lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Spevák Coldplay požiadal manželku, aby ochladila vzťahy s Kate Mossovou

  Spracoval(a) : Zuzana Konečná
Dátum : 7.2.2005
späť
Späť

Poslať
 

Frontman skupiny Coldplay Chris Martin (27) sa obáva prípadného negatívneho vplyvu dvojice Kate Mossová-Pete Doherty na jeho manželku. Obrátil sa preto na svoju životnú partnerku, herečku Gwyneth Paltrowovú (32) s prosbou, aby sa dištancovala od svojej 31-ročnej priateľky-topmodelky, už aj kvôli ich dcérke Apple.
    
Kate Mossová, ktorá nežije s otcom svojej dcérky Lily Grace, sa vlani kamarátila okrem iného s hercami Danielom Craigom a Johnnym Knoxvillom. V súčasnosti tvorí takmer nerozlučnú dvojicu s rockerom Petom Dohertym (25), ktorého vlani kvôli závislosti na kokaíne vyhodili zo skupiny Libertines. Samotná modelka sa už v roku 1995 priznala k alkoholovej závislosti. Scotland Yard dnes v Londýne potvrdil, že Peta Dohertyho zadržali pre podozrenie z ublíženia na zdraví a krádeže po stredajšej večernej bitke v jednom zo severolondýnskych hotelov.
    
Rocker tam podľa informácií britských mediálnych zdrojov zbil dokumentaristu Maxa Carlisha, ktorý predtým predal elektronickým médiám videozáznam s Dohertym, fajčiacim kokaín. Navyše našla polícia u zadržaného aj kreditné karty poškodeného filmára, ktorého previezli s ľahšími zraneniami do nemocnice. Doherty strávil noc na polícii, v cele predbežného zadržania. Iba v septembri odsúdili Peta Dohertyho na štyri mesiace podmienečne, keď "narábal" s nebezpečným nožom.
    
Ako pre denník Daily Star uviedol jeden z priateľov Chrisa Martina, manžel Gwyneth Paltrowovej rešpektuje Peta ako umelca, nie však viac. Je ustarosteným rodinným typom, ktorý chce v každom prípade zabrániť vtiahnutiu manželky do sveta spomínanej dvojice.
          
Britská rocková formácia Coldplay sa podľa hudobných kritikov na novej, tretej kolekcii nahrávok, ktorá sa na trhu objaví na jar, vracia do hudobného sveta debutového albumu Parachutes. Sound skupiny, ktorá sa môže pochváliť už štyrmi cenami Grammy, podľa  internetového vydania odborného magazínu New Musical Express pripomína rané obdobie jej tvorby. Na celej produkcii cítiť vplyv Davida Bowieho, Boba Dylana a Briana Ena, v prípade skladby Talk zasa formácie Kraftwerk.
    
Koncertné plány Coldplay zostávajú zahalené rúškom tajomstva. S určitosťou by však skupina nemala chýbať 12. marca na charitatívnom koncerte rozhlasovej stanice KCRW v Los Angeles. Supermodelka Kate Mossová, ktorá v svete módy dosiahla prakticky všetko, čo mohla, sa v 31 rokoch rozhodla pre skúšku vlastných možností v novej sfére: spoločne so svojím známym, spevákom skupiny Primal Scream Bobbym Gillespiem (42), mieni v tomto roku vystúpiť na hudobnom festivale v britskom Glastonbury.

Copyright©2004 TASR


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!