lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Stále ako nový

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 4.4.2013
späť
Späť

Poslať
 

Ak si  kúpite spotrebič do domácnosti, ktorý má zjednodušiť a spríjemniť váš život, určite očakávate, že bude čo najdlhšie ako nový. To vám splnia prístroje SodaStream – ich  inovatívna technológia vykúzli z obyčajnej vody z vodovodu chutný a lahodný bublinkový nápoj. Jeho príprava je ľahká a zábavná. Obsah bubliniek si môžete dokonca regulovať podľa vášho gusta.

 

Ak sa rozhodnete pre model SodaStream Source, prinesie do vašej domácnosti navyše inovatívny dizajnový prvok. Elegantná fľaša pre akúkoľvek špeciálnu príležitosť sa jednoduchým kliknutím pripevní k prístroju. Vrchná časť prístroja je ovládaná dotykom. Proces a intenzitu sýtenia môžete sledovať prostredníctvom LED displeja. Výsledkom je systém, ktorý nádherne vyzerá a výborne funguje.

 

Nadčasový dizajn a predovšetkým nové funkcie ponúka SodaStream REVOLUTION. Je určený pre milovníkov moderných technológií oceňujúcich elegantné ovládanie. Disponuje elektrickým napájaním a dotykový panel umožňuje nastavenie intenzity sýtenia v štyroch úrovniach (nízka, stredná, vysoká a extra). Prípravu nápoja urýchli automatické uchytenie fľaše vyrobenej z vysoko kvalitných materiálov. Intenzitu sýtenia a  množstvo dostupného CO2 v bombičke je možné sledovať prostredníctvom LED displeja podsvieteného na modro.

 

Aby výrobníky sódy správne fungovali, máme pre vás niekoľko tipov, ako sa správne starať o prístroje a príslušenstvo.

  • Čistenie prístroja je jednoduché a nevyžaduje veľa času; raz mesačne ho poutierajte vlhkou handričkou. Nikdy ho neumývajte pod tečúcou vodou.
  • Prázdnu bombičku jednoducho vymeníte za plnú na najbližšom výmennom mieste SodaStream.
  • Používajte len originálne bombičky SodaStream. Tlaková bombička vyžaduje pravidelné bezpečnostné skúšky, ktoré sa vykonávajú vo výrobnom závode pri každom plnení bombičky. Len takto môžeme zaručiť 100 % bezpečnosť pri používaní.
  • Fľaše na sýtenie SodaStream odporúčame po vyprázdnení hneď vypláchnuť čistou vodou a nechať úplne vyschnúť, ale neuzavrieť vrchnákom, aby sa zabezpečilo vetranie. Raz za čas je vhodné vyčistiť fľaše čistiacimi tabletkami. Jedno balenie obsahuje 10 ks tabliet, čo pri čistení jednej fľaše za mesiac znamená, že jedno balenie tabliet vystačí skoro na jeden rok.
  • Každodenné čistenie uľahčí praktická kefa s jemnými štetinkami. 

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!