. Pripúšťa však, že sa večer pred odcestovaním dostali veľmi blízko k sebe, keď Julia Robertsová oslavujúc Oscara usporiadala party.

Vladimir podľa vlastných slov nezaváhal a vyzval hviezdu do tanca, pričom dodatočne nevylúčil, že práve vtedy mohlo dôjsť aj k ominóznemu dotyku. Byť tak blízko tak príťažlivej osobnosti môže s človekom urobiť divy, vyplýva zo slov boxera, ktorý údajne ešte stále cíti Juliine jemné ruky. Herečku mladší z ukrajinských bratov popisuje ako skutočne milú. Aj keď podľa jeho názoru nie je nenalíčená tak očarujúca ako na striebornom plátne, je aj tak veľmi krásna.

Copyright©2004 TASR


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!