lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dokonalá manželka vie, že letia viazanky.

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 30.1.2001
späť
Späť

Poslať
 

Existuje celý rad mužov, ktorí viazanky zbierajú. Sú aj takí, ktorí ich mimoriadne radi nosia. Oproti nim stoja zarytí odporcovia tejto farebnej handričky zdobiacej hruď moderných biznismanov a nielen ich.

Medzi ženami som ešte nikdy nenašla otvorenú odporkyňu viazaniek, to asi preto, že ich nemusia denne nosiť. Niektoré ich však musia denne viazať manželom. Neviem čo vraví štatistika, ale z mojich troch manželov, si ani jeden nevedel uviazať pekne viazanku, tak som sa to musela naučiť ja. Po pionierskej šatke, to bol najťažší úkon z oblasti makramé, ktorý som zvládla, preto nemám k viazankám úplne kladný postoj, na rozdiel od takej Donatelly Versaceovej , ktorá tvrdí, že viazanka je z hľadiska módy mužským pokladom. Neviem síce ako na to prišla, pretože jej brat veľmi viazanky nenosil, isté však je, že sa dáma vyzná, pretože tento rok má viazanka zasa zelenú. A Donatella sa vyzná nielen v móde, ale aj v biznise. Pod jej značkou si budú môcť kúpiť muži novinku, topánky, ktoré majú na podpätkoch zlaté logá. Útok viazanky potvrdili aj módni tvorcovia na módnych prehliadkach v Miláne. Aj vychytení talianski dizajnéri Dolce and Gabbana sa domnievajú, že viazanka je symbolom novozískanej mužskej slobody.

Ja by som síce túto úlohu pripísala boxerkám, ale chlapi vedia svoje. Dolce and Gabbana zároveň predstavili svoju novú kolekciu pánskeho oblečenia. Pozornosť pritiahli najmä jazdecké obleky či kožené vetrovky s emblémom talianskej automobilovej spoločnosti Ferrari - vzpínajúcim sa koňom. Milé dámy, ak váš manžel nosí ešte na vetrovke býčiu hlavu s Chicago Red Bulls, oznámte mu, že musí presedlať. Talianske duo vraj inšpiroval sám automobilový mág Michael Schumacher jazdiaci za Ferrari, ale aj americký herec Richard Gere, ktorého najnovší film Jeseň v New Yorku sa práve objavil v talianskych kinách. Vás by mal pri kúpe inšpirovať inšpirovať finančný vklad manžela do spoločnej domácnosti.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!