lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Transformer Book – plnohodnotný notebook s telom tabletu

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 23.2.2013
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť ASUS predstavila zariadenie ASUS Transformer Book TX300, ktoré kombinuje výkon a vlastnosti plnohodnotného notebooku s mobilitou a pohodlím tabletu. ASUS Transformer Book sa na prvý pohľad javí ako kompaktný a výkonný Windows 8 notebook s procesorom Intel® Core™ tretej generácie a vysokokapacitným pevným diskom. Odpojením 13,3-palcového Full HD displeja z dokovacej stanice sa však ASUS Transformer Book okamžite premení na samostatný Windows 8 tablet so 128GB SSD úložiskom.

Perfektný pre prácu

ASUS Transformer Book je výbornou voľbou pre každého, kto hľadá plnohodnotný notebook pre prácu a tablet pre zábavu. ASUS Transformer Book je vybavený treťou generáciou výkonných procesorov Intel® Core™ i5 alebo i7, podsvietenou klávesnicou a veľkým viacdotykovým touchpadom pre pohodlnú prácu a tvorbu obsahu. ASUS Transformer Book má 13,3-palcový displej s ochranným sklom Corning® Concore™ a umožňuje 10-bodové viacdotykové ovládanie v režime notebooku a tabletu.

Vďaka samostatným batériám v tablete a dokovacej stanici ponúka ASUS Transformer Book až 5 hodinovú výdrž v režime notebooku a 8 hodín prevádzky v režime tabletu. Výdrž batérie v režime notebooku môže byť predĺžená až na 8 hodín, vypnutím pevného disku a portov, pričom klávesnica a touchpad ostanú aj naďalej aktívne. V standby režime, z ktorého sa zariadenie zapne v priebehu dvoch sekúnd, vydrží ASUS Transformer Book fungovať na jedno nabitie až dva týždne.

Ideálny pre zábavu

ASUS Transformer Book exceluje vďaka 13,3” 1080p Full HD displeju aj pri sledovaní filmov, fotografií alebo pri hraní hier. Technológia IPS displeja zabezpečuje vynikajúci jas a živú a presnú reprodukciu farieb. Vďaka 178-stupňovému pozorovaciemu uhlu je obraz jasný a čistý aj pri pohľade zo strán.

ASUS Transformer Book nezaostáva ani v reprodukcii zvuku. Vysoko-kvalitné stereo reproduktory sa nachádzajú na dokovacej stanici a na tablete. Zvukovú kvalitu vylepšujú aj technológie ASUS SonicMaster, ktorá bola vyvinutá v spolupráci s Bang & Olufsen ICEpower® a MaxxAudio od spoločnosti Waves, výhercu ocenenia Technical GRAMMY Award®. ASUS Transformer Book je vybavený prednou HD kamerou a mikrofónom pre video komunikáciu a zadnou 5MP kamerou, ktorá dokáže nahrávať video v rozlíšení 720p HD.

Technológia High-Speed Bridge pre maximálnu rýchlosť úložiska

ASUS Transformer Book disponuje samostatným úložiskom pre režim notebooku a tabletu. Dokovacia stanica je vybavená 320GB alebo 500GB pevným diskom a poskytuje priestor pre softvér a súkromné dáta. 128GB SSD úložisko v prípade tabletu kombinuje rýchlosť a dostatok voľného miesta pre aplikácie, filmy, hudbu a hry. Nakoľko sa hlavné komponenty nachádzajú v tablete a pevný disk a porty sú umiestnené v dokovacej stanici, exkluzívna technológia ASUS High-Speed Bridge zabezpečuje maximálny výkon a vysokorýchlostné prepojenie, rýchlejšie ako USB 3.0, medzi tabletom a dokovacou stanicou.

Špecifikácie:

ASUS Transformer Book TX300

·   Windows 8 / Windows 8 Professional

·   Intel® Core™ i5 alebo i7 procesor

·   13,3-palcový Full HD viacdotykový displej s IPS technológiou

·   320GB/500GB HDD (dokovacia stanica) & 128GB SSD (tablet)

·   4GB DDR3 dual-channel (1600MHz) RAM

·   Predná HD kamera & voliteľná 5MP zadná kamera

·   Tablet: 213 x 340 x 4~11mm / 950g

·   Dokovacia stanica: 219 x 340 x 3~12.9mm / 900g

 

Dostupnosť a cena

ASUS Transformer Book TX300 bude dostupný od marca 2013 vo vybraných lokalitách u autorizovaných ASUS predajcov za cenu od 1320 eur s DPH.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!