lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Akčná výzva pre mužov: Postarajte sa o svoje košele! A bez manželky !

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 23.2.2009
späť
Späť

Poslať
 

Kvalitných košieľ nikdy nie je dosť – ale to nekonečné žehlenie! Či už je košeľa súčasťou Vášho pracovného oblečenia alebo voľného času, buďte uhladený a vyžehlený aj bez pomoci ženskej ruky. Košele Marks & Spencer stačí iba jednoducho vyprať a sú pripravené na okamžité použitie. Vďaka špeciálnej úprave povrchového materiálu a vložením pevných pásov do problematických švov zostávajú po vypratí rovné a hladké. Popri tom všetkom vám budú pohodlné, sú totiž z kvalitnej bavlny.

Navyše, vedeli ste, že keď celý rok nebudete žehliť, ušetríte celé 3 dny? A v neposlednom rade tiež na účte za elektrinu?

Nemáte čas zájsť si zacvičiť s partiou alebo nebodaj zobrať svoju nežnejšiu polovičku na romantickú večeru? Marks & Spencer má pre vás skvelý typ: Vyškrtnite si zo zoznamu domácich prác žehlenie a urobte si radšej domáci relax.

Čistiareň? A to je čo?

Šetrite si svoj čas i peňaženku. MARKS &  SPENCER tiež ponúka pánske obleky, ktoré  môžete vyprať v práčke. Ušetríte si cestu do čistiarne a v získanom čase môžete vyraziť napríklad do svojho obľúbeného podniku. Líniu Machine Washable & Tumble Dry vyvinul Marks & Spencer v spolupráci s firmou Siemens, ktorej „chytré práčky“ presne vedia, ako s oblekom narábať. Ďalším vylepšením je špeciálna elastická tkanina vo vnútri saka v oblasti ramien, ktorá zaistí dobrú priedušnosť a zároveň potrebnú flexibilitu. Sako tak drží formu a pri pohybe nedochádza k nepríjemnému pnutiu v ramenách.


Čo ešte Marks & Spencer ušetrí?

Odpoveď znie: životné prostredie. Práve vďaka technologickým inováciám, ktoré prináša. Materiály sú kvalitnejšie a trvanlivejšie, menej náročné na údržbu. Dlhšie vydržia a sú vyrábané a spracovávané ekologicky. Marks & Spencer v rámci svojich kolekcií ponúka napríklad Organic (Bio) bavlnu, ktorá bola vypestovaná bez použitia škodlivých chemikálií. Niektoré oblečenie nájdete tiež pod označením Fair Trade.  Firmy a obchodné reťazce, ktoré tento prístup prevzali za vlastný, sa zaväzujú, že budú so svojimi dodávateľmi z Afriky a ďalších znevýhodnených oblastí, budovať férové vzťahy. Dodávatelia zúčastnení na programe dostávajú za svoju prácu adekvátne zaplatené a nadväzujú s firmami dlhodobejšiu spoluprácu.

 

 

 

 

 


Diskusia k článku:

a co cena??????
Neregistrovaný - , 24.2.2009 10:51
skoda, ze taketo kosele nie je na SK mozne kupit pre muzov, ktori potrebuju predlzeny rukav, pretoze v spominanej sieti nie su VOBEC v ponuke!!!!!
Neregistrovaný - , 1.3.2009 19:09
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!