lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nové notebooky radu N so zvukom SonicMaster Premium Audio

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 10.6.2012
späť
Späť

Poslať
 

Nové multimediálne notebooky sú výsledkom inovatívnej stratégie ASUS DNA. Ponúkajú profesionálny zvuk, štýlovú eleganciu a procesory 3. generácie Intel® Core™

 

Nový rad multimediálnych notebookov ASUS N prináša modely N46, N56 a N76. Tie sú stelesnením stratégie ASUS DNA, ktorej podstatou je využitie dizajnu pre vytváranie dokonalejších užívateľských zážitkov. Nový rad ponúka vysoko kvalitný zvuk SonicMaster Premium, ktorý uspokojí aj audiofilov, displeje so širokým pozorovacím uhlom a rozlíšením až do full HD 1080p, ako aj nový luxusný vzhľad, ktorý už získal prestížne dizajnérske ocenenie reddot 2012. Vysoký výkon nového radu N zabezpečujú procesory tretej generácie Intel® Core™, ako aj exkluzívna technológia ASUS Super Hybrid Engine II, ktorá sa postará o okamžité prebudenie z režimu spánku do 2 sekúnd.

 

 

ASUS DNA vytvára neuveriteľné zážitky

Notebooky radu N predstavujú nový štandard smerovania dizajnu ASUS. Notebooky sa sústredia na atraktívny dizajn a estetický vzhľad v kombinácii s profesionálnym zvukom, aký doteraz ešte žiadny notebook nepriniesol. Notebooky sa zároveň vyznačujú zdokonaleným, presnejším a vysoko intuitívnym dotykovým ovládaním, ako aj voliteľnou podsvietenou klávesnicou. Všetky tieto komponenty sú nevyhnutnou súčasťou stratégie a dizajnérskeho prúdu ASUS DNA.

 

SonicMaster Premium – vysoká latka zvuku notebookov

Po úspechu pôvodnej technológie SonicMaster prichádza exkluzívna ASUS SonicMaster Premium, ktorá posúva zvuk notebookov ešte ďalej. ASUS si je vedomý toho, že zvuk je významnou súčasťou každodennej práce s počítačom, preto jeho vývojári využili riešenie Bang & Olufsen ICEpower®. Spojenie optimalizovaného zvukového hardvéru a externého subwooferu tak vytvára výnimočný zvuk notebooku s ešte hlbšími basmi. Technológia SonicMaster Premium zároveň využíva profesionálne nástroje Waves MaxxAudio 3, pomocou ktorých si užívatelia môžu nastaviť zvuk podľa svojich predstáv do najjemnejšieho detailu.

 

Širší obraz, živšie zobrazenie

Všetky notebooky nového radu N ponúkajú zdokonalený displej so širokým pozorovacím uhlom (150° horizontálne, 120° vertikálne). Vďaka tomu dokážu užívatelia lepšie spoločne sledovať obsah pri nezmenenej kvalite obrazu takmer z ktoréhokoľvek smeru. Každý displej poskytuje rozlíšenie minimálne 720p HD, pričom voliteľné displeje podporujú rozlíšenie až full HD 1080p pre ešte dokonalejšie zobrazenie, čistotu, jas a kontrast obrazu.

 

Elegantný a luxusný dizajn

Aj napriek tomu, že notebooky ASUS radu N sú úplne nové, stihli už získať prestížne dizajnérske ocenenie reddot 2012 za využitie štýlových materiálov a nápaditý dizajn. Užívatelia sa môžu tešiť na štýlový, jemne ryhovaný kovový povrch s nasvieteným logom ASUS, ako aj unikátnu ochrannú sieťku reproduktorov, ktorá zdokonaľuje tok zvuku vytváraného technológiou SonicMaster Premium.

 

Výkonnejšie ako kedykoľvek predtým

Notebooky ASUS radu N stavajú na výkonných procesoroch tretej generácie Intel® Core™ a technológii Ivy Bridge. Táto platforma umožňuje zvýšený výkon procesoru a jeho pretaktovanie, plynulejšie prehrávanie multimédií, ako aj širšie možnosti multitaskingu. Vďaka využitiu najnovších technológií Intel® sú tieto notebooky výkonnejšie a elegantnejšie. Exkluzívna technológia ASUS Super Hybrid Engine II riadiaca spotrebu energie zabezpečuje štart z režimu spánku za 2 sekundy, čím sa trieda špičkových notebookov rýchlosťou odozvy ešte viac priblížila inteligentným telefónom.

 

 

 

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!