lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Tom Cruise čelí ďalšej kritike, tentoraz od Scarlett Johanssonovej

  Spracoval(a) : Jana Konečná
Dátum : 31.8.2005
späť
Späť

Poslať
 

Tom Cruise (43) čelí jednoznačnej kritike zo strany ďalšej celebrity, tentoraz talentovanej mladšej kolegyne Scarlett Johanssonovej (20), ktorá ho odsúdila v súvislosti s jeho výrokmi na adresu Brooke Shieldsovej.

Predstaviteľ hlavnej úlohy najnovšieho veľkofilmu Stevena Spielberga Vojna svetov kritizoval totiž 40-ročnú herečku za branie antidepresív v období po príchode jej dcérky na svet. Mladú rodáčku z New Yorku, ktorá upútala už v snímke Roberta Redforda
Zaklínač koní, mohli vidieť medzičasom diváci aj v snímkach ako Muž, ktorý nebol či Stratené v preklade. Staršej kolegyne sa zastala slovami: Myslím si, že každý má právo rozhodnúť sa sám, či prestane alebo neprestane brať drogy. Dokážem dlho diskutovať o práve ženy rozhodovať sa slobodne, avšak odmietam tendencie vnucovať komusi svoj názor.

Už pred Scarlett Johanssonovou, ktorá Toma Cruisa označila za ignoranta, podrobila ostrej kritike jeho vyznanie lásky Katie Holmesovej jedna zo žijúcich hollywoodskych legiend Lauren Bacallová. Vdova po nesmrteľnom Humphreym Bogartovi, vlastným menom Betty Joan Perskeová, v rozhovore pre americký spravodajský týždenník Time zdôraznila: "Je totálne neprijateľné zneužívať vlastné súkromie na komerčné účely, ale osobne si myslím, že je to istý druh choroby." Práve týmito slovami reagovala na fakt, že niekdajší partner Mimi Rogersovej a Nicole Kidmanovej vyznal lásku Katie Holmesovej priamo pred kamerami.

Medzičasom 81-ročná rodáčka z newyorskej štvrti Bronx má podľa vlastných slov dokonca isté pochybnosti i o hereckých kvalitách Toma Cruisa. V súčasnosti sa v Hollywoode priveľmi rýchlo hovorí o legendách a velikánoch, vyhlásila a dodala: Ak hovoríte o "veľkom" hercovi, nemáte na mysli Toma Cruisa.

Copyright©2004 TASR


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!