lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Wécko hliadka je späť! Posvieťte si s ňou tentoraz na baby friendly zariadenia.

  Spracoval(a) : Petra
Dátum : 29.7.2012
späť
Späť

Poslať
 

Ako fanúšikovia zábavnej facebookovej komunity Wécko hliadka zdokumentovali už minulé prázdniny - zlá hygiena a chýbajúce základné vybavenie toaliet v nákupných centrách, kaviarňach či centrách miest sú, bohužiaľ, našou každodennou realitou. Viete však, kto zlým stavom WC trpí snáď najviac? Sú to predsa naši najmenší.

 

Wécko hliadka si preto tieto prázdniny pred meno vkladá slovné spojenie „baby friendly“ a nielen slovenské mamičky, no úplne všetkých, na Facebooku vyzýva: Zistime spolu, nakoľko sú verejne prístupné WC na Slovensku vhodné a bezpečné aj pre naše ratolesti! Ak spojíme svoje sily, možno už vonku nebudeme odkázaní z obavy o zdravie svojho dieťaťa voliť radšej najbližšie kríčky, než špinavé a zanedbané toalety.

 

Zábavná a zároveň aj verejnoprospešná letná kampaň na známej sociálnej sieti Facebook myšlienkou zmapovať a ohodnotiť stav toaliet na Slovenku nadchla už pred rokom viac ako 2500 fanúšikov, ktorí jej pomohli v špeciálnej WC-mape označiť, okomentovať a ohodnotiť takmer 450 zariadení. Toto leto je komunitná aktivita späť s novou misiou – urobiť naše toalety viac „baby friendly“.

 

Zapojte sa aj vy - pozvite na Facebooku čo najviac priateľov a v aktualizovanej baby friendly WC-mape označte a ohodnoťte zariadenia, s ktorými máte so svojimi deťmi dobré, no aj zlé skúsenosti. Zdokumentujte vybavenosť každej toalety, ohodnoťte ju známkou a pridajte pre ostatných aj fotku či komentár. Za každé WC označené v aplikácii WC-mapa sa môžete tešiť na odmenu pre zdravie vašej ratolesti – Urinal® SIRUP, ktorý je oficiálnym partnerom projektu. Ide o chutný extrakt z brusníc, aj pre deti od 1 roka, na pravidelnú starostlivosť o zdravie močových ciest.

 

Navyše Urinal® SIRUP tento rok podporuje aj občianske združenie Červený Nos Clowndoctors, takže zapojením sa do aktivít Wécko hliadky aj vy pomôžete vyčariť úsmev na tvárach dlhodobo hospitalizovaným deťom.

 

Cieľom projektu Wécko hliadka je aj toto leto vytvoriť spoločne databázu miest, na ktorých sa na výletoch po Slovensku nemusíte báť „odskočiť si“. Najlepšie zariadenia získajú od Wécko hliadky špeciálnu samolepku, vďaka ktorej budú všetci návštevníci vedieť, že ide o prevádzku, kde sú všetci – aj deti – vítaní!

 

http://www.facebook.com/wecko.hliadka

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!