lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Philips predstavuje revolúciu v žehlení: Žiadny ovládač teploty, žiadne nastavenia, len dokonalé žehlenie

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 29.11.2011
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť Royal Philips Electronics uvádza PerfectCare – revolučný žehliaci systém, ktorý razí cestu k novým časom v starostlivosti o oblečenie. PerfectCare ako prvý svojho druhu využíva technológiu OptimalTemp, vyvinutú spoločnosťou Philips, aby zachoval dokonalú kombináciu teploty a pary. Žehlenie sa tak stáva nielen jednoduchším, ale aj jemnejším ku všetkým materiálom, ktoré je možné žehliť. Výsledky pritom dosahuje rýchlejšie ako ktorýkoľvek iný žehliaci systém.

 

Systém PerfectCare kombinuje dve pokrokové technológie. Revolučná cyklónová komora uvoľňuje paru pod stálym tlakom, kým iné žehliace systémy môžu uvoľňovať priveľa alebo primálo pary. Inteligentný procesor zároveň ovláda žehliaci systém tak, aby zaručil stálu teplotu žehliacej platne. Výsledkom je, že na jemných materiáloch môžete žehličku nechať stáť až po dobu 5 minút bez toho, aby ste ich spálili alebo poškodili.

 

Jedným z prínosov je najmä ušetrený čas. Už viac nie je potrebné triediť oblečenie alebo nastavovať teplotu. Rovnako je možné prejsť od ľanu cez hodváb a bavlnu až po kašmír bez čakania. PerfectCare dokonca spotrebuje o 10 percent menej energie ako bežný žehliaci systém.

 

 

David Jeanson, z oddelenia starostlivosti o oblečenie spoločnosti Philips, prezradil: “Ako jednotka na trhu v žehlení sme nadšení, že môžeme predstaviť PerfectCare ako ľahký, rýchly a jemný spôsob žehlenia. Je to ďalšia oblasť, kde Philips ponúka zmysluplné inovácie, ktoré fungujú s jednoduchosťou a ľahkosťou.“

 

„Starostlivosť o bielizeň môže často zaberať priveľa času a stáť vás priveľa síl. A to platí obzvlášť, ak sa staráte o celú rodinu a musíte sa vysporiadať s množstvom rôznych materiálov. Tohto sme sa držali, keď sme priniesli Philips PerfectCare. Produkt, ktorý sa nielenže rýchlo a ľahko používa, ale ponúka aj záruku, že oblečeniu sa nič nestane a bude vyzerať najlepšie, ako sa dá,“ dodal Jeanson.

 

Philips PerfectCare bude na pultoch od októbra, aby ponúkol rýchlu, jednoduchú a efektívnu starostlivosť o oblečenie a zaručil, aby ostalo v skvelom stave po dlhší čas.

 

Vyjadrenia expertov

 

„PerfectCare je prvá žehlička na svete, ktorá dokáže vyhovieť požiadavkám na označenie Woolmark - Apparel Care Gold na ošetrenie odevov z čistej vlny.“ – Woolmark. Logo Woolmark je najznámejším textilným symbolom na svete. Už viac ako 45 rokov reprezentuje dlhodobú záruku kvality v starostlivosti o produkty z vlny.

 

„Systém Philips PrefectCare zanecháva dokonalé výsledky bez nebezpečenstva spálenia a používa sa tak ľahko. Je to úžasná inovácia, revolúcia v žehlení.“ – Popredná svetová inštitúcia International Wool Textile Organisation (IWTO), zaoberajúca sa spracovaním odevov z vlny, testovala systém PerfectCare s technológiou OptimalTemp na všetkých typoch vlny: mohér, alpaka, kašmír, angora a ďalšie.

 

"Technológia OptimalTemp poskytuje dokonalé žehlenie všetkého od prírodných materiálov po syntetiku. Rovnováha pary a teploty prináša vynikajúce výsledky bez zanechania leskov. V porovnaní s inými žehliacimi systémami, Philips PerfectCare ukázala najlepší výkon v našich laboratóriách." - Nemecký Deutsches Wollforschungs Institute (DWI), vodca medzi výskumníkmi v oblasti textilu.

 

Vlastnosti produktu

 

Technológia OptimalTemp pre zaručenie optimálnej teploty

Pripravený na použitie za dve minúty

Tlak pary až do 6 barov

Žehliaca platňa SteamGlide

Odnímateľná nádržka na vodu s objemom 1,5 litra vydrží až na 2 hodiny žehlenia

Upozornenie, keď je potrebné odstrániť vodný kameň

Systém Easy De-calc, automatické riešenie proti vodnému kameňu

Váha: 1,2 kg

Váha s podstavcom: 5 kg

Príkon: 2 400 Wattov

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!