lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Barcelonske kurča

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 11.10.2001
späť
Späť

Poslať
 

1 kurča, 50g masla, 20g múky, mletá červená paprika, soľ, čierne korenie, 50g cibule, 300g rajčiakov, 200g zelenej papriky, 1dl červeného vína, cesnak

Kurča nakrájame na porcie, osolíme, okoreníme, opaprikujeme, obalíme v múke a opečieme na horúcom masle. Na tuku opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu a na rezance pokrájanú zelenú papriku. Opraženú papriku zalejeme vodou, pridáme porcie kurčaťa a dusíme nie celkom do mäkka. Po desiatich minútach pridáme nakrájané rajčiaky, rozotrené strúčiky cesnaku, víno a všetko spolu podusíme do mäkka.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!