lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
SodaStream Source – nádherný z každého uhla

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 15.10.2012
späť
Späť

Poslať
 

Značka SodaStream predstavuje novú produktovú líniu Source navrhnutú svetoznámym dizajnérom Yvesom Béharom. Source pristupuje k materiálom a ovládaniu prístroja, ktorý prvýkrát uzrel svetlo sveta v roku 1903, novým spôsobom.

 

Tento koncept nanovo prechádza každý element systému SodaStream vrátane ovládania, dizajnu a použitých materiálov, redefinujúc spôsob ich použitia. Jednoliaty tvar SodaStream Source vyjadruje jednoduchú efektívnosť systému, a zároveň tvorí silný dizajnový prvok v kuchyni.

 

„Som veľkým podporovateľom myšlienky spoločnosti SodaStream, ktorá sa stavia zodpovedne k životnému prostrediu. Zameral som sa na vytvorenie jednoduchého a nádherného predmetu do kuchyne, pričom som zachoval hodnoty 21. storočia,“ hovorí Yves Béhar.

 

Elegantná fľaša s vylepšeným dizajnom sa jednoduchým kliknutím pripevní k prístroju. Vrchná časť prístroja je ovládaná dotykom. Proces a intenzitu sýtenia je možné sledovať prostredníctvom LED displeja.

 

„Spolupráca s Yvesom Béharom bola pre nás veľmi prirodzená. Jeho predchádzajúca práca potvrdzuje, že uznáva rovnaké hodnoty ako SodaStream a jeho inovatívny dizajn je celosvetovo uznávaný. Výsledkom je systém, ktorý nádherne vyzerá, výborne funguje a oslovuje široké masy,“ dodáva Daniel Birnbaum, výkonný riaditeľ spoločnosti SodaStream.

 

Yves Béhar, dizajnér prístroja Source, je zakladateľom Fuseproject – dizajnovej firmy založenej v roku 1999. Jeho spolupráca s renomovanými partnermi, akými sú napríklad Samsung, Puma, Swarovski a ďalší, vyvolala medzinárodné ohlasy a uznanie. 

 

Na slovenskom trhu budú dostupné štyri farebné variácie: biela, čierna, modrá a červená.

 

Čaro noci v nových sirupoch SodaStream Night Spirit

 

SodaStream predstavuje novú špeciálnu edíciu sirupov Night Spirit s príchuťami obľúbených koktejlov.  Všetky sú nealkoholické, ich príprava aj servírovanie sú  jednoduché a zábavné.

 

S novou edíciou sirupov Night Spirit sa z hostiteľa silvestrovskej párty stane kráľ večierkov. Obľúbený koktejl, kocka ľadu, SodaStream a oslavy Nového roka sa môžu začať. Na prípravu chutného kotejlu stačí iba voda z vodovodu, niektorý z prístrojov na výrobu sódy – napríklad horúce novinky SodaStream Source alebo Revolution, veľa ľadu a sirup.

 

Šestica koktejlových sirupov s príchuťami Mojito, Cuba Libre, Caparhina, Gin&Tonic, Cosmopolitan a Margarita sa výborne hodí na silvestrovský alebo aj akýkoľvek iný večierok.

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!