lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Bohatá veľkonočná nádielka od spoločnosti Kraft Foods je opäť tu

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 7.3.2012
späť
Späť

Poslať
 

Dlho očakávané Veľkonočné sviatky sa nám rýchlo blížia a vy už určite premýšľate nad tým, čím všetkých malých aj veľkých šibačov prekvapíte tentoraz. Ani tento rok si však nebudete musieť s vymýšľaním pestrej veľkonočnej nádielky príliš lámať hlavu. Stačí sa len nechať inšpirovať množstvom lákavých veľkonočných produktov od spoločnosti Kraft Foods. Nájdete medzi nimi vaše obľúbené a známe veľkonočné dobroty, ale samozrejme nechýba ani veľa lahodných noviniek, ktoré zaručene potešia nielen veľkonočných šibačov, ale skrátka všetkých, ktorí k vám počas sviatkov zavítajú.

 

Brumík v záhradke

Tí najmenší budú mať určite najväčšiu radosť z prekvapenia, ktoré si pre nich tento rok pripravil ich kamarát medvedík Brumík. Veľké 300 gramové balenie s desiatimi BeBe Brumík s čokoládovou náplňou má tentoraz podobu Brumíkovej jarnej záhradky. Šikovné deti si z neho s mamičkinou pomocou budú môcť navyše vystrihnúť a zložiť Brumíkovho záhradku na veľkonočné osivo. Návod na zloženie nájdete na stránkach www.brumik.sk.

 

Veľkonočné inšpirácie od Milky

Tradičnú bohatú nádielku prináša v predveľkonočnom období všetkým milovníkom čokolády pochúťok tiež značka Milka. Trúfnite si na sladký Veľkonočný pondelok napríklad s novinkou Milka Minis. Vo veselom veľkonočnom balení nájdete veľa mini vrecúšok s lahodnými dražé v bielej a fialovej farbe.

 

Čo by to bolo za Veľkú noc bez obľúbených Plnených vajíčok Milka. Vo veselej krabičke, ktorá vyzerá ako balenie od naozajstných vajíčok, nájdete hneď štyri vajíčka z najjemnejšej mliečnej čokolády z alpského mlieka s mliečnou alebo kakaovou náplňou. A pretože je Veľká noc, vajíčok nie je nikdy dosť! Milka si pre nás preto pripravila ďalšiu novinku - Plnené vajíčka mini. Na maličké vajíčka z mliečnej čokolády v troch príchutiach si určite trúfne nejeden maškrtný jazýček. Šibačov však určite potešíte aj veselým veľkonočným Zajačikom Naps, ktorý v sebe ukrýva veľa drobných čokoládok od Milky. Týmito produktmi však tohtoročná veľkonočná ponuka značky Milka zďaleka nekončí, oveľa viac ich opäť nájdete v obchodoch.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!