lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Guvernér Lionských klubov Česká a Slovenská republika, Jiří Zatloukal podpísal zmluvu o spolupráci a strategickom partnerstve s Úniou nevidiacich a slabozrakých Slovenska

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 18.4.2006
späť
Späť

Poslať
 

Ing. Jiří Zatloukal, Guvernér  Lionských klubov Distriktu 122 - Česká a Slovenská republika včera podpísal zmluvu s RNDr. Branislavom Mamojkom, CSc., predsedom Únie nevidiacich a slabozrakých Slovenska o spolupráci a strategickom partnerstve. 

Lionské hnutie sa podpisom zmluvy zaväzuje, že bude podporovať a propagovať aktivity ÚNSS medzi svojimi členmi a priaznivcami a v rámci svojich možností bude ÚNSS podporovať aj finančne. ÚNSS sa zmluvou zaväzuje prijať túto podporu a využívať ju na skvalitňovanie poskytovaných služieb.

„Som veľmi rád, že sme podpísali zmluvu o spolupráci s Úniou nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Lionské kluby majú podobné zameranie a celosvetovo sa sústreďujú na podporu prevencie a liečby rôznych ochorení zraku. Na druhej strane ÚNSS združuje ľudí so zrakovým postihnutím na území celej Slovenskej republiky a ponúka im širokú škálu služieb. Na základe podpísanej zmluvy sme sa  dohodli na vzájomnej spolupráci, propagácii a podpore aktivít, ktoré vedú k zlepšeniu kvality života tejto skupiny občanov,“  hovorí Ing. Jiří Zatloukal, Guvernér  Lionských klubov Distriktu 122.

„Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska je rovnako ako Lionské kluby zameraná na ľudí so zrakovým postihnutím. Aktivity oboch našich združení sú veľmi podobné a často sa prelínajú aj výsledky doterajšej našej činnosti. Práve táto synergia a spoločná práca na projektoch poskytuje záruku veľkého potenciálu pomoci zrakovo postihnutým. Veľa sme už spravili, ale pred nami je ešte množstvo aktivít, ktoré je potrebné vykonať. Spoločnou prácou nám to však pôjde ľahšie a určite aj výsledky práce budú markantnejšie,“ konštatuje RNDr. Branislav Mamojka, CSc., predseda Únie nevidiacich a slabozrakých Slovenska.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!