lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
KEFKA, KTORÁ NAUČÍ DETI ČISTIŤ SI ZUBY

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 8.4.2011
späť
Späť

Poslať
 

Akú máte istotu, že si vaše dieťa čistí zuby dôkladne? To je otázka, ktorá trápi rodičov všade na svete. Zhodujú sa v tom, že osvojenie si pravidelného čistenia zubov v ranom detstve je veľmi dôležité. Z toho dôvodu Philips predstavil prvú elektrickú zubnú kefku pre deti s technológiou Sonicare – Sonicare For Kids®. 

 

„Uvedomujeme si, že rodičia sa snažia vštiepiť svojim deťom dôležitosť zubnej hygieny a správne návyky čistenia zubov, aby návštevy u zubára boli len rutinnou prehliadkou,” povedala Vivienne Palmer, marketingová manažérka Philips Sonicare.  „Pri vývoji Philips Sonicare For Kids® sme skombinovali našu patentovanú sonic technológiu s funkciami určenými špeciálne pre deti, aby sa naučili čistiť si zuby maximálne efektívne bez ohľadu na vek a bez pomoci rodičov. Spýtali sme sa na názor dentálnych špecialistov i detí. Až 89 percent z nich nám odpovedalo, že oproti ich predošlej zubnej kefke je Sonicare For Kids® lepšia. Rovnaký názor má aj 91 percent rodičov.“4 

 

Sonicare For Kids® je určený pre deti od 4 do 10 rokov. V tomto veku deti nepostoja ani dve sekundy, nieto dve minúty. Preto má Sonicare For Kids inovatívnu funkciu KidTimer. Tá pomáha deťom dosiahnuť požadované dve minúty čistenia zubov postupne. Prvých 90 dní trvá čistenie jednu minútu, až potom sa predĺži, aby si deti ani nevšimli, že si zuby čistia dlhšie. Okrem toho zábavné melódie ich upozorňujú na to, že je čas prejsť na čistenie ďalšej časti chrupu, vďaka čomu si dôkladne vyčistia všetky zuby.

 

Sonicare For Kids má dva režimy, pomocou ktorých zabezpečuje  šetrné, ale efektívne čistenie zubov. Prvý režim je určený pre deti staršie ako 4 roky, druhý pre deti nad 7 rokov, pričom výkon čistenia je o 60, resp. 40 percent nižší ako pri zubnej kefke Sonicare pre dospelých. Klinické testy ukázali, že Sonicare For Kids odstraňuje o 75 percent viac zubného povlaku v ťažko dostupných miestach ako klasické manuálne detské zubné kefky. Zároveň potvrdili, že je vhodná pre deti od 4 do 10 rokov.1,2  Počas klinických testov si deti čistili zuby dlhšie s kefkou Sonicare For Kids ako s konkurenčnými výrobkami.3+. 

 

Farebná ergonomická rukoväť dobre padne do malej detskej ruky. Má dve miesta pre uchytenie, takže rodič môže zo začiatku dieťaťu pomáhať, kým si na zubnú kefku nezvykne a začne si čistiť zuby samo. Kefkové nástavce sú dostupné v dvoch rozmeroch tak, aby sa zubná kefka „prispôsobovala“ rastu chrupu dieťaťa. Predný kryt kefky je vymeniteľný, takže deti si môžu meniť jej vzhľad.

 

„Často vidím deti so zubnými kazmi, pretože nedostatočne odstraňujú povlak zo svojich zubov. Ich rodičia sú prekvapení a frustrovaní, lebo sa to stáva napriek tomu, že deti učia, ako si správne čistiť zuby,” pripustila Mhari Coxon, dentálna špecialistka.  „Vďaka Sonicare For Kids® môžu naučiť svoje deti účinne a šetrne čistiť si zuby a vypestovať u nich pozitívny a dôkladný prístup k ústnej hygiene na celý život.”


Diskusia k článku:

This artclie went ahead and made my day.
Neregistrovaný - IjYSNEjlQesPXjai, 23.9.2011 10:19, minfanti(`na`)nhlslaw.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!