lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Bojkotujete „Valentín“? Oslávte ho kedy chcete!

  Spracoval(a) : Natalia
Dátum : 12.2.2012
späť
Späť

Poslať
 

Podstata Valentína, predstavujúceho najväčší sviatok lásky, sa na Slovensko akosi z Ameriky nedostavila... Ak od dňa “L“ očakávate viac než len čokoládu v tvare srdca, ružu či pohľadnicu, oslávte  ho po svojom, kedykoľvek, hoci aj v pokoji domova!

F&F a F&F Home  sa tento krát spája a prináša vám tipy, ako osláviť lásku kedykoľvek budete mať na ňu chuť J - prosto, ako si doma vytvoriť romantickú atmosféru, či prestrieť tak, aby večera potešila nielen vaše chuťové poháriky.

 Máte doma fotky z obdobia, keď ste boli až po uši zamilovaní? Odejte ich do rámčekov F&F home a oživíte tak najkrajšie momenty života, v ktorejkoľvek časti  domova. Klasické,  zdobené, zlaté, strieborné, drevené.... K tomu zopár stojanov na sviečky zladených s farbou izby  a dokonalý moment  romantického vyznania lásky je na svete.

Keďže naši ochrancovia sa radšej pozerajú ako rozprávajú a ich dokonalá láska naozaj ide cez žalúdok, nechajte sa motivovať originálnym spôsobom večere. Bielo-červené prestieranie F&F home navodí  spolu s kvetmi v originálnych glazúrovaných, keramických či sklených vázach, v kombinácii s hrou svetla, magickú atmosféru. Skombinujte v miestnosti  sviečky s tlmeným svetlom lámp a romantická atmosféra proste príde sama.

Večera vo dvojici sa vám bezprostredne spája s gala oblečením? Doma to predsa nie je nutné. Vsaďte na domáci odev, ktorý už dávno nie je len o vyťahaných starých teplákoch a tričku. F&F sa inšpirovalo strihmi dámskych i pánskych oblečení na bežné nosenie a vytvorila tak pohodlné domáce oblečenie, ktoré vyzdvihne vaše prednosti  a zároveň úspešne zakryje  to, čo kedysi široké  tričká či mikiny. Pánom tento ležérny domáci štýl výnimočne pristane. A to v každom veku!


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!