lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Gatta rozpútava revolúciu farieb Vlastnú módu môže teraz tvoriť každá z vás!

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 23.11.2012
späť
Späť

Poslať
 

Jeseň/zima 2012/2013 pokračujú v šialenstve, ktoré sa začalo v predchádzajúcich sezónach. Táto sezóna je preto o zbližovaní rôznych vzorov a dezénov, spájaní prvkov, ktoré sa na prvý pohľad k sebe nehodia, hre s kontrastom. Práve preto sú v kolekciách Gatta na prvom mieste štyri celkom odlišné, ale silné trendy sezóny: kvety na tmavom podklade, moderná architektúra, módne doplnky a nesmrteľný ažúr.

 

Pančušky Gatta na jednej strane predstavujú klasické modely s novým odhalením kvetových motívov alebo geometrie, inšpirovanej vzormi Aztékov. Na strane druhej je to grunge, vyskytujúci sa na legínach módnych už niekoľko sezón, ako aj romantické, veľmi dievčenské ažúry na pančuchách a nadkolienkach. Všetky v tónovanej farebnej škále a modernej čiernej. Vo farbe, ktorá je tajomná a démonická a v tejto sezóne odhaľuje svoju novú tvár. Pre jeseň a zimu 2012/2013 sú však najdôležitejšie kontrasty, preto elegantnú čiernu prerušuje explózia a šialenstvo farieb.

 

Gatta na jeseň a zimu ponúka skutočne prevratnú zmenu farieb – COLORevolution. Ide o úplnú novinku, vďaka ktorej sa možno pohrať s trendmi a skúšať odvážne štylizácie. Vo farebných pančuchách si vzory môžete vystrihnúť samy. Vlastnú módu môže teraz tvoriť každá z vás!

 

Módny total look v tejto sezóne predstavuje Gatta Bodywear. Nájdu sa v ňom preferované vložky z kože, módne opasky nadväzujúce na štýl boho a veľké geometrické potlače. Sú to tiež dlhé, hladké sukne, teplé svetre, šaty vo výrazných farbách z vlny Merino, alebo hit sezóny – módne cigaretky a nohavice s jazdeckým strihom. Štylizáciu možno skompletovať doplnkami z kolekcie Gatta Bodywear – opaskami a čiapkami.

 

Nájdete nás už aj v komplexe Centrál a Avione Shopping Parku

Počet miest, kde si môžete kúpiť výrobky Gatta, sa v najbližších mesiacoch rozrastie. Svoj priestor si naša značka nájde v novootvorenom komplexe Centrál, ktorý spolu otvoríme už 17. októbra a od 1. novembra aj v Avione Shopping Parku. „Teší nás, že vďaka dôvere a záujmu našich zákazníkov môžeme rozšíriť našu sieť maloobchodných predajní na Slovensku. Ich spokojnosť je pre nás prvoradá a chceme byť k nim čo najbližšie,“ dodala Edyta Nuošková, managing director.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!