lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Povedz to po svojom! Outspoken by Fergie, prvá vôňa od Fergie exkluzívne od AVONu.

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 20.9.2010
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť AVON Cosmetics uvádza na slovenský trh Toaletný parfum Outspoken by Fergie - vôňu, ktorá je výsledkom exkluzívnej spolupráce svetoznámej americkej speváčky Fergie a  spoločnosti AVON. Vôňa, ktorá je nespútaná, príjemná a kvetinová.

 

 

 

 

Toaletný parfum Outspoken by Fergie

 

Výraznosť a magnetická príťažlivosť Fergie sa pretavili do novej provokatívnej vône Outspoken. „Povedz to po svojom“ – presne toto nový parfum vyjadruje. Exkluzívna, nespútaná vôňa je určená ženám, ktoré netreba predstavovať. Parfum je ďalším spôsobom, ako podčiarknuť svoje ženské  sebavedomie, silu a nezávislosť.

 

Outspoken je parfum z kategórie kvetinovo-ovocných, pričom jeho najvýraznejšími akcentmi sú lesné plody, tuberóza a koža. Vôňa čarovným spôsobom spája neskrotnú divokosť s jemnou ženskosťou. Zanecháva neuveriteľný dojem chladivej arómy lesných plodov v kontraste so žensky jemnou tuberózou a vôňou hebkej kože.

V základe vône cítiť zemitú čiernu kožu, surové ebenové drevo a dymový vetiver. Srdce je tvorené tuberózou, jazmínom a mučenkou. Vrchné tóny vône tvorí ovocie karambola, chladivé lesné plody a divoký šafran.

 

Parfum je uložený v pôvabnom priehľadnom čiernom flakóne, ktorého uzáver je inšpirovaný luxusnou výzdobou Ferginej svadobnej oslavy. Exkluzívny dizajn flakónu dotvára motív kvetu spletitého viniča v striebornej farbe, ktorý na tmavom pozadí vytvára krásny kontrast.

 

Spolu s Toaletným parfumom Outspoken AVON uvádza aj Telové mlieko Outspoken by FergieTelový sprej Outspoken by .

 

 „Som nadšená zo spolupráce so spoločnosťou AVON! Stále hľadám nové spôsoby ako vyjadriť svoju osobnosť a vôňa je skvelá príležitosť predstaviť svoju originalitu a dôveru mojim fanúšikom a zákazníkom AVONu,“ vyznala sa speváčka. 

„Počnúc mojou hudbou až po to, ako sa obliekam, tým všetkým vyjadrujem svoj názor a postoj,” vysvetľuje Fergie. „Práve preto z môjho prvého parfumu srší nezávislosť – Outspoken ľudí definitívne prinúti otočiť sa za vami, ale tiež nechá vyniknúť vaše skutočné ja.”

 

Kto je Fergie

Fergie je všestranne nadaná umelkyňa – pôsobí ako speváčka, skladateľka aj módna  návrhárka. Ku svetoznámej skupine Black Eyed Peas, v ktorej funguje ako jej hlavná predstaviteľka, sa pripojila v roku 2002. Skupina Black Eyed Peas do hudby priniesla také úspešné skladby ako ,,Let´s Get It Started“, „Don´t  Phunk With My Heart“ alebo „Boom Boom Pow“. Nemenej úspešná je aj ako sólo speváčka. Jej tvorba je typická prelínaním štýlov a určovaním nových hudobných trendov, ktoré obletia svet. V roku 2006 Fergie vydala svoj debutový sólový album The Dutchess, ktorého sa predalo viac ako 6 miliónov kópií po celom svete. V roku 2009 Fergie získala jednu z hlavných úloh v celovečernom filme ,,Nine", ktorý bol nominovaný na 4 Oscary.  


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!