lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
NESCAFÉ Sensazione – novinka pre milovníkov lahodnej kávy

  Spracoval(a) : Denisa
Dátum : 29.6.2009
späť
Späť

Poslať
 

Značka NESCAFÉ, ktorá patrí do portfólia spoločnosti Nestlé Slovensko, prichádza na slovenský trh s novou kávou NESCAFÉ Sensazione. Nová káva vyniká nielen lahodnou chuťou a intenzívnou arómou, ale predovšetkým jemnou penou (extra cremou).

 

„Vzhľadom na súčasné trendy, kedy spotrebitelia čoraz viac oceňujú rozpustnú kávu, najmä  pre jej chuť a jednoduchú prípravu, sme sa rozhodli rozšíriť naše portfólio o novú kávu NESCAFÉ Sensazione extra crema,“ vysvetľuje Jana Getlíková, Brand Manager značky NESCAFÉ. NESCAFÉ Sensazione tak okrem lahodnej chuti a intenzívnej arómy ponúka milovníkom kvalitnej kávy aj bohatú a jemnú penu, resp. extra cremu. „Tá je úplne porovnateľná s penou vytvorenou kávovarom na espreso,“ doplňuje Jana Getlíková.

 

Napriek tomu, že konzumenti kávy stále vedú spory, či sa môže rozpustná káva vyrovnať káve pripravenej z kávovaru, odborníci sa zhodujú, že najdôležitejšia je samotná kvalita kávových zŕn a spôsob ich praženia.

 

NESCAFÉ Sensazione je 100% čistá káva, vyrobená z kvalitných odrôd kávy Arabica a Robusta. Kávové zrnká týchto odrôd sú pražené tzv. stredne tmavým spôsobom[1]. Počas procesu výroby navyše  dochádza vo vnútri kávového prášku k uzamknutiu vzduchových bublín, ktoré po zaliatí horúcou vodou  vystupujú na hladinu, a vytvárajú tak bohatú penu.

 

Káva NESCAFÉ Sensazione je charakteristická nielen svojou penou. „Počas spotrebiteľských testov ocenili konzumenti pri NESCAFÉ Sensazione okrem jemnej peny, vzhľadu a farby kávy v šálke aj jej lahodnosť, vyváženú a silnú kávovú chuť a arómu,“ uvádza Jana Getlíková. NESCAFÉ Sensazione je určené pre spotrebiteľov, ktorí pijú kávu častejšie, dokážu oceniť jej kvalitu a po náročnom dni si chcú dopriať chvíľku pohody pri šálke kávy, ktorá ich opäť povzbudí do ďalších činností a povinností.

 

NESCAFÉ Sensazione dopĺňa produktový rad NESCAFÉ a prináša zmenu v každodennom kávovom repertoári. Ku káve NESCAFÉ Classic, určenej najmä pre ranné povzbudenie, je tu teraz
NESCAFÉ Sensazione, ktorá ponúka spotrebiteľovi mentálnu vzpruhu po náročnom dni. Ďalej  v portfóliu NESCAFÉ nájdete bezkofeínovú kávu NESCAFÉ Classic bez kofeínu a NESCAFÉ Italiano – kávu s plnou horkou chuťou.

 

„V súčasnej dobe stále rastie zastúpenie rozpustnej kávy na slovenskom trhu. V minulom roku  dokonca historicky prvýkrát počet vypitých šálok rozpustnej kávy (50,3 %) predstihol počet šálok  mletej kávy (49,7 %), podľa prieskumov ACNielsen z januára 2009. Podiel NESCAFÉ je najvýznamnejší, nakoľko v SR tvorí 48 % v oblasti „mainstream“ trhu s rozpustnou kávou, najsilnejším „hráčom“ je už  spomínaná káva NESCAFÉ Classic. Navyše stále platí, že každá  piata vypitá šálka kávy na svete je NESCAFÉ,“ dodáva Jana Getlíková.

 

Na ideálnu prípravu kávy NESCAFÉ Sensazione Vám odporúčame použiť červenú šálku NESCAFÉ à 200 ml a kávu zaliať horúcou vodou o teplote 90 °C. Odmenou Vám potom bude bohatá krémová pena.  


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!