lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ak sa predstavy dokonalej dovolenky dostali už aj do vašich snov

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 20.6.2012
späť
Späť

Poslať
 

Milé dámy,

ak sa predstavy dokonalej dovolenky dostali už aj do vašich snov, leto je naozaj tu!:)

Chceli sme Vás potešiť a tak sme pre Vás pripravili malý letný SOS balíček zložený z dvoch produktových noviniek, ktoré sa už dnes predávajú v lekárňach a bioobchodoch. K drobným intímnostiam Saloos a Natures sme pribalili ešte malý praktický darček Intimissimi. Poďte s nami zahájiť leto bezpečne!

Nie je novinkou, že až 75% žien má skúsenosti s nepríjemným pálením, svrbením a výtokom kvasinkového pôvodu. Polovica pacientiek dokonca tvrdí, že zažili tieto problémy opakovane. Riziko, že budeme patriť medzi ne, narastá najmä v lete. Pokožka týchto partií plní najmä úlohu ochrannej bariéry pred nežiadúcimi vplyvmi a tak má nielen špecifickú fyziologickú štruktúru, ale aj zvláštne biochemické zloženie, ktoré zabraňuje bakteriálnej alebo inej infekcii. Ak sa táto funkcia naruší, stačí jedna návšteva kúpaliska a...sedíme v čakárni ženských lekárov!

Fytologička a bylinkárka, Akviléna Nemčeková, radí: Ak sa chcete tejto, letnej nástrahe vyhnúť skúste zo svojho života odbúrať stres, prestaňte používať mydlové prísady v rámci intímnej hygieny, vyhnite sa pene do kúpeľa či parfumovaným zmäkčovačom a aviváži, ktorá je dnes chybne používaná aj pri praní spodnej bielizne. Minimalizujte tiež nosenie tesného oblečenia, nylonových a syntetických materiálov a časté používanie slipových vložiek, ktoré zvyšujú teplotu v intímnych partiách a vytvárajú tak ideálne podmienky pre hromadenie baktérií a infekcie. Ak ste sa rozhodli pre prírodnú cestu prevencie, ideálnym pre vás bude Šalvia, Tea Tree a Oregáno, ktoré účinkujú ako prírodné antibiotiká a bojujú aj proti bakteriálnym kmeňom, ktoré sú voči klasickým syntetickým liečivám odolné."

V sprche vyskúšajte napríklad náš nový Sprchový olej Saloos Intimia s výraznými antiseptickými a antimykotickými účinkami, ktorý pôsobí priaznivo ako pri vaginálnych, tak močových infekciách. Jemný prípravok vyrobený špeciálne pre ženy obsahuje vitamíny A, E, F, Geránium, Manuku a Tea tree olej.

„Ak sa rozhodnete pre prevenciu z jedálnička odporúčam vynachať čo najviac cukrov, ktoré kvasinky pre svoj vývoj potrebujú a dopriať si každodennú dávku jogurtov“ dodáva bylinkárka. Ako podporná liečba či prevencia často veľmi dobre poslúžia i vaginálne čípky s probiotickými kultúrami, ktoré nenarúšajú prirodzené PH pošvy. Novinkou je napríklad známy betaglukán, ktorý vedci tentokrát namiešali aj do intímnych čapíkov. MUDr. Eva Žďárska z Centra gynekológie a asistovanej reprodukcie vysvetľuje: „Kvasinkové ochorenia u žien, ako aj mnohé časté gynekologické potiaže s nimi súvisiace, môžu vznikať aj ako dôsledok vrodenej nedostatočnej imunity. Na tieto ochorenia mám počas svojej praxe najlepšie zmapované pôsobenie glukánov. Beta glukán, ktorý sa získava z čerstvej huby

Hlivy Ustricovitej významne rieši  zápaly, ovlyvňuje mykózy, prejavy ochorenia HPV, upravuje menštruačný cyklus, zmierňuje predmenštruačný syndróm, dokonca sa niektorým pacientkam po požívaní beta glukánu „stratili“ i myómy v maternici. Svoj význam v nich však nájdu i pacientky s uroinfekciami." Neveríte? Vyskúšajte Femiglucan s obsahom unikátnej kombinácie aktívnych látok pre výnimočný účinok. Čapíky s obsahom beta glukánu a sodnej soli kyseliny hyalurónovej sa používajú na zmiernenie vaginálnej suchosti, svrbenia alebo podráždenia. Zabezpečujú prirodzenú vlhkosť, eliminujú podráždenie a diskomfort, ktorý sa môže vyskytnúť ako dôsledok stresu, ochorenia alebo pri používaní liekov a pomáhajú vytvárať a obnovovať prirodzené kultúry.


Dámy, želáme Vám krásne leto bez nepríjemných spomienok:)



SOS LETNÝ BALÍČEK

Saloos sprchový olej Intimia, M+H Slovakia,


Femiglucan - Vaginálne čapíky s obsahom beta glukánu a sodnej soli kyseliny hyalurónovej, Natures,




Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!