lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pstruh na rošte

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 17.10.2000
späť
Späť

Poslať
 


Potrebujeme:
Pitvaný pstruh, maslo, bylinkové maslo, soľ, hladká múka na zaprášenie a citrón na pokvapkanie.

Postup:
Pitvaného pstruha umyjeme, pokvapkáme citrónom a vytrieme soľou. Zľahka ho zaprášime hladkou múkou, aby mal po opečení na rošte chrumkavú kôrku. Opečeného pstruha podávame s citrónom a bylinkovým maslom. Bylinkové maslo získame, ak rozotrieme maslo s našimi obľúbenými bylinkami a s nadrobno posekanou pažítkou. Spracujeme ho do formy a necháme v chlade stuhnúť. Jedlá zdobíme ružičkami, lístkami alebo lupienkami z neho.

Dobrú chuť...

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!