lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
O českú SuperStar Anetu Langerovú sa stará celá rodina

  Spracoval(a) : Jana Konečná
Dátum : 7.6.2005
späť
Späť

Poslať
 

Takpovediac rodinný podnik vznikol z minuloročného víťazstva Anety Langerovej v súťaži Česko hľadá SuperStar. Okrem toho, že Anetiným manažérom sa stal brat Nikola, otec zohráva úlohu PR manažéra, čo v praxi znamená, že odpovedá na listy fanúšikov a sestra má zase pod palcom účtovníctvo. "Každý si chce odtrhnúť čo najviac peňazí, čo je na šoubiznise asi to najhoršie, je to neúprimné, skrátka hnus, preto som to aj dala dokopy s bratom. Dôverujem mu a to je to najzásadnejšie, čo mám. S rodinou sa cítim v bezpečí," hovorí prvá česká SuperStar, ktorej debutový album Spousta andělů láme v Čechách rekordy predajnosti. Aktuálny údaj sa pohybuje na hranici 85 tisíc predaných nosičov.

"Táto platňa je aj o pocitoch, ktoré človek prežíva pri zmene, akú som podstúpila, keď som prišla do súťaže a potom do šoubiznisu. Sú tam veci z hudobnej banky vydavateľstva prerobené do češtiny, ale aj tri české skladby. Tie sú mi najbližšie, pretože som s autormi o nich mohla hovoriť," vysvetľuje s úsmevom mladá speváčka, ktorá však napriek úspechom a popularite ostáva nohami pevne na zemi. "Vždy viem, že sa nájde nejaká chyba a že sa to dá urobiť lepšie. Snažím sa, aby boli kroky vidieť a nezostala som stáť na jednom mieste," dodáva Aneta, ktorá sa slovenskému publiku naživo prvýkrát predstavila vo štvrtok na Staromestských slávnostiach v Žiline.

Vo výhľade má ďalšie vystúpenia, no ako tvrdí, všetko chce svoj čas. "Keď ma tu niekto pozná, je to asi zázrak. Je to úplne iné ako u nás v Českej republike. Človek je rozmaznaný z pohodlnej bavlnky doma a potom prídete do zahraničia a pýtajú sa vás, Langerová, ty si kto?" smeje sa a dodáva: "Človeka to drží pri zemi, viem, že nie som pánom vesmíru, aj keď tam niekde mám nejaký úspech. Mám vyhliadku na budúci rok na festival Pohoda, kde mi pán organizátor povedal, že si počká až na ďalší album, či bude úspešný. A to je pre mňa tá správna motivácia."

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!