lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Biele zuby – naša vizitka

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 15.8.2005
späť
Späť

Poslať
 

Na našom trhu je opäť jedna novinka! Nová žuvačka Orbit Professional White obsahuje mikrogranule, ktoré pri správnom používaní dokážu vybieliť chrup za 4 týždne. Orbit Professional White však nielen zuby vybieli, ale zároveň podporuje produkciu slín a neutralizuje kyslé prostredie v ústach. Napomáha tak prevencii pred zubným kazom.

Žiarivo biele zuby nemá od prírody nikto – farba zubov je ovplyvnená odtieňom žltej zuboviny a viac či menej bielej skloviny. Celkové sfarbenie zubov okrem vrodených dispozícií (farba zuboviny a skloviny) ovplyvňuje veľa vonkajších faktorov. Môže to spôsobovať napríklad fajčenie, nadmerné pitie červeného vína, kávy, čaju alebo častá konzumácia niektorých „farebných potravín“ (napr. čučoriedok). Hladký povrch dobre vyčistených zubov sa postará o to, aby k vplyvu týchto prírodných pigmentov nedochádzalo. Na vzhľad vnútornej farby zubov má tiež vplyv užívanie niektorých antibiotík, vek a v neposlednom rade aj to, ako sa o ne staráme. A práve o to, aby vaše zuby boli stále krásne biele, sa postará nový hit produktového radu žuvačiek Orbit Professional, teraz s označením White.

Z historického hľadiska bielenie zubov nie je žiadna novinka. Už starí Egypťania si bielili zuby pomocou sódy a popola. Prvé zdokumentované pokusy v stomatológii sa datujú od konca 19. storočia. V dnešnej dobe sa najčastejšie používajú dve možnosti bielenia: abrazívne a chemické. Za abrazívne bielenie zubov môžeme považovať aj používanie vhodných zubných pást či špeciálnych žuvačiek, ako je Orbit Professional White. Preto sa odporúča používať žuvačku po každom jedle v priebehu dňa. Pri správnom používaní vám zuby vybieli do 4 týždňov. Ako každá špeciálna žuvačka totiž patrí medzi doplnky dentálnej hygieny. Nenahradí zubnú kefku a pastu, ale žuvaním hlavne po jedle neutralizuje kyslé prostredie v ústach a chráni tak zuby pred zubným kazom.
 
Pokiaľ chcete byť v dnešnej dobe skutočne in, potrebujete podľa psychológov mimo iného aj príjemný úsmev, ako výraz pokoja a pohody. Keď pri úsmeve môžete zároveň „vystavit“ aj príťažlivo biele zdravé zuby, tak si každý o vás pomyslí, že ste nielen spokojný, ale tiež zdravý človek. Správne udržované zuby dávajú najavo, že ich majiteľ je starostlivý, svedomitý, cieľavedomý.

Pravidelná starostlivosť o chrup, ktorá je doplnená žuvaním žuvačky bez cukru v priebehu dňa, by mala byť teda pre nás samozrejmosťou.

 


 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!