lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Poznáte spôsob ako odstrániť bradavice bezbolestne a natrvalo? Vyskúšajte DUOFILM.

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 20.7.2011
späť
Späť

Poslať
 

Bradavice sú nepríjemným zdravotným i estetickým problémom, s ktorým sa stretol hádam každý. Môže sa nimi totiž ľahko nakaziť ktokoľvek, najčastejšie však postihuje deti a mladých ľudí, ale i ľudí s oslabeným imunitným systémom.

Toto kožné ochorenie spôsobuje prenosný vírus, ľudský papilomavírus (HPV).

 

Bradaviciam sa darí najmä v teplom a vlhkom prostredí, preto sa aj na tele vyskytujú na miestach so zvýšenou potivosťou. Do nechceného kontaktu s nimi najčastejšie prídete na  kúpaliskách, v bazénoch či saunách. Častým zdrojom infekcie sú aj rodinní príslušníci s bradavicami alebo deti v kolektíve. Ak je človek oslabený, a teda náchylný na infikovanie sa vírusom a má na koži malú ranku, vírus sa v nej rýchlo usadí a prichádza k infekcii.

 

Ako sa zbaviť bradavíc?

 

U detí je dôležité bezbolestné odstránenie , teenageri uprednostňujú riešenia, o ktorých sa nemusia s nikým radiť. Dospelí radi vsadia na efektivitu a rýchle riešenie. I keď aj tu hrá svoju úlohu strach, a preto bezbolestné odstránenie je vždy vítané.

S liečbou kožných bradavíc pomôže buď kožný lekár, alebo lekárnik v lekárni. Bradavice je možné napríklad ambulantne „vypáliť“, kedy sa zákrok často opakuje i viac krát a nie je bezbolestný. Bezbolestnosť a účinnosť dnes už dokážu zabezpečiť voľnopredajné prípravky, ktoré pôsobia keratolyticky (odstraňujú zhrubnutú kožu na povrchu). Neodborným ošetrením môže prísť k prenosu bradavíc a k ich rozšíreniu na iné časti tela alebo inú osobu, preto sa domácich pokusov radšej stráňte.

 

V bezbolestnom boji s bradavicami  vám pomôže DUOFILM?

 

DUOFILM je dermálny roztok, ktorý účinne odstraňuje bradavice vďaka dvom liečivám, ktoré obsahuje – kyseline mliečnej a kyseline salicylovej.

DUOFILM je ideálnym liekom pre všetky vekové kategórie, uprednostňujú ho mamičky   na  bradavice u detí, ale i dospelí a starší ľudia, ktorí dajú prednosť domácej liečbe. pred ambulantnou. DUOFILM roztok kontrolovane rozrušuje keratín (vrstvu tuhej hrubej kože na povrchu bradavice).  Aplikuje sa   v mieste  bradavice, aby neprišlo k poškodeniu okolitej kože. Bradavicu treba pred použitím krátko ponoriť do teplej vody a povrch jemne narušiť vlastnou pemzou alebo pilníkom.

Pri opakovanom použití sa bradavice postupne zmenšujú, až celkom vymiznú. DUOFILM je určený na denné použitie, až do doby, kým bradavice celkom vymiznú a zarovnajú sa kožné vyvýšenia. Buďte trpezliví, úplné odstránenie bradavíc môže trvať  6 – 12 týždňov. Je však trvalé a bezbolestné.

 


Diskusia k článku:

ale blbost.. ziadne duofilmy, hlavne ak je to na nohach(chodilach), uplne zazracne zabera obycajna duct tape, taka striebrista paska. Obalit miesto, vyzeriet to uplne docista docista. Overene, zarucene..
Neregistrovaný - Lila, 20.7.2011 00:45
zmes octu, pretlačeného cesnaku a cibule, potierať, postupne sa zmenšuje až zmizne, chce to iba trpezlivosť
Neregistrovaný - , 20.7.2011 12:28
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!