lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nový prípravok radu Gyntima

  Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 19.7.2005
späť
Späť

Poslať
 

Gyntima – slovo, ktoré je nie náhodou zložené z pojmov gynekologický a intímny. Rad produktov Gyntima, ktorý je na našom trhu už tretí rok, sa rozrástol o ďalší prípravok a stal sa tak najkomplexnejším radom v starostlivosti o intímnu hygienu ženy.  

Rad fytofontana GYNTIMA obsahuje:

Vaginálne čapíky
GYNTIMA Vaginálne čapíky je prípravok pozitívne pôsobiaci na organizmus, ktorý prirodzeným spôsobom zabezpečuje biologickú rovnováhu pošvy, a tým chráni pred infekciami, zabraňuje vzniku neinfekčných výtokov a zabezpečuje každodennú intímnu hygienu. Vaginálne čapíky obsahujú prirodzené, pre organizmus neškodlivé látky.  

Intímna pena s antiseptickou prísadou
Intímna pena je účinný, osviežujúci a jemný umývací prostriedok určený na každodennú intímnu hygienu ženy. Pomáha predchádzať vaginálnym infekciám. Pena je obohatená o výťažok zo šalvie, ktorý má antibakteriálne a protizápalové účinky.

Detský intímny umývací gél
Gyntima Detský intímny umývací gél je určený pre dievčatá od troch rokov až do obdobia puberty a začiatok menštruácie, kedy obranyschopnosť pošvy proti pôvodcom ochorenia ešte nie je tak dostatočne vyvinutá ako v pohlavnej dospelosti. Gél naneste na navlhčenú pokožku na intímnych miestach, jemne speňte, rozotrite a starostlivo opláchnite.

Telový regeneračný krém
Telový regeneračný krém je vhodný v prípadoch rýchleho nárastu alebo úbytku hmotnosti u mladých dievčat v období vývinu počas adolescencie. Pomáha predchádzať vzniku strií. Aplikujte 2 – 3x denne v oblasti brucha, stehien, pŕs a prsných bradaviek.

Lubrikačný gél
Lubrikačný gél doporučujeme aplikovať na zmiernenie nepríjemných pocitov pri sexuálnom styku, na podporu lubrikácie kondómu, na ľahšie zavedenie hygienických tampónov alebo čapíkov. Antimikrobiálne látky znižujú možnosť vzniku bakteriálnych a kvasinkových infekcií a panthenol ukľudňuje podráždené oblasti.

V súčasnosti je fytofontana GYNTIMA rozšírená o novinku Intímny umývací gél. 

NOVINKA:       Gyntima Intímny umývací gél s kyselinou mliečnou

GYNTIMA Intímny umývací gél je účinný, osviežujúci a jemný prostriedok určený na každodennú intímnu hygienu ženy, ktorý pomáha predchádzať vaginálnym infekciám. Vďaka optimálnemu zloženiu a vybraným prírodným látkam ho pokožka veľmi dobre znáša. Intímny umývací gél obsahuje účinnú látku pinarol, výťažok zo smrekových výhonkov a čerstvého ihličia. Pinarol a Aloe Vera majú antibakteriálne, antimykotické a protizápalové účinky. Intímny umývací gél zabezpečuje pokožke dlhotrvajúcu sviežosť. Kyselina mliečna reguluje pH a pôsobí ako hydratačný faktor.

Intímny umývací gél je cenovo prijateľnejší ako Intímna pena.

Použitie: Gél naneste na navlhčenú pokožku intímnych miest, jemne rozotrite a dôkladne opláchnite. Intímny umývací gél je vhodným doplnkom vaginálnych čapíkov Gyntima.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!