lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Šalát s hubami a balzamikovým octom

  Spracoval(a) : Patrícia
Dátum : 12.12.2010
späť
Späť

Poslať
 

Ingrediencie:

500g zemiakov, 2 jarné cibuľky, 2 lyžice rastlinného tuku, 2 lyžice hnedého cukru, balzamikový ocot, 1 pohár nakladaných hub, 180g majonézy Hellmann´s Light, 1 lyžica kremžskej horčice, čerstvé mleté korenie, soľ, lístky rukoly

 

Postup prípravy:

Zemiaky uvaríme v šupke. Cibuľku nakrájame na tenké kolieska a osmažíme na rastlinnom tuku. Hneď ako začne zlatnúť pridáme cukor, trochu octu a necháme odpariť všetku tekutinu. Zemiaky, scedené huby a cibuľku zmiešame, pridáme majonézu Hellmann´s Light a horčicu, zľahka premiešame a dochutíme korením. Pred podávaním ozdobíme lístkami rukoly.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!