lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Tablet zamilovaný do klávesnice

  Spracoval(a) : Petra
Dátum : 10.10.2011
späť
Späť

Poslať
 

Nie je žiadnou novinkou, že sa dá hrať na tablete, ako na klavíri. No produkovať hudbu na klávesnici od tabletu, ktorá je jeho pevnou súčasťou, tak to tu ešte nebolo! Skvelý hudobník Marián Čekovský dnes dokázal, že ich spojenie je jedinečné. Takto to vyzerá, keď sa tablet zamiluje do klávesnice.

 

Žiadne kompromisy!

 

„Zbožňujete multifunkčnosť tabletu, no zároveň je vašou životnou nevyhnutnosťou písanie? Nemusíte robiť kompromisy!

Vysúvateľná klávesnica tabletu Eee Pad Slider umožňuje rýchlejšie a pohodlnejšie písanie ako softvérová klávesnica na obrazovke. Je jej pevnou súčasťou a nemusíte si ju dokupovať. Sú ako Jing a Jang,“ vysvetľuje Miroslav Apolen, EeePC&Eee-Pad Country Product Manager pre Čechy a Slovensko. K dispozícii máte aj predinštalovaný balík kancelárskych aplikácií Polaris Office 3.0, s ktorým je možné zobrazovať a upravovať dokumenty, tabuľky aj prezentácie. Batéria vydrží štandardných 8 hodín.

 

 

Z tabletu rovno do domáceho kina

 

ASUS Eee Pad Slider s operačným systémom Google Android 3.2* poháňa dvojjadrový procesor NVIDIA Tegra 2. Svižne zvláda prehliadanie webu, prehrávanie HD filmov, hudby alebo všetko súčasne. Eee Pad Slider podporuje zobrazovanie HD videa aj priestorového zvuku, takže užívatelia môžu ľahko preniesť obsah z tabletu priamo do svojho domáceho kina.

„Chcete si čítať priamo v posteli či pozerať film? Máte v rukách tablet so všetkými predpokladmi. Ak však zrazu potrebujete veľmi rýchlo poslať napríklad dôležitý e-mail, ASUS Eee Pad Slider sa vám v momente prispôsobí. Klávesnicu si veľmi ľahko a elegantne vysuniete jedným ťahom,“ dodáva Miroslav Apolen.

 

 

Nechýba svet aplikácií

 

Spoločnost ASUS vybavila tablet niekoľkými aplikáciami ako MyNet, MyCloud a MyLibrary. MyNet slúži k bezdrôtovému streamovaniu digitálnych médií na ostatné domáce sieťové zariadenia, takže umožňuje prehrávanie HD videa či hudby na HDTV alebo na stolnom počítači. Aplikácia MyLibrary je určená k správe stiahnutých kníh, časopisov a novín. MyCloud poskytuje prístup k digitálnemu obsahu cloudu, k hudbe, video súborom a fotografiám. Prostredníctvom aplikácie MyCloud môžu užívatelia vzdialene pristupovať k svojmu PC. K dispozícii je tiež Google Android Market obsahujúci množstvo aplikácií, vrátane obľúbenej hry Angry Birds alebo možnosť pracovať s Facebookom a Twitterom. Aj tu oceníte možnosť výberu – použiť vysúvateľnú klávesnicu.

 

Vianoce predo dvermi

 

Premýšľate už dnes nad ideálnym vianočným darčekom? Tablet ASUS Eee Pad Slider určite poteší. Predáva sa v elegantnom perleťovo-bielom či kovovo-hnedom prevedení za 499 € s DPH.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!