lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
BUĎTE SAMA SEBE VIZÁŽISTOM VĎAKA MARY KAY APLIKÁCII VIRTUÁLNE LÍČENIE

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 4.11.2012
späť
Späť

Poslať
 

Populárna online aplikácia Mary Kay je teraz k dispozícii k stiahnutiu i pre smartfóny a tablety

 

Chcela by ste vedieť, ako budete vyzerať ako červenovláska? Rada by ste vyskúšala trendy červený rúž alebo horúce mačacie oči?

 

To všetko môžete skúsiť s novou mobilnou aplikáciou Mary Kay Virtuálne líčenie. Mary Kay vytvorila zo svojej populárnej online aplikácie verziu i pre smartfóny a tablety. Aplikácia Mary Kay Virtuálne líčenie má rovnaké rysy ako jej online verzia, a to všetko v pohodlí mobilných zariadení.

Ženy môžu nahrať ich vlastnú fotku a upraviť svoj aktuálny vzhľad, alebo vyskúšať úplne nový štýl priamo vo svojom mobile či tablete. K vytvoreniu nového vzhľadu slúži ponuka celej dekoratívnej kozmetiky Mary Kay. Čerešničkou na torte je široká ponuka účesov a doplnkov, ktoré podtrhnú váš nový vzhľad. Pre tie, ktoré by radšej vyskúšali nový vzhľad na modelke, aplikácia ponúka 5 obrázkov modeliek rôznych tónov pleti, farby vlasov, tvaru očí i vekových kategórií, takže užívateľka môže jednoducho nájsť tú modelku, ktorá je jej vzhľadu najbližšie. Všetky možnosti, ktoré aplikácia ponúka, umožňujú ženám nakupovať presne ten prípravok, ktorý im pristane, a ešte si pri tom užijú množstvo zábavy.

 

„Každá žena, ktorú poznám, má plnú zásuvku nevhodne zvolenej dekoratívnej kozmetiky,“ hovorí Sheryl Adkins-Green, vedúca marketingového oddelenia Mary Kay Inc. „Všetky tieto odtiene vyzerajú skvele, keď ich vidíte v krabičke, ale akonáhle ich vyskúšate na sebe, výsledok býva často mimo vašej predstavy. A to je dôvod, prečo je naša aplikácia tak užitočná. Môžete vďaka nej vyskúšať prípravky virtuálne, hrať sa s vašim make-upom a získať tak predstavu o každom možnom vzhľade. Od prírodného denného líčenia až po úchvatné dymové líčenie – všetko môžete vidieť hneď a to priamo na vás. Môžete sa v pokoji rozhodnúť, čo sa vám páči, predtým než prípravky zakúpite od svojej nezávislej kozmetickej poradkyne Mary Kay.

 

Podľa Patricie Wanderley, viceprezidentky Globálneho digitálneho marketingu Mary Kay Inc., je online verzia tejto aplikácie jednou z najnavštevovanejších stránok na www.marykay.com. Wanderley hovorí: „Mary Kay mobilné Virtuálne líčenie je už tak populárne ako jeho online verzia. Od uvedenia aplikácie na jar tohto roku sme už zaznamenali takmer 500 000 stiahnutí a toto číslo neustále stúpa.

 

Vďaka mobilnej verzii tejto aplikácie môžu ženy skúšať svoj nový vzhľad, zatiaľčo stoja v rade na rannú kávu alebo čakajú v čakárni u doktora – to všetko vďaka pár ťahom prstom na ich mobilných telefónoch.“

Popularita medzi zákazníčkami sa odrazila i vo výsledkoch tejto aplikácie. Mary Kay Virtuálne líčenie vyhralo cenu mobilných technológií Ethos Award 2012. Aplikácia sa stala celkovým víťazom kategórie Digital Innovation Award (ocenenie pre digitálne inovácie). DSA Ethos Awards oceňuje spoločnosti, ktoré pomáhajú svojim nezávislým predajcom pri ich podnikaní.

 

Niekoľko medzinárodných trhov Mary Kay už túto aplikáciu vo svojich krajinách používa. Ženy v Kanade, Brazílii, Mexiku a Španielsku sa tešia veľkému záujmu o túto aplikáciu. Spoločnosť má v pláne rozšíriť túto aplikáciu medzi všetky trhy, kde je Mary Kay v ponuke. Stiahnite si tiež tú svoju:

 

Apple Stiahnite si aplikáciu pre iPhone 4 a iPad

Android Stiahnite si aplikáciu pre zariadenie s Androidem

Kindle Stiahnite si aplikáciu pre zariadenie Kindle


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!