lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
SCHIESSER: Denné a nočné odevy pre dámy

  Spracoval(a) : Michaela Ridošová
Dátum : 5.1.2007
späť
Späť

Poslať
 

Schiesser Kolekcia Jar/Leto 2007

Letný relax: denné a nočné kolekcie Schiesser jar/leto 2007 pre dámy sú všetky harmonické, v škále od jemnej a hravej po športové a elegantné. Žiadna náročná žena sa neobíde bez sofistikovaného a nostalgického mámenia: štipka klasického štýlu s ozvenou čerstvého morského vánku a exotickou mystikou Južných morí.

Neutrálne farby diskrétne kontrastujú s jasnou zelenou a ružovou. Jemné tóny teplých, sladkých farieb ako červeno-oranžová, broskyňová a ružová vytvárajú perfektnú zmes jemného vzhľadu. V módnej letnej kolekcii je biela nepostrádateľná. Mladistvé strihy a prvotriedne materiály vytvárajú kvalitu najvyššej úrovne.

Lingerie - veľkolepo ženská
Schiesser Lingerie je zdrojom inšpirácie, charakterizovaná vysoko kvalitnými materiálmi a dokonalým vypracovaním a vyzerá naozaj veľmi žensky. Veľa detailov, módne farby a atraktívna škála materiálov označujú exkluzívnu kolekciu podľa najvyšších štandardov.
Úspešný rad Flirt vyrobený z najjemnejšieho tylu je zdobený švajčiarskymi vyšívkami: štipka luxusu kombinovaná s romancou jemného výrazu zmyselnosti. Modely na jar/leto 2007 v módnej ružovej farbe sú: polstrovaná podprsenka s košíčkami, podprsenka s košíčkami, trianglová podprsenka, košieľka, hip nohavičky, hip rio, hip tangá a hip stringá nastaviteľné na bokoch.

"Zen Spa" inšpirácia    
Inšpirácia: zaistite si kompletný oddych a relaxáciu formou wellness víkendu - tieto momenty celkového zotavenia inšpirované ozvenou Ďalekého východu sú zobrazené v jemných potlačiach kvetov, netradičných tvarovaných potlačiach, plynulej farebnej schéme a lákavých, elegantných materiáloch. Zaujímavý detail: tento rad bol pomenovaný po ázijských mestách.
Farby: v súlade s námetom, chladná, harmonická farebná schéma je založená na neutrálnych tónoch bielej a šedej a je oživená plynúcimi odtieňmi zelenej a ružovej farby.
Vzory: rezonancia Ďalekého východu je zobrazená v jemných potlačiach ázijských kvetov. Kontrastné elementy sú integrované do celkového vzhľadu nenásilne a harmonicky. Potlače prúžkov, kontrastné lemovania v ružovej a kúzelné ozdoby motýlikov ponúkajú hravosť odpočinku.
Modely & materiály: mladistvé, nízke strihy na stringách, tangách, hip nohavičkách a hip rio formulujú celkový vzhľad denného prádla spoločne s výraznou polstrovanou podprsenkou s kosticami. Spaghetti top dopĺňa každý rad. Sladká Micro séria s potlačmi šedo-bielych prúžkov je veľmi sofistikovaná.
Na noc, zmes bavlny a Modalu v pomere 1 x 1 ribu, s rozkošnými potlačmi kvetov v bielej a jemnej šedej na nohaviciach ponúkajú vynikajúce pohodlie. Krátke, dlhé a 2/3 pyžamá so sviežimi prúžkovanými vzormi a potlače kvetov a nočná košeľa s pásikom na gombíčky, guľatým alebo polo-golierikom zakončujú tento rad.
 
"Unlimited Summer” inšpirácia   
Inšpirácia: keď slnečný svit jemne prechádza do tieňa,  pláž vás pozývá k príjemnému odpočinku a ponúka sladké sny - od úsvitu do súmraku. Tento rad, pomenovaný po obľúbených francúzskych plážach, zobrazuje vzrušenie v spojení s nostalgickými nuansami, jemnú retro príťažlivosť a jemnú prácu v štýle art-nouveau na potlačiach kvetov. Teplé letné tóny sú perfektne kombinované s mäkkou žltou a nežnou zelenou farbou. Neformálne prúžky, hravé romantické detaily a športový vzhľad dopľňajú tento rozmanitý rad.

Farby: ukľudňujúca hnedá, jemná červeno-hrdzavá a ružová vytvárajú nápadne ženský vzhľad. Mäkká žltá a nežná zelená navodia ľahkú retro harmóniu.
Vzory: denná škála je naozaj romantická s potlačmi kvetov v kombinácii s krajkou; hravé retro bodky a malé mašličky; buď okúzlujúco ženské v ružovej alebo v kombinácii s prekrásnym krajkovaným lemovaním. Na noc, odlišné horizontálne a vertikálne prúžky sú kombinované vo výrazných farbách, jednoduché ružové modely alebo modely s motívmi kvetov a rôznych strihov. Neformálny polo-golierik, pásik na gombíčky a malé vrecko na prsiach oživí celkovú letnú kolekciu.
Modely & materiály: mladistvé strihy dominujú modelom na deň. Polstrovaná a tvarovaná podprsenka s košíčkami doplnená o hip stringá, hip rio a hip nohavičky vo všetkých radoch; "Saint Tropez" rad je doplnený o spaghetti top. Delikátny tyl a romantické krajky ako prídavok k elegantným, priesvitným materiálom, ktoré sú nielen fascinujúco mladistvé, ale aj štýlové a vysoko kvalitné. Výnimočnosť nočného radu je v športovej neformálnosti a hravosti v čisto ružovej škále, ktorá zahŕňa pyžamá s krátkymi a dlhými nohavicami s topom alebo nočnú košieľku z jemného ribu 2 x 2 vrúbkovanie (bavlna/elastane) a pyžamá vyrobené z popelínu s rôznymi vzormi s vreckami na prsiach, sofistikovaným golierikom a nohavice s pozdĺžnymi prúžkami. Košieľka s dlhými rukávmi má ten istý štýl.

"Romance"   
Inšpirácia: nostalgický vzhľad sa vracia do 19. storočia; srdcové príbehy v romantickom štýle; reminiscencie na Jane Austinovou a jej “Pýchu a predsudok” - výberový, kľudný a sofistikovaný rad ponúka najlepšie materiály, romantické krajky a čistý, elegantný  vzhľad.
Farby:  príťažlivá šedo-biela a jemná ružová sú predurčené pre tento elegantný a romantický rad.
Vzory: vzhľad je rovnkao jemný ako námet: jednofarebné modely v šedo-bielej s exkluzívnou krajkou "Silk & Lace"; a vzormi v ružovej farbe - rozkošné prúžky a vysoko kvalitná krajka v rade "Pinstripe".
Modely & materiály:  na deň, túžby splnia tangá, nohavičky a jazz nohavičky ako aj podprsenka s košíčkami a spaghetti top vyrobený zo zmesi Modalu ozdobený hodvábom. Stringá a rio ponúkne rad "Pinstripe" vrátane najjemnejších krajok. Micro nohavičky, spaghetti topy a podprsenky s košíčkami budú v ponuke do veľkosti košíčkov D.
Nočná ponuka je rovnako luxusná: jedničkou sú modely z elegantného 2 x 2 ribu vyrobeného zo šľachtenej priadze v kombinácii s krajkou, ktorá robí nočnú košieľku a pyžamo s dlhými nohavicami mimoriadne romantickými.
"Relax & Style" ponúkne celkový komfort v nohaviciach vyrobených z plátených materiálov (dlhé a bermudy) a nohavice vyrobené z hebkej jemnej ribovej vysoko kvalitnej priadze.

"Easy Summer" & "Exotic Holiday"
Svieži a módny letný vzhľad pre viac tradične orientované ženy charakterizuje rad Classic jar/leto 2007. Francúzske retro detaily, úchvatný kontrast medzi hravosťou a športom v spoločnosti sofistikovaných vzorov, akými sú nepravidelné prúžky vyvolávajúce efekt ako keby boli namaľované a jednoduché štýlové potlače kvetov vymedzujú vzhľad. Šľachtená priadza sa hodí k jemným krajkám denného radu a francúzskym retro detailom, a hladké materiály ako interlock rib, bavlna a zmes Modalu zaručia najvyššiu kvalitu modelom nočného radu. Bledomodrá, ružová a biela sú doplnené jemnou zelenou v rade "Exotic Holiday". Rad je silno ovplyvnený ovzduším Južných morí, ktoré je znázornené na elegantných ženských vyšívkach a potlačiach kvetov. Jemná bavlna, Modal a mix elastanu sú materiálmi, z ktorých sú vyrobené  modely na deň a bavlna a pružné žerzej materiály sú stelesnením elegancie a pohodlia nočného radu.

Mix & Relax     
Pocit kroku s dobou je tiež aplikovaný v posledných módnych trendoch kolekcie Schiesser Mix & Relax jar/leto 2007. Ako optimálna kombinácia pre všetky v móde sebavedomé ženy,  modely určené k odpočinku alebo na spanie ponúknu jednofarebné topy - tielka, tričká s krátkymi rukávmi a polo-tričká - pripravené na letnú zábavu v bielej, tmavozelenej, ružovej, tmavočervenej a hnedej. K nim sa perfektne hodia rôzne nohavice s mladistvými šnúrkami: športové vyšívky motívov kvetov na bielej, jasné prúžky a kocky na ¾ nohaviciach a šortkách, módne a exotické kvetinové potlače na módnej hnedej. Všetky nohavice majú vzadu vrecko.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!