lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 13 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 56 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 06. Marec, , Dnes oslavuje Radoslav/Radoslava
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Uhorkový šalát s tuniakom

  Spracoval(a) : Janka
Dátum : 19.6.2009
späť
Späť

Poslať
 

Príprava:

Uhorku pozdĺžne nakrájame škrabkou na zeleninu na tenké dlhé plátky, dáme do misy, zmiešame s Majonézou Hellmann´s, jogurtom, nasekaným kôprom, lisovaným cesnakom a citrónovou šťavou, zľahka osolíme a necháme odležať.

Tuniaka nakrájame na hrubšie prúžky, osolíme a obalíme v sezamových semienkach. Na panvici rozohrejeme olej a prudko restujeme tuniaka zo všetkých strán (opečieme len povrch prúžkov, vnútri musí zostať mäso neprepečené). Opečené prúžky tuniaka nakrájame na plátky a podávame s uhorkovým šalátom.

Suroviny (na 4 porcie):

§  1 uhorka

§  1 lyžica Majolenky Hellmann´s

§  1 lyžica nízkotučného jogurtu

§  1 lyžica čerstvého kôpru

§  1 strúčik cesnaku

§  šťava z 1 citrónu

§  soľ

§  400 g tuniaka

§  sezamové semienka

§  4 lyžice olivového oleja


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!