lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Výnimočný vianočný darček pod stromček s exkluzívnym iDressom od známeho návrhára Lukáša Kimličku

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 28.10.2012
späť
Späť

Poslať
 

Premýšľate nad výnimočným vianočným darčekom pre vašu partnerku, partnera, rodičov - skrátka pre niekoho, kto je vám naozaj blízky? Máme pre vás nevšedný a pritom veľmi praktický tip, ktorý zaručene prekvapí a poteší - inteligentný domáci pomocník iRobot Roomba 780. A nielen to – môžete ho „obliecť“ do výnimočného iDressu, ktorý preň navrhol známy slovenský návrhár Lukáš Kimlička.

iRobot Roomba tento rok oslavuje už svoje 10. narodeniny a pri tejto príležitosti dostala výnimočný darček – exkluzívny idress od Lukáša Kimličku, ktorý oblieka modelky aj  celebrity. „Keďže sa venujem výhradne odevnému dizajnu, takáto ponuka sa mi zdala veľmi zaujímavá. Mám rád veci, ktoré ma zaujmú svojím netradičným dizajnom a sú originálne. A keď už mi niečo behá po byte, nech sa na to aj dobre pozerá,“ hovorí návrhár Lukáš Kimlička, ktorý sa pri návrhu originálnych iDressov inšpiroval aj svojou novou kolekciou. Samozrejme, iRobot Roomba doma rád využíva. Čo na ňom najviac oceňuje? To, že za neho povysáva, kým on pracuje, a dokonale vyčistí aj priestor pod nábytkom.

Čo vlastne tento výnimočný vianočný darček dokáže? Vďaka technológiám, ktoré využíva aj NASA, sa môžete vrátiť z práce, či z posedenia s priateľmi do dokonale povysávaného bytu. Stačí, ak si  nastavíte plán upratovania na každý deň v týždni, na konkrétnu hodinu. Skutočne nemusíte urobiť nič viac.

iRobot Roomba 780 poupratuje jednotlivé miestnosti celkom sám a viac znečistené miesta vysáva dovtedy, kým nie sú perfektne čisté. Vďaka prepracovanému systému orientácie  sa prispôsobí prostrediu i povrchu, takže budete mať čisté podlahy i koberce, dokonca aj v kútoch a pod nábytkom. Hravo tiež zdolá prahy medzi miestnosťami. iRobot sa obratne vyhýba schodom a priestor okolo nábytku dokonale povymetá bočnou kefkou. Keď je so všetkým hotový, zaparkuje späť na nabíjaciu základňu.

Takže ak chcete svojim blízkym pripraviť pod stromček výnimočné prekvapenie, máte tip, ktorý určite ocenia. Upratovanie s iRobotom Roomba 780 sa stane pre nich obľúbenou hrou!


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!