lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Orbit Professional White – dentálna starostlivosť teraz v praktickejšom balení

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 20.9.2013
späť
Späť

Poslať
 

Značka Orbit mení od septembra balenie žuvačiek Orbit Professional White. Prémiové žuvačky s mikrogranulami a bieliacim účinkom teraz namiesto balenia vo forme blistra so samostatne balenými žuvačkami  dostať v praktickejšom a skladnejšom balení po desiatich kusoch dražé žuvačiek. Zmestia sa tak do každého vrecka a môžete si osviežiť dych kdekoľvek a kedykoľvek.

 

„Z prieskumu* vykonaného v rámci našej roadshow Zdravý úsmev pre každého vyplynulo, že ľuďom stále viac záleží na starostlivosti o zubné zdravie a prevenciu. Zvyšuje sa záujem o rôzne dentálne pomôcky a produkty s dentálnymi benefitmi. Jedným z doplnkov dentálnej hygieny je aj používanie žuvačiek po každom jedle a pití. Táto informácia nás potešila, pretože sme ešte pred prieskumom mali v pláne upraviť balenie žuvačiek s obsahom jemných mikrogranúl a s bieliacim účinkom Orbit Professional White. Od septembra je v ponuke v klasickom praktickejšom balení po desiať kusov dražé,“ hovorí brand manažérka značky Orbit Jana Přerostová.

 

Žuvačky Orbit Professional White sú ideálnym pomocníkom pre viditeľne čisté zuby a teraz ich môžete mať po ruke na každom kroku. „Orbit Professioonal s jemnými mikrogranulami sú vhodným doplnkom pre prevenciu vzniku zubného kazu v kombinácií s komplexnými hygienickými a preventívnymi opatreniami. Žuvaním žuvačiek bez cukru dochádza k zvýšenej tvorbe slín, ich vyplavovaniu do úst a tým aj k neutralizácií vznikajúceho kyslého prostredia. Vyrovnáva sa pH v ústnej dutine a dochádza k remineralizácii skloviny, ktorá je potom odolnejšia voči zubnému kazu. Žuvačky by sme mali žuť 20 minút po jedle v prípade, keď nemáme možnosť vyčistiť si zuby kefkou“, hovorí stomatológ Michal Paška.

 

Rad Orbit Professional predstavila spoločnosť Wrigley na Slovensku už pred niekoľkými rokmi. Žuvačky obsahujú množstvo mikrogranúl s účinným čistiacim efektom. „Mikrogranule – abrazívne čiastočky v podobe drobných guľôčiek – pomáhajú predovšetkým mechanicky stierať zo zubov zvyšky potravy. Efektívne odstraňujú povlak z povrchu zuba a zabraňujú jeho tvorbe na tvrdých zubných tkanivách. Predstavujú tak účinný doplnok preventívnej starostlivosti o zuby,“ doplňuje stomatológ.

 

* Dáta na základe výskumu vykonaného v roku 2013 (na vzorke 4 312 respondentov).


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!